Merhabalar kadir hocam,
Bu konuyu daha önce de yazmıştım,ama üzülüyorum kızım için...Kızım 7-11 aylık arasındayken tost bile yiyordu,ama yazın rahatsızlandıktan sonra bir türlü pütürlü şeyleri yediremedim  mesela kahvaltı yapmıyor,ekmeği,yumurtayı,peyniri yemiyor.Mecburen yumurtasını 1 kaşık yoğurt içerisine labne peynir ile ezerek veriyorum.Bazen zeytini kemiriyor,oda bazen kakasınya yarım fındık büyüklüğünde çıkıyor.Bazen eline ekmeği alıp kemiriyor...Kahvaltıyı karışım yapıyorum.Dolma içini bazen yiyor,bazen yemiyor.şehriye çorbası,çorba içindeki ekmekte sorun yok.Ama direk verilen katı şeyleri kabul etmiyor,diliyle ittiriyor... Neden böyle oldu,anlayamıyorum ve üzülüyorum,bir ortama girdiğimizde daha küçük bebeklerin yetişkinler gibi tabağın içindeki herşeyi yemesini izlerken üzülüyorum...
15 aylığız ve emiyoruz.istediği şeyleri,istediği şekilde vermeyi kesip açmı bırakayım hocam?dayanabilirmiyim bilmiyorum....Ama bu sorundan kurtulmanın bir yolu olmalı  Bazen ekmeği alıp içeri gidiyor yiyor,bazen çubuk kraker alıp yiyormuş gibi yapıyor,birazını yiyor Mesela az evvel ekşili köfte yaptım çatal bir kaç parçaya böldüm,bazen çiğnedi,bazen ise çiğneyip yutamadığı oldu,öğürdü kusmasın diye su verdim yuttu... 2.Ci sınıfa giden abladan dolayı okul açıldığından beri çok sık hasta olduk,hala geniz akıntımız var,burun u açıyorum sürekli ama burun akıntımız yok,yanlız kendini çok yorunca hışır hışır ötüyor göğsü.Ballı limon yapıyorum bi türlü sökemedik balgamı,öksürükte yok.Dün sağlık ocağına götürdüm,hırıltıya rağmen ciğerler temiz,genizde akıntı var dedi dr.
78 cm.11.900 kilosu 25 inde 15 ay bitecek.
|