Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kendim için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=73299
Tarih: 20 Ağu 2025 Saat 13:05

Konu: Kendim için
Mesajı Yazan: İlker17
Konu: Kendim için
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2022 Saat 16:02
İyi günler hocam. Kendim için  sorum olacaktı .3gündür yüksek ateş titreme ve beraberinde şiddetli bel ağrısı yaşıyorum en ufak bir iyileşmem yok sizin söylediklerinizi yapıyorum terlemeye çalışıyorum ama faydası yok ağrım artınca parol içiyorum bebeğimi bile kucağıma alacak gücüm yok ne yapmam gerek hocam  ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2022 Saat 18:40
Covid olabilir. Yatıp istirahat edin. 

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2022 Saat 14:55
İyi günler hocam Bugün hastalığımın 7.günü hala yüksek ateşim devam ediyor öksürüğüm arttı hastalığın bu seyri normal Mi bana önerebileceğiniz bir antibiyotik var mı hocam bu arada emziren bir anneyim

Mesaj Tarihi: 27 Tem 2022 Saat 18:27
SAKIN hiçbir Antibiyotiği kullanmayın. Yazılarımı okuyun. 

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2022 Saat 09:40
Hocam ateşim iyice artınca doktora gittik bariz boğaz enfeksiyonun var bunca zaman niye bekledin dedi cefaks 500 iburamin cold bide parol yaZdı Kullanıyım mı emziriyorum 

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2022 Saat 12:34
1- Antibiyotik gerekiyorsa; Ateş + Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası olur. Bunlardan biri bile 
yoksa, sakın antibiyotik kullanmayın. 
2- SAKIN; sonu, "-Cold" veya "-Zero" ile biten ilaçları kullanmayın. 
Bunlar, "Sahtekarlığın 1. Safha" ilaçlarıdır.  "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı mutlaka okuyun.

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2022 Saat 19:05
Hocam bu nasıl bir hastalık vallahi şaştım kaldım 12.gün ve hala ateşim 41 ilaçla düşüyo tüm gün yine yüksek antibiyotiğinde 2.günü Buda işe yaramadı bu nasıl bişe hocam ateşle ölücem yakında 

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2022 Saat 21:55
Ateş sizin savunma mekanizmanız. Ateş ile fazla uğraşmayın. Çok gerekmedikce düşürmeyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat