20 gündür geçmeyen grip
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42737
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 00:57
Konu: 20 gündür geçmeyen grip
Mesajı Yazan: reyyan_melek
Konu: 20 gündür geçmeyen grip
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 21:44
hocam mrb.kızım 20 gün önce nezle oldu.ardından öksürük başladı.sonra biraz ateş ve iştahsızlık başladı.doktora götürdük grip dedi ve antibiyotik ile öksürük şurubu verdi.tabi kullanmadık ve sizin maillerinize bakarak serum fizyolojik ve ballı limonla atlatmaya çalıştık.15 günün ardından geçer gibi oldu fakat şimdi tekrar burun akıntısı,geniz akıntısı ve öksürük başladı.geceleri öksürmekten uyuyamıyor.emerken geniz akıntısından dolayı öksürüyor,emmekte zorlanıyor.zaten hiçbişey yemiyor sadece emmek istiyor.eşim beni suçluyor ilaç kullanmazsan böyle daha kötü olur diye.kızım 14 aylık.boyu 74 kilosu 9.200 gr.doktor bide vitamin vermişti onuda kullanmadık.ama şimdi ne yapacağımı şaşırdım.ağız kokusu ve dilinde pas yok.şuan ballı limon bile içiremiyorum.serum fizyolojik günde 5-6 kez kullanıyorum ama bağıra bağıra ağlıyor.sayıyı azaltmalımıyım çoğaltmalımı?birde tekrar dr a götürüp kan sayımı falan mı yaptıralım.ne önerirsiniz?yoksa aynen ballı limona ve serum fizyolojik devammı?bana kalırsa öksürük burun akıntısından kaynaklı ama serum fizyolojik bile sıktırmıyor hanfendi:(
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2014 Saat 22:51
Aynen devam edin. Gripler; 2-3 hafta surerler..
300gram bir eksigi var. Boy;1cm kisa... Premature dogdu ise, bu degerler normaldir.
|
|