Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendi doğum hikayelerimiz....

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ben de Anne Olunca Anladım
Forum Tanımlaması: (Ben de Anne Olunca Anladım)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27180
Tarih: 15 Mar 2025 Saat 11:02

Konu: Kendi doğum hikayelerimiz....
Mesajı Yazan: cokomel
Konu: Kendi doğum hikayelerimiz....
Mesaj Tarihi: 30 Kas 2010 Saat 15:06
Arkadaşlar hep kendi yaptığımız doğum hikayelerini paylaşıyoruz.
Düşündümki bizler nasıl doğmuşuz annelerimizin daha doğrusu bizim hikayelerimiz nasıl?
Annelerimizden mutlaka dinlemişizdir paylaşmaya ne dersinizWink

Açılışı ben yapıyorumSmile
Benim annem gezmeyi seven bir insandır....  doğmama bikaç hafta varmış annem kontrole  gidip ordanda alışverişe gidecekmiş. doktor sen heran doğurabilirsin şimdi gitsen bile akşam mutlaka gelirsin demiş.Smile  Annem dururmu beyimin haberi yok ona haber verip geliyim deyip çıkmış...
bir güzel gezmiş alışverişini yapıp babamıda alıp akşam hastaneye gitmiş ve o gece 11:30 gibi ben doğmuşum....

işte böyle benim doğum hikayem arkadaşlarSmileSmile

-------------
http://www.ticker.7910.org/eng">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2010 Saat 08:58
valla daha önce annemden bukonuyu hiç dinlemedim. ama sen böyle bir topic açınca bak merak ettim şimdi.ama güzel bir konuThumbs Up

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2010 Saat 10:54
annem çok küçük yaşta evlenmiş babamda bana hamileyken babam askere gitmiş biryaş büyük abimde varmış oldan biliyomuş hazırlamış çantasını ordanbir yakınımızı çağırmış birde amcamı çağırmış tek başına gitmiş abimi nereye bıraktığını hatırlamıyor annesini çağıramamış babanemden korkmuş bir oturuyormuş oan oda yokmuş ben doğduğumda eliyüzünde doğmuşum ebe aaaa deyince annem yine zekiymiş hemen sormuş sakatmı yoksa demiş korkudan hemen eve dönmek istemiş babanemde çok korkuyomuş 16 yaşındaymış evlendiğinde korkutmuş onu babanem

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2010 Saat 10:54
Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

valla daha önce annemden bukonuyu hiç dinlemedim. ama sen böyle bir topic açınca bak merak ettim şimdi.ama güzel bir konuThumbs Up
ben çocukken sormaya başlamıştım merak etmedinmi

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2010 Saat 11:41
canım çok güzel bir konu olmuş.annem bana hamilelik döneminde çok sıkıntılar yaşamış.
düşük riski olduğu için 9 ay yatmış.bir ara düştü sanmş doktorlarr halbu ki düşmemişim.
sonuçta 9 ayın sonunda bir kış gecesi başlamış sancılarıı sabah 11 civarı doğmuşum ve terss olarak.
o zaman sezeryan böyle yaygın değilmiş tabi çok riskli bir doğum ters olarak doğuvermişimmLOL

Mesajı Yazan: pinar35
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2010 Saat 12:04

GEce Sancısı gelmiş hastaneye gitmiş sabaha doğmuşum :))))

bunu biliyorum sadece..

-------------
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: ahmetefe
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2010 Saat 12:29

Ben 30 Nisan doğumluyum, ama aslında 20 Nisan 'da doğmam gerekiyormuş, annem 20 Nisan'da hastaneye gitmiş doğacağım ya Smile Ama bakmışlar ki bebeğin geldiği filan yok, annemi hastaneye yatırmışlar başlamışlar beklemeye. 10 gün geçmiş annemde hala sancı yok, 10 günün sonunda sabah 8 de suni sancı vermeye  başlamışlar, 11.30 ' da da ben doğmuşum ...

Mesajı Yazan: hüseyin can
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 00:37
benim annemde gezmeyi çok sevenlerden.anneannemlerden eve dönerken yolda sancılanmış direk hastaneye.bayağı bir zorlamışım ki herhalde yatağın demir başlığını kırmış :):):)bu arada annem sancı çekerken babam bisküvi almış ye diye annemde,ben burda doğuruyorum sen büsküvi derdindesin diyip bisküviyi fırlatmış arkasından :):) hala gülerim buna :):) 

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 00:44
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

benim annemde gezmeyi çok sevenlerden.anneannemlerden eve dönerken yolda sancılanmış direk hastaneye.bayağı bir zorlamışım ki herhalde yatağın demir başlığını kırmış :):):)bu arada annem sancı çekerken babam bisküvi almış ye diye annemde,ben burda doğuruyorum sen büsküvi derdindesin diyip bisküviyi fırlatmış arkasından :):) hala gülerim buna :):) 
ayy canım valla bende çok güldüm bisküvi olayınaaLOLLOL

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 07:17
Orjinalini yazan: Cansu Cansu Yazdı:

LOLLOLLOLgülünmüycek gibi değil ki düşünsene sen orda canınla uğraşıyosun adam elinde bisküviyle çıkmış gelmiş ye diyeLOLLOLLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 08:21
ne yapsın anneni rahatlatmaya çalışmıştır ebru yazık ne bilsin ki o sancının dayanılmazlığını
benim annemde bir çarşamba günü sancılarla gitmiş hastaneye çok fena sancılar çekmiş orada doğuma gelen bayanlar kendi sancılarını bırakıp annemle ilgilenmişler hep sırtına masajlar yapmışlar çok ağlıyormuş
ertesi gün yani perşembe günü sabah altı sıralarında ancak doğmuşum o da vakummu diyorlar ne bir aletle zorla çekip almışlar ben nefessiz kalmışım yoğun bakıma almışlar annem beni öldü sanmış bide öyle ağlamaya başlamış kahrolmuş
işte böyle bazen ne kadar kızsamda anneme o halini düşünüp benim için neler çekti deyip onu kırmamaya çalışıyorum

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 09:21
Emelim tebrik ediyorum bende diyorum bu konu daha önceden vardı şimdi içeriğini okuyunca hoşuma gitti. Hemen yazayım.
rahmetli canım annem evde işlerle boğuşurken rahmetli Annanem gelmiş o sıradada annanemle küsmüşlermiş. Anneminde kasıkları ağırıyormuş. Benim kasığım ağrıyor demiş annaneme oda iyi doğumun yaklaşmışdır demiş. Ama bunlar yüzlerine bakmadan konuşmalarLOLonların anlatımından. Yürü hastaneye gidiyoruz demiş Annanem. Annemde gerek yok daha vardemiş ama kasık ağrısı artınca mecbur gitmişler. Doktor doğum olur bugün odaya geç dosyanı hazırlıyalım demiş. Odaya geçmişler annem geceleğini giymiş o sırada doktor içeri girmiş bana birşey oluyor bir su versene anne demiş doktor sakın verme doğum başlıyor demiş annemi apar topar yatağa yatırmışlar ve benim kafa gözükmüşLOL (benim ezelden belliymiş detayları sevmediğim, öyle doğum odalarını sevmediğiLOLLOLLOL)başımı çıktığında ela gözlü bir yakışıklı geliyor demiş (o zamandan beridir şakayı severim)tabiki annem üzülmüş tüh demişşş ama bendeniz tümden çıkınca vay zilli kızmış kandırdı beni demiş doktor.Bu doğuma annanem, ebe gebe herkes şahit olmuşLOL.
Canım anam derdiki doğumundan belliydi beni hayat boyu üzmüyeceğin hiç sancım olmadı seni doğururken hiç acı çektirmedin bana derdi. Cry

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: cokomel
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 12:18
valla konuyu açtığımda pek rabet görmedi diye üzülmüştümLOLLOLLOL
ama görüyorumki bilenler yazıyo bilmeyenlerde annelerinden öğrenmeye çalışıyor LOLLOLLOLLOL
bence bide kayınvalidelere sormak lazım kesin tarlada doğurmuşlardırLOLLOLLOLLOLLOL göbek bağını taşla kesmişlerdir ve yalnızdırlarLOLLOLLOLLOL

-------------
http://www.ticker.7910.org/eng">

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 13:52

LOLLOLLOLgülünmüycek gibi değil ki düşünsene sen orda canınla uğraşıyosun adam elinde bisküviyle çıkmış gelmiş ye diyeLOLLOLLOLLOLLOL
bu kadın milletinede iyilik yaramıyo

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 20:56
Orjinalini yazan: TÜBAY TÜBAY Yazdı:

bu kadın milletinede iyilik yaramıyo
niye kız sen olsaydın o kadar sancı çekerken kabul eder miydin de hele bi

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 22:15
ben bilmiom valla anacigim anlattiysada hatirlamiyomDisapprove
ama aklimda benim ciyak  ciyak aglayip hastaneyi inlettigim kalmi$ nedense :)
$imdi de kizdimmi fena bagiririm valla LOL

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 22:43
Bende Bilecik devlet hastanesin de doğmuşum annem 1 gün cekmiş sancı başım cok büyükmüş zor  doğmuşum birde ozamanlar devlette doğumlarda zormuş annem tövbe etmiş bir daha hastaneye öteki kardeşlerimin doğumu evde oldu Smile

-------------

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 23:21
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Emelim tebrik ediyorum bende diyorum bu konu daha önceden vardı şimdi içeriğini okuyunca hoşuma gitti. Hemen yazayım.
rahmetli canım annem evde işlerle boğuşurken rahmetli Annanem gelmiş o sıradada annanemle küsmüşlermiş. Anneminde kasıkları ağırıyormuş. Benim kasığım ağrıyor demiş annaneme oda iyi doğumun yaklaşmışdır demiş. Ama bunlar yüzlerine bakmadan konuşmalarLOLonların anlatımından. Yürü hastaneye gidiyoruz demiş Annanem. Annemde gerek yok daha vardemiş ama kasık ağrısı artınca mecbur gitmişler. Doktor doğum olur bugün odaya geç dosyanı hazırlıyalım demiş. Odaya geçmişler annem geceleğini giymiş o sırada doktor içeri girmiş bana birşey oluyor bir su versene anne demiş doktor sakın verme doğum başlıyor demiş annemi apar topar yatağa yatırmışlar ve benim kafa gözükmüşLOL (benim ezelden belliymiş detayları sevmediğim, öyle doğum odalarını sevmediğiLOLLOLLOL)başımı çıktığında ela gözlü bir yakışıklı geliyor demiş (o zamandan beridir şakayı severim)tabiki annem üzülmüş tüh demişşş ama bendeniz tümden çıkınca vay zilli kızmış kandırdı beni demiş doktor.Bu doğuma annanem, ebe gebe herkes şahit olmuşLOL.
Canım anam derdiki doğumundan belliydi beni hayat boyu üzmüyeceğin hiç sancım olmadı seni doğururken hiç acı çektirmedin bana derdi. Cry
annemde bana der seni rahat doğurdum bende çok anneciyim güzeldi

-------------

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2011 Saat 21:41
Dunyanın  enguzel duygusu hele yavrularımızı kucaklayınca herseye degıyor

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 08 Tem 2011 Saat 15:58
Cryah ahh kızlar yeni okudum ben topiği alpellam saol  gülümmm  anacım geldi aklıma çileli anacım ...hala çileli ...çok zor olmuş benim doğumum zeynep kamilde yatmış annem 15 günçok sancılı zor bi süreçten sonra doğmuşum o ara tabi telefon yok şimdiki gibi babam işe dönmesi gerektiğinden gitmiş eve annem hastanede tek yapacak bişey yok .. fırsat buldukça kaçıp geliyomuş babam ama olcak ya işte olmadığı zamanı bulmuşum ... annemin değişcek kıyafeti kalmamış gelen giden yok doktor sen çıkcan çocuk kalcak demiş ..hastaymışım CryCry neyse annem üstünde doğumdaki yer yer kan izleri olan geceliği binmiş minibüse binmesine ama parada yok ... minibüste bi çift varmış karı koca ..  o kadar üzülmüşlerki anneme minibüse gidiş geliş parasını verip kimseyi almıcan bu kadını götür hayrı bizim demişler öle de olmuş o zamanlar sıra olayı yoktu heralde minibüslerde ..neyse annem eve gelmiş anlatmış banyo üst baş değişme faslından sonra babamla bi daha hastaneye bu seferde bana kan lazım ama tutmuyo kimseninki ne kadar akraba uzak yakın doluşmuşlar jhastaneye ama nafile babamın demesiyle "doktor odasında seni yatırmış masanın üstüne beyaz bi kumaş var altında üstün çırılçıplak kan buldun buldun bulamadın çok değil 2 güne ölüsünü alırsın çocuğunun """ babam o hız koşa koşa eski patronuna son çare ..son çare ama onun ki tutmuş bi elinden kan alnırken diğerini de uzatmış adam bundanda al çabuk diye hemşire yok dicekmiş bağırmış al dedim sana diye hızlı olsun diye rahmetli nur içinde yatsın inşallah ...öle işte sonra o kan bana verilmiş falan bi 15 gün daha çıkmışız edepsizmişim birazda pek ağlamışım büyüyene kadar canım annem çok çekti bende bebekken olsun büyüme dönemimde olsun o kadar iyi anladım ki kıymeti ni hakkını helal eder inşallah nasıl sevdiğimi anlatmama kelimeler bile yetmez  bide belli edebilsem :( canım anammm böle kızlar işte yaşadım sanki bu anlattıklarımı gözümde bir damla yaş kötü oldum yine çok kötü oldum hemde... biz ne yaşadıkkıi onlarının kinin yanında git özle hastaneye yat sezeryana herkes yanında aç gözünü çocuğun yanında gel eve annem evinde hizmetin de... off offf
anne anlatısında bide ondan dinleyin ... bu arada babam o minibüsteki aileyi buılmuş teferruatını bilmiyorum ama bulmuş ve helallik almış şş.. öle işte Cry

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2011 Saat 09:19
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

Cryah ahh kızlar yeni okudum ben topiği alpellam saol  gülümmm  anacım geldi aklıma çileli anacım ...hala çileli ...çok zor olmuş benim doğumum zeynep kamilde yatmış annem 15 günçok sancılı zor bi süreçten sonra doğmuşum o ara tabi telefon yok şimdiki gibi babam işe dönmesi gerektiğinden gitmiş eve annem hastanede tek yapacak bişey yok .. fırsat buldukça kaçıp geliyomuş babam ama olcak ya işte olmadığı zamanı bulmuşum ... annemin değişcek kıyafeti kalmamış gelen giden yok doktor sen çıkcan çocuk kalcak demiş ..hastaymışım CryCry neyse annem üstünde doğumdaki yer yer kan izleri olan geceliği binmiş minibüse binmesine ama parada yok ... minibüste bi çift varmış karı koca ..  o kadar üzülmüşlerki anneme minibüse gidiş geliş parasını verip kimseyi almıcan bu kadını götür hayrı bizim demişler öle de olmuş o zamanlar sıra olayı yoktu heralde minibüslerde ..neyse annem eve gelmiş anlatmış banyo üst baş değişme faslından sonra babamla bi daha hastaneye bu seferde bana kan lazım ama tutmuyo kimseninki ne kadar akraba uzak yakın doluşmuşlar jhastaneye ama nafile babamın demesiyle "doktor odasında seni yatırmış masanın üstüne beyaz bi kumaş var altında üstün çırılçıplak kan buldun buldun bulamadın çok değil 2 güne ölüsünü alırsın çocuğunun """ babam o hız koşa koşa eski patronuna son çare ..son çare ama onun ki tutmuş bi elinden kan alnırken diğerini de uzatmış adam bundanda al çabuk diye hemşire yok dicekmiş bağırmış al dedim sana diye hızlı olsun diye rahmetli nur içinde yatsın inşallah ...öle işte sonra o kan bana verilmiş falan bi 15 gün daha çıkmışız edepsizmişim birazda pek ağlamışım büyüyene kadar canım annem çok çekti bende bebekken olsun büyüme dönemimde olsun o kadar iyi anladım ki kıymeti ni hakkını helal eder inşallah nasıl sevdiğimi anlatmama kelimeler bile yetmez  bide belli edebilsem :( canım anammm böle kızlar işte yaşadım sanki bu anlattıklarımı gözümde bir damla yaş kötü oldum yine çok kötü oldum hemde... biz ne yaşadıkkıi onlarının kinin yanında git özle hastaneye yat sezeryana herkes yanında aç gözünü çocuğun yanında gel eve annem evinde hizmetin de... off offf
anne anlatısında bide ondan dinleyin ... bu arada babam o minibüsteki aileyi buılmuş teferruatını bilmiyorum ama bulmuş ve helallik almış şş.. öle işte Cry

