Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kendi kendine uyuma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24668
Tarih: 14 Tem 2025 Saat 09:47

Konu: kendi kendine uyuma
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: kendi kendine uyuma
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2010 Saat 18:17

özlem hanım 14 aylık oğlumu kendi kendine uyumasına nasıl alıştırabilirim erkenmi daha alışması için.ağlayarak uyutmak psikolojisi açısından sorun yaratmazmı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda teşekküler

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Lilav
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 12:35
canimm ben dogar dogmaz alistirdim üc cocugumuda o yüzden hic problem olmadi uykulari hic sallaarak uyutmadim insallah sende alistirisin biran önce.

-------------
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 13:35
başlangçta odasında uzun süre hatta uyuyana kadar kalabilrsiniz. ninni söylemek, masal okumak, başını sevmek gibi şeyler yapabilirsiniz. siz gidince ağlayabilir, odayı hemen terk etmek yerine önce yatağından uzaklaşıp bir müddet bekleyin ona alışınca odanın daha uzak bir köşesine geçin. aşaamalı olarak odadan aayrılın. ağlamasına da biraz katlanmaya gayret edin

-------------
özlem

Mesajı Yazan: b.ege
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2010 Saat 14:45

hocam yatağına alıştırmaya başladığımda gece gezmesine gittiğimde,başka bir evde uyutursam ne yapmalıyım.yine kendi kendine uyumasınımı sağlalıyım cevabınız için teşekkürler

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 13:01
oraya yabancılayabilir o nedenle yanında uyuyana kadar kalın ve her çağırdığında yanına gideceğinize söz verin, yanınızda sevdiği bir oyuncağı götürerrek onu koruyucu melek olarak yanına verebilirsiniz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat