pili eşitsizliği
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34762
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 11:15
Konu: pili eşitsizliği
Mesajı Yazan: keremimem
Konu: pili eşitsizliği
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2012 Saat 15:29
doktor bey merhaba,bebeğim 8.5 aylık yürümeye çalışıyor,ayağında hafif içe doğru basıyor sanki hafif yamuk basıyor gibi,eğriliklerin geçici olduğunu duyduğumdan çok önemsemedim, bacaklarında da pili eşitsizliği var doğduğundan beri ama kalça usg çekildiği için üstünde durmadım bu konununda,sağ kalça; alfa 66 ,beta 50 derece ,sol kalça; alfa 60, beta 53 derece normal kalça görünümü yazıyordu,geçen gün bu konuyu araştırdığımda hepsi birden kalça çıkığı yada geriliği olduğundan bahsediyordu çok tedirgin oldum önemsememekle geç mi kaldım acaba diye içime kurt düştü,sizce ne yapmalıyım?ortopedi doktoruna götürmelimiyim?birde 6 aya kadar düzelir diyo bunu duyunca daha çok üzüldüm :( birde bebeğim yaklaşık 2.ayından beri yan yatırıyorum buda gelişimini olumsuz etkilemişmidir?ne yapmamı tavsiye edersiniz?tamamlayıcı vitamin olarak birde ne önerirsiniz?şimdiden teşekkürler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2012 Saat 18:32
Cinsiyetini belirtmemissiniz. eger "erkek" ise, zaten hepten bosvermeniz gerekir. Kiz ise, US normal gelmis, gene merak edilecek bir husus yok. Zaten olanlarin cogu kundak yapmadiginiz icin kendiliginden duzeliyor. Agir derecede olanlarda ilk muayenede belli olur. Pililere bos verin, artik bir onemi olmadigi anlasildi.
|
Mesajı Yazan: keremimem
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2012 Saat 10:08
çok teşekkür ediyorum doktor bey içimi rahatlattınız..gerçekten vakit ayırıp cevap yazdığınız için çok teşekkürler..
minadex yada multitab gibi bi vitamin önerirmisiniz?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2012 Saat 18:35
MultiTabs vermeniz iyi olur.
|
|