CryCryCry

Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 14 Tem 2011 Saat 10:09
y_bal amma arızaymışsın he....Wink

ben annemin doğurduğu 7. çocuğum dolayısıyla pek arıza çıkarmamışım, kolay olmuş yani... bu arada 4'ümüz yaşıyoruz...annem bu doğum aralarında da düşük yapmış, sanırım 9. yum ve içlerinde tek kız benim...LOLLOLLOL
mübarek ramazan günü ağustosun sıcağı, annem gündüz tarlada çalışmış çalışmış, sebze mi toplamışlar o gün ne, ağrısı da varmış-oruçlu da...eve gelmiş iftar yemeğini hazırlamış, o zaman da ev iki oda ve iki odaya da dışardan giriliyor, odanın birinin kapısının önüne yaz ya, sofrayı hazırlamış, ama kıvrana kıvrana....
ezan okunmuş babam sofraya oturmuş, annem içeri girmiş o ara anneannem de gelmiş gündüzden çağırmışlar aynı köydeler zaten, işte babam iftar yaparken annem içerde, hani önce çorba yenir de sonra ana yemeğe geçilir ya, babam çorbayı bitirip yemeği kaşığa almış tam ağzına götürecekkennnnnnnnnnnnnn ben  viyyyaaaaaaaaaaaaaakkkkk... bir çığlık kııııııııızzzz.. babam kaşığı lokmasıyla bırakmış.... yani akşam ezanından taş patlasın 5 dk sonra doğmuşum...Smile

'yemeğimi yedirmedin' der bana, bir şey istesem, 'senin böyle olacağın belliydi'.... anacığım da orucunu benle açmış tabi... ben çok el bebek-gül bebek büyüdüm...
Allah annemden de-babamdan da- abilerimden de razı olsun....
 Allah tüm annelerden razı olsun, bizleri onlara layık evlatlardan eylesin inşeAllah...

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2011 Saat 10:42
Ben bilmiyom kendi hikayemiCryCry

Mesaj Tarihi: 14 Tem 2011 Saat 11:28
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

y_bal amma arızaymışsın he....Wink

ben annemin doğurduğu 7. çocuğum dolayısıyla pek arıza çıkarmamışım, kolay olmuş yani... bu arada 4'ümüz yaşıyoruz...annem bu doğum aralarında da düşük yapmış, sanırım 9. yum ve içlerinde tek kız benim...LOLLOLLOL
mübarek ramazan günü ağustosun sıcağı, annem gündüz tarlada çalışmış çalışmış, sebze mi toplamışlar o gün ne, ağrısı da varmış-oruçlu da...eve gelmiş iftar yemeğini hazırlamış, o zaman da ev iki oda ve iki odaya da dışardan giriliyor, odanın birinin kapısının önüne yaz ya, sofrayı hazırlamış, ama kıvrana kıvrana....
ezan okunmuş babam sofraya oturmuş, annem içeri girmiş o ara anneannem de gelmiş gündüzden çağırmışlar aynı köydeler zaten, işte babam iftar yaparken annem içerde, hani önce çorba yenir de sonra ana yemeğe geçilir ya, babam çorbayı bitirip yemeği kaşığa almış tam ağzına götürecekkennnnnnnnnnnnnn ben  viyyyaaaaaaaaaaaaaakkkkk... bir çığlık kııııııııızzzz.. babam kaşığı lokmasıyla bırakmış.... yani akşam ezanından taş patlasın 5 dk sonra doğmuşum...Smile

'yemeğimi yedirmedin' der bana, bir şey istesem, 'senin böyle olacağın belliydi'.... anacığım da orucunu benle açmış tabi... ben çok el bebek-gül bebek büyüdüm...
Allah annemden de-babamdan da- abilerimden de razı olsun....
 Allah tüm annelerden razı olsun, bizleri onlara layık evlatlardan eylesin inşeAllah...

LOLilahi beriaaa ben arızayım da sen sanki çok normal gelmişsin LOLLOLLOL bi yemeğini yedirmedin adama LOLLOLLOLjet doğum kız maşallah LOLrabbim hepsinden razı olsun dediğin gibi inşallah cümlemizinkide içinde Star

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2011 Saat 00:23
ben de hiç sormadım nasıl doğduğumu LOLLOL 

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2011 Saat 01:02
Ben evde doğmuşum, rahmetli babaannem 8 çocuk doğurmuş, sekizini de evde doğurmuş Stern Smile Anneme oranızı buranızı göstermeye amma meraklısınız falan diyerek kendini örnek gösteriyormuş Unhappy Tongue Bir gün misafirler gelmiş ama annemin sancısı başlamış, o halde misafirlere ikramda bulunmuş, utandığı için bir şey de dememiş, (dese de değişen bir şey olmayacağı için) sonra babamı uyutmamış, ben sancılanıyorum uyuma demiş, sonra da tuvalete gitmiş ve doğum başlamış, yani az daha gidiyormuşum DeadLOL

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2011 Saat 01:18
eskiler hep öyleymiş, korkar utanır çekinirlermiş Confused ayıp olur, el ne der falan...
keşke öyle olmasaymış Confused bu gibi hikayeleri duyunca çok üzülürüm, hep bastırılmış kişilikler, "kendi" olmadan yaşamışlar yazık...

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2011 Saat 13:12
Akşamdan bir gün sonrasına kadar sancı, annemin ilk doğumu, anne hayati tehlikede,çocuk da yani ben öyle ve makat doğum, iki bacağımda da bundan kaynaklanan kalça çıkığı ve üstelik babam asker...CryCry
Annem ölümden dönmüş,ben 5 yaşına kadar yürüyemedim, ancak 7 yaşında tek başıma yürüyebildim.
Hepsi geride kaldı, halimizi çok şükür.Nuke

Mesajı Yazan: demet25
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2011 Saat 01:25
bende acı şekilde evde doğanlardanım doğum yaparken anneciğimin çok kanaması olmuş ebe durduramamış ambulans çağırmışlar annem ambulansa binmemiş ben ölüyorum boş yere uğraşmayın en azından evimde öleyim demiş ve o gece can vermiş keşke ben doğmasaydım da anacığım yaşasa idi yaşayacak ömrüm görecek çilem varmış 

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2011 Saat 19:34
Orjinalini yazan: demet25 demet25 Yazdı:

bende acı şekilde evde doğanlardanım doğum yaparken anneciğimin çok kanaması olmuş ebe durduramamış ambulans çağırmışlar annem ambulansa binmemiş ben ölüyorum boş yere uğraşmayın en azından evimde öleyim demiş ve o gece can vermiş keşke ben doğmasaydım da anacığım yaşasa idi yaşayacak ömrüm görecek çilem varmış 

Melek olmuş, gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun. Sana uzun ömürler versin rabbim...

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2011 Saat 20:03

Canım çok üzüldüm ama sakın ben ölseydim diye düşünme bak şimdi seninde evlatların var allah szlere ömür versinNuke

-------------

Mesajı Yazan: Nilgün1
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2011 Saat 00:37

Başın sağolsun, annelik duygusunu yaşıyor olman ne büyük kazanç,her birimizin sınavı farklı,seninki çok acı haklısın, seni anlamam mümkün değil belki ama burada duygularını paylaşabileceğin bir sürü anne var.

Mesajı Yazan: beria
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2011 Saat 00:40
wawwww....maaşAllah demet 25....
sen nasıl bir evlatsın ki, hz isa emsal daha doğduğun anda olağanüstü şeyler başarmışsın... anneni şehitlik mertebesine ulaştırmışsın....
maaşAllah...

-------------
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...

Mesajı Yazan: didemce
Mesaj Tarihi: 19 Ağu 2011 Saat 01:08

canım başın sağolsun.Rabbim annenin göremediği güzel günleri senin ve kızının görmesini nasip etsin.inşallah.

ben doğmadan önce de dışarda bi kaç kız ip atlıyormuş annemde bende iki zıplayayım onlarla demiş ve akşama sancısı gelmiş.hiç korkmadın mı ya düşseydim ya bişey olsaydı diyorum olmazdı o saatten sonra diyor.Confused

-------------
TEYZESİNİN PRENSESİ http://www.glitterfy.com/"> ANNESİNİN Bİ'TANESİ

Mesajı Yazan: tamtam
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2012 Saat 16:27
arkadaslar ben dogumhanede dogmusum...
ama ne dogumhane...
annem beni 15 yasinda dogurmus...
tabi 14 yasinda ewlenmis ilk aydan hamile kalmamis diye babaannem onu doktoro goturmus hasta mi diye..???
neyse gece annemi goturmusler dogum sancilar baslamis iyice yatirmislar kadini sancilar siklassin diye.. gece etrafinda bagirdigi icin ona tokat atan ebeyi hic unutmuor annem yazik ya...Cry
neyse sabaha karsi dogum baslamis dogumhanede hamambocekleri ucusuormus...
annem bir korkusundan bir boceklerden bir de sancidan bagira bagira beni dogurmus..:)))
bir bakmislar ben dogmusum... tabi babaannem ben kiz oldugum icin bu durumdan hic hosnut kalmamis...:))
eskiler bir alem ya...( ama yine de sewerim babaannemi..:))
halimize sukretmek lazim...
bakalim benim bebek nasil gelcek...
allah tum gebelere hayirli dogumlar nasip eder insallah...
canim annnem seni cooookkkk seviyorum....ClownClown

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2012 Saat 16:51
Orjinalini yazan: tamtam tamtam Yazdı:

ama ne dogumhane...
tabi 14 yasinda ewlenmis ilk aydan hamile kalmamis diye babaannem onu doktoro goturmus hasta mi diye..???
neyse gece annemi goturmusler dogum sancilar baslamis iyice yatirmislar kadini sancilar siklassin diye.. gece etrafinda bagirdigi icin ona tokat atan ebeyi hic unutmuor annem yazik ya...Cry
annem bir korkusundan bir boceklerden bir de sancidan bagira bagira beni dogurmus..:)))
bir bakmislar ben dogmusum... tabi babaannem ben kiz oldugum icin bu durumdan hic hosnut kalmamis...:))
Senin babaannen yine iyiymiş de anneni doktora götürmüş, benim babaannem 8 çocuk doğurmuş, hepsini de evde doğurmuş Sleepy annem hamile kalınca ebe falan istemesin diye, ben 8 tane doğurdum amma meraklısınız oranızı buranızı göstermeye diyormuş, annem sancısı olunca, o yüzden utanmış, kimseye de söyleyememiş, (gerçi söylesede pek bir şey değişmezdi Tongue) hatta o gün de misafirler varmış, o sancıyla annem çay servisi falan yapmış, babamı o gün uyutmamış, sancım var demiş, sonra tuvaleti gelmiş, (oysa doğum başlamış) beni tuvalette doğurmuş, az daha tuvaletin deliğine düşecekmişim DeadLOL

-------------

Mesajı Yazan: nilufer
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2012 Saat 16:58
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Orjinalini yazan: tamtam tamtam Yazdı:

ama ne dogumhane...
Senin babaannen yine iyiymiş de anneni doktora götürmüş, benim babaannem 8 çocuk doğurmuş, hepsini de evde doğurmuş Sleepy annem hamile kalınca ebe falan istemesin diye, ben 8 tane doğurdum amma meraklısınız oranızı buranızı göstermeye diyormuş, annem sancısı olunca, o yüzden utanmış, kimseye de söyleyememiş, (gerçi söylesede pek bir şey değişmezdi Tongue) hatta o gün de misafirler varmış, o sancıyla annem çay servisi falan yapmış, babamı o gün uyutmamış, sancım var demiş, sonra tuvaleti gelmiş, (oysa doğum başlamış) beni tuvalette doğurmuş, az daha tuvaletin deliğine düşecekmişim DeadLOL

benım kayınvalıdemde eşimi tuvalette doğurmuşşLOLLOLLOLLOL

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2012 Saat 17:07
Ben arka sayfaya da yazmışım zaten TongueLOL

-------------

Mesajı Yazan: ikikuzum
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2012 Saat 00:30
bende normal bir sekilde hastanede dogdum...benimki sizinkinin yaninda baya bi basit oldu ha

-------------
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008

Mesajı Yazan: sedesa
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2012 Saat 09:59
annem bana hamile olduğunu öğrendiğinde kürtaj olmaya karar vermiş....çünkü ablam doğduktan sonra ebe güya 4-5 sene ara ver demiş... (bu da halamın yalanıymış sonradan öğreniyor annem, yoksa ölürmüş güya annem)  babam o yıllarda yurtdışında çalışıyormuş ve izne gelmiş.. annemi ve ablamı de götürecekmiş... işlemler koşuşturmalar falan derken Türkiyede yırtmışım kürtajdan... ama annem kafaya koymuş... oraya gidince yaptırırım diye düşünmüş... ama Fransaya gidince de ne nerde bilmediğinden ve bu durumu paylaşıp yardım isteyebileceği kimse olmayınca yine yırtmışım...
annem hep korkuyla doğumu beklemiş... öleceğinden ve ablamın yalnız kalacağından korkmuş... sonra çok kolay bir doğum geçirmiş.... çok zayıfmışım doğduğumda ve bunda kesin bir problem var diye üzülmeye başlamış...

yani benim doğmam tamamen annemin şansızlığından aslında...:))) ama aslında şansmışım...:))

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: lagrima
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2012 Saat 15:50

başın sağolsun . Rabbim mekanını cennet eylesin. öyle düşünme Rabbim sizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

-------------
Rabbim sana emanet!!

Mesajı Yazan: dream
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2013 Saat 12:36
benim anne ve babam öğretmendir. annem bana erzurumda şark görevi sırasında evlendikten 1,5 yıl sonra hamile kalıyor şansa bak ki şark görevi bitmesine yaklaşık 1 yıl kala hamile kalıyor .kasım ayında -30 derece soğukta erzurumda köyde ve evde,gece sancıları tutuyor, en yakın hastane 2 saat mesafede-ki yakın olsa bile kar ve tufandan gitmek imkansız,babam dizlerine kadar karda yürüyerek 1 saatte gecenin bir yarısı köydeki ebeyi çağırmaya gidiyor,ebe geliyor , doğumum 24 saat sürüyor,annem sürekli sancılar ve ölüm tehlikesi geçiriyor sürekli kanamaları artıyor ertsi akşam 24 saat sonra annem çok şükür kurtuluyor ,ben çok şişmanım ,4,5 kilo falan doğuyorum,bende aslında mucize gibi birşeyim..annem beni nasıl normal doğumla doğurabilmiş şaşırıyorum Allahın takdiri işte yaşayacağımız varmış ikimizinde çok şükür..

-------------
http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat