Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

En Son Sayfaya Ulaşma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: Önerileriniz & Şikayetleriniz
Forum Tanımlaması: (TV Programımız, internet sitemiz veya gazete sayfalarımız için her türlü öneri, sorun ve şikayetleriniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17687
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 22:06

Konu: En Son Sayfaya Ulaşma
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: En Son Sayfaya Ulaşma
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 13:12
iyi günler haluk bey
daha önce böyle bir talep yapıldımı bilmiyorum ama benim bir ricam olacak.
özellikle online sohbet bölümünü tıkladığımda (son gönderilenler kısmında) ilk sayfa açılmakta.nacizane fikrim en son yazan kişinin olduğu sayfanın açılması.bu talebim diğer topikler içinde geçerli.Embarrassed

şimdiden teşekkür ederim.Saygılar....Smile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 14:03
bu sorunu bende yaşıyorum çok dikkat etsemde hep ilk sayfayı açıyorum
diğer bölümlerde yine bir nebze o kadar sorun etmiyorum ama sohpet bölümünde
sayfa sayısı çok olduğu için son sayfayı bulma epeyi zor oluyorrWink

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 14:19
nasil yani kizlar
1193 e tiklayinca orasi açilmiomu siz
deConfused

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 14:29
Arkadaşlar son sayfaya ulaşmak için örneğin online sohbette 1193 sayısına tıklamanız yeterli. Orta bölümde göreceksiniz.

Aşağıda işaretledim:

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 14:38
duyguzum online sohbeti bölümünü açmadan.han ilk ana sayfada son gönderilenler online sohbet diye yazıyor ya en son yazan kişinin ismi yazıyor hani.işte ben onu tıklayınca sohbetin ilk sayfası açılıyor malesef.Embarrassed

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 14:40
$ukran aktif konulardan aratsan olurmuki :)
o zamn çikior 1193 sayfasi

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 14:47

Forum ana sayfasından giriyorsun yani topiğe... Yeni mesajları kullansan daha pratik olur bence.Smile

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 15:21
söylediğin şeyi kendi profilinden ayarlayabilirsin son-baştan vss.. tabi böyle bi ayar varsa, genelde bütün forumlarda oluyor

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 15:37

sanırım ben ifade edemedimEmbarrassed sağda yer alan online sohbet varya.(en son gönderilenler sütununda) altında da en son yazan kişinin ismi çıkıyor işte onu tıkladığım zaman sohbetin ilk sayfası açılıyor.Embarrassed

duygucum tarif ettiğin gibi oluyor onda problem yok canım

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 15:44
şükrancım;şimdi online sohpete en son sen yazmışsın,tam senin isminin yanında sarı bi ok var,onu tıkla,son sayfaya ulaşıcaksınThumbs Up

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 16:05
hilalcim onu da tıkladım .ondada bugünden yapılan sohbetin ilk sayfası açılıyor canım.
neyse ben bu talebimi fazla uzatmayayım sonum iyi gözükmüyorTongueLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 16:08

orayı tıklayınca,en son hangi sayfada kalmışsan,okuman veya yazman önemli değil,en son hangi sayfayı açmışsın orası çıkıyor..mesela ben biraz önce tıkladım,şuan 1197 olan sayfa numarası yerine,geçen gün en son okuduğum sayfa,yani 1193. sayfa açıldı..nerde kaldıysan orayı açıyor yani canımSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 16:14

tamam hilalcim anladım canım.neymiş çok diretmemek gerekirmişLOLLOLLOLLOL

üşengeçliğim tuttu istedimki tıklayınca aniden açılsın son sayfaEmbarrassedEmbarrassed

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 16:19

sende olmuyo kıs ne yappsak şimdiLOL

ben şimdi senin için bi kaç deneme yaptım,en son sizin yazdıklarınızı okudum ve çıktım,şimdi tekrar girdim ve en son sayfa açıldıThumbs Up

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 16:38

nasıl açtık anacım sen öyle son sayfayı bende olmuyor o dediğinLamp

ama benim talebim de fena olmazdı hani.tıklayınca şabadanak açılıversin dedimEmbarrassed
teşekkür ederim hilalcim ilgin ve alakan için.Hug

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2009 Saat 16:55
dünür sabah bende nereye dokundum bilmiyorum ama mesajlarda sayfa başında yer alan aşağıda gösterdiğim yer varya ben orda mesajın üstüne tıklamışım ondan bende yazılan mesajlar hep yukarda gösterdi bütün gün az önce oraya tekrar tıkladım eski haline geldi bacım

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17687&OB=DESC - Mesaj / http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17687&PID=519022#519022 - Okunmamış Mesajları Gör  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat