Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zencefil zerdeçal ve bal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65268
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 23:08

Konu: Zencefil zerdeçal ve bal
Mesajı Yazan: 2005kiraziboege2017
Konu: Zencefil zerdeçal ve bal
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2020 Saat 19:16
Hocam iyi akşamlar ben zencefil zerdeçal ve bal karışımı  yapıp  ara ara cocuklara veriyorum bu günlerde uzmanlar  verilmemesi  çünkü koronada işi daha kötüye götüreceğinden bahsediyorlar. Sizce bu karışımın bağışıklığa katkısı varmı ve dedikleri gibi hasta olunduğunda  hastalığı dahada kötüye götürürmü  şimdiden teşekkürler. İyiki sizi tanımışım yoksa kime danışacağımı bilemiyorum ortaya atıyorlar bilgi diye sonrada sorduğunda cevap veren yok.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2020 Saat 20:04
Bu karisimin; HICBIR HASTALIK UZERINE IYILESTIRICI BIR ETKISI YOKTUR...
Limonlu bal, Zencefil, karabiberli icecekler, sadece oksurugun etkisini arttirarak, hastanin daha az oksurerek, rahat bir donem gecirmesini saglarlar.
Hele boyle otlarin, cer-coplerin, sirkenin, sarimsagin; hicbir virus uzerine en ufak bir etkileri YOKTUR!!
LUTFEN; Fitoterapistleri, Diyetisyenleri, veya Virolog olmayan; Rardiyolog, Kanser uzmani, gibi farkli uzmalari da dinlemeyin.

NOT: Virusla uzerine iyilestirici bir etkileri olmadiklari gibi, kullanildiginda, hastaligi daha kotu de yapamazlar. Bunu kim uydurdu ise, poposundan uydurmus..
Sadece; hasta olursaniz; ATESINIZI DUSURMEYIN..
Bu arada uyler arasinda hic hasta olan oldumu??

Mesajı Yazan: 2005kiraziboege2017
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2020 Saat 22:17
Teşekkür ederim hocam cevaplarınız sayesinde bugünleri daha kolay atlatıyoruz  Allah razı olsun sizden .Sizi keşfedeli daha 15 gün oldu keşke daha önce tanısaydım sizi .3 yaşındaki oğlumu 10 kere doktora götürdüm 10 nundada antibiyotik verdiler  biz bunlardan sadece birinde ilaç kullandık .Demem o ki burda doktora gidiyorsan 100/99 antibiyotik veriliyor Keşke o ilacı kullanmadan önce sizi tanısaydım.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat