Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hangi hastane? hangi doktor?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum
Forum Tanımlaması: (Doğum hakkında herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2891
Tarih: 30 Mar 2025 Saat 12:35

Konu: hangi hastane? hangi doktor?
Mesajı Yazan: emel..
Konu: hangi hastane? hangi doktor?
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 14:40
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Clown
doğum yapan, hamile olan ya da hamile kalmak isteyen arkadaşlar hangi hastane ve hangi doktora gittiğinizi? memnuniyetinizi ya da eleştirilerinizi yazar mısınız?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 16:35
EMELCİM NEREDE OTURUYORSUN İSTANBUL DA? NE KADARLIK HAMİLESİN

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 16:42
hamile değilim canım LOL 
sadece araştırıyorum bu sıralar. istanbulda bayrampaşa da oturuyorum.
eskiden fatihteydim. avrupa yakasındaki bütün hatane ve doktor önerilerinize açığım

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 16:51
LOLLOLaraştırdıgına göre düşünüyor olmalısın

amerikan hastanesindeki alper mumcu çok iyi bir dr
türkiye hastanesindeki nevra topalismailoğlu da çok iyi bir dr

ikisini de çok beğeni-rim ama fiyatları tuzlu geldi bana kontrollere gittim ama doğumu yaptırmadım

normal doğum yapacaksan bence özel hastane olması şart değil

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 16:59

teşekkür ederim canım. evet düşünüyorum. bende seninle aynı fikirdeyim. özel hastane istediğim içinde özel sağlık sigortası yaptırdım. sıra doktor ve hastane seçimine geldi. memorial hastanesini ve amerikan hastanesini çok duydum. sen nerde yaptın doğumunu?

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 17:06
hiç sorma sözde özel

memorial in kadın doğumuna hiç gitmedim diş olarak iyi bir hastane
amerikan hastanesi iyidir kardeşim orda çalıştıgı için biliyorum çok sık gittim

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 17:13
benim yengem de orada doğum yapmıştı. çok güzel ama çok da pahalı bir hastaneCool

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 17:23

evet ama senin gigortan var nasılsa ben geç kaldım yaptırmakta

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 17:24
bu arada gigorta = sigorta

Mesajı Yazan: poyraz
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 21:45

-------------
http://lilypie.com" rel="no follow"> http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]

Mesajı Yazan: poyraz
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 22:02
Orjinalini yazan: emel.. emel.. Yazdı:

hamile değilim canım LOL 
sadece araştırıyorum bu sıralar. istanbulda bayrampaşa da oturuyorum.
eskiden fatihteydim. avrupa yakasındaki bütün hatane ve doktor önerilerinize açığım
Bende fatihteyim özel sağlık sigortan varsa başka hastene düşünmeden sölediğin iki hastane arasında araştırmanı yap derim.Bende yaptırmakta geç kaldım o yüzden insan ucuzuna kaçıyo ister istemez madikal parkı bilirsin fatihte Esra Çebi doktorumdu 6.ayıma kadar oraya gittim.Doğum pahalıya gelir diye huzur hastanesine devam ettim ordada doğurdum ama tavsiye etmiyorum pek.heleki özel sağlık sigortan varsa hiç işin olmasın oralarla.Gerçi daha erken sen deneyip göreceksin sorularına hangi doktor net cevap verebiliyosa onu tercih edersin.hamilelik haberlerini almak dileğiyleClown

-------------
http://lilypie.com" rel="no follow"> http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]

Mesajı Yazan: mervesait
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 20:22
merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim.Smile 17 haftalık hamileyim ama hala bir doktorum yok.Cry yani üniversite hastanesine gidiyorum ama içim hiç rahat değil. çünkü güvenebileceğim bir doktor ve hastane  olsun istiyorum. ama bu kadar büyük bir şehirde böyle çaresiz kalacağımı tahmin etmemiştim. sizlerden bu konuda yardım bekliyorum. ayrıca kağıthanede oturuyorum ve özel sağlık sigortası için geç kaldım. önerilerinizi bekliyorum sevgilerimleClown

-------------
mdd

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 17:52
merhaba arkadaşlar ben 17 haftalık hamileyim ve kağıthane de oturuyorum hala bir doktorum yok bu konuda önerilerinizi bekliyorum ayrıca özel sağlık sigortası için geç kaldım. fikir verirseniz çok sevinirim

-------------
mdd

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 19:20
Anadolu yakasında olsan kendi doktorumu önerebilirdim. Ama o tarafta kimseyi tanımıyorum.

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2007 Saat 21:22
teşekkür ederim ama sanırım yakın bir yer olsa sonrası için de iyi olurdu. ne kadar zormuş istanbulda hamile olmakCry zaten tahmin ediyordum zor olacağını ki öyle de oluyor

-------------
mdd

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2007 Saat 21:50
ssk varsa anlaşmalı özel hastanelerde de muayne ve doğum yapabilirsin ben öyle yaptım hem dr seçme şansında oluyor doğumada o dr giriyor ben çok memnun kaldım

Mesaj Tarihi: 08 Ara 2007 Saat 23:53
hangi hastanede yaptın doğumunu? aslında birkaç özel hastaneye gittim ama memnun kalmadım amerikan hastanesine gittim oradan çok memnun kaldım. ama özel sağlık sigortası yada ssk olmayınca normal doğum 7 milyarmış öyle olunca vaz geçtik. çok yüksek bir miktar bizim için. şimdi ise çapa ya gidiyoruz ama çok yoğun oluyor. ne yapacağımı bilmiyorum pardon sonradan gördüm izmirde olduğunu

-------------
mdd

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2007 Saat 22:50
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Orjinalini yazan: mervesait mervesait Yazdı:

merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim.Smile 17 haftalık hamileyim ama hala bir doktorum yok.Cry yani üniversite hastanesine gidiyorum ama içim hiç rahat değil. çünkü güvenebileceğim bir doktor ve hastane  olsun istiyorum. ama bu kadar büyük bir şehirde böyle çaresiz kalacağımı tahmin etmemiştim. sizlerden bu konuda yardım bekliyorum. ayrıca kağıthanede oturuyorum ve özel sağlık sigortası için geç kaldım. önerilerinizi bekliyorum sevgilerimleClown

Ben Dr Kaan KOCATEPE diye duymuştum süpermiş. istersen üyelerden senacım nikli arkadaşın doktoru oydu onla görüş derim canım. İnternette sitesi de var. Ben de çok okurdum hamileyken onu.

sevgiler
Selam.Duygunun dediği arkadaş benimLOLLOLEvet doktorum Kağan Kocatepe idi.Ben çok memnun kaldım.Leventte muayenehanesi var ve anlaşmalı olduğu hastanelerde doğuma giriyor.Bize tavsiye etmiş olduğu Osmanoğlu Kliniğinde yaptırdı doğumumu.Tekrar söylüyorum çok memnun kaldım.Birdaha doğum yapsam yine Kağan bey derim.İnternette gebelik.org adlı sitesindende  her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Sevgilerle Smile

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: milhan2002
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2007 Saat 22:51

emelcim bende bayrampaşadayım .bende de özel sağlık sigortası var ama doğumun sadece %70 ini karşılıyor.memorial hastanesinden doğum fiyatlarını istedim normal doğuma 4500 ytl fiyat verdiler yani yalaşık 1500 ytl benim ödemem gerekiyor ki normal doğum için bence çok para.ethica incirli hastanesinde Ali Paşa Oskay varmış ablamın eltisi  ,arkadaşımın annesi ve kardeşi ona gidiyorlar çok memnunlar bende ona gidicem kısmetse

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2007 Saat 23:46
4500 ytl mi Shockedne diyorsunConfused uçmuşlarConfused

-------------

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 01:57
Ay ben benim hastaneye pahalı derler diye açıklayamıyordum bile bu ne yahuu.Angry Öf yani...Shocked Benimki de tam techizatlı bir hastaneydi. Ne yani orda doğum yaparsan sana altın madalya mı verecekler ya da kanat mı takacaklar?Stern%20Smile

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 02:05
ben o hastane de doğum yaptım ama ne kanat taktılar nede  madalya verdiler LOLLOLLOLLOLbitek lohusa şerbeti verdiler LOLLOLşaka biyana ızlar ben,m özel sağlık sigortam vardı  doğın için o hastaneyi belirlemiştik %100 karşılıyodu dogumumu  9 ay muayene parsınıda %80 karşıladı gerçekten çok keyifli bi doğum ve sonrası  yaşadım . bizim için bu şekilde çok iyi olduu . hatta benim eşim normal odayı küçük buldu sanki orda tatile gitmişiz gibi suit odaya geçmiştik sonra iki oda bi salon LOLLOLona bile esktra para almadılar ..

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: tuse
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 02:14
amerikan hastanesi sadece beyin ve kalp ameliyatlarında ssk ile anlaşmalı
doğum ücretli Confused

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 02:31
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

ben o hastane de doğum yaptım ama ne kanat taktılar nede  madalya verdiler LOLLOLLOLLOLbitek lohusa şerbeti verdiler LOLLOLşaka biyana ızlar ben,m özel sağlık sigortam vardı  doğın için o hastaneyi belirlemiştik %100 karşılıyodu dogumumu  9 ay muayene parsınıda %80 karşıladı gerçekten çok keyifli bi doğum ve sonrası  yaşadım . bizim için bu şekilde çok iyi olduu . hatta benim eşim normal odayı küçük buldu sanki orda tatile gitmişiz gibi suit odaya geçmiştik sonra iki oda bi salon LOLLOLona bile esktra para almadılar ..

özel sigorta %100ünü karşılıyorsa süper tabi ki. Ama Zehracım ben de hep derim duru sıkılacakLOL ama 5 yıldızlı otel gibiydi valla normal para verenler için kabul etmek lazım aşırı fazla. ben sadece 1,750 YTL verdim ama bi daha olsa bi daha veriridim.

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 08:06
benim işyerinden dolayı var özel sigortam önceden %100 karşılıyordu bende şans yok şimdi %70 karşılıyor.işyerinde herkes almanda yaptı beleşe

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 08:52
benim sağlık sigortam da memorial hastanesinde doğumu %100 karşılıyor. ekstra bir şey çıkarırlar mı bilmiyorum tabi. epidural doğum istiyorum ben. bu dahil mi bilmiyorum mesela.
zehra cım sen hangi doktora gitmiştin orda. hamilelik dönmeindeki kontroller, tahliller, ilgileri falan nasıldı?

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 10:02
Kızlar fiyatlar çok uçuk. Ben kendimce daha öncede fikrimi belirtmiştim. Eğer normal doğum ise bence çok lükse gerek yok. Çünkü sobuçta bağıra bağıra doğuruyorsun. Ben Amerikan dan Alper bey e de Türkiye hastanesin den Nevra hanıma da gittim Gerçekten çok iyiler alanlarında ama sorum şuydu hani normal doğumda ağrımı giderecek bir şey yapacakmısınız? Onlar da hayır sadece adı duyulmuş bir hastanede doğum yapmış olacaksınız dediler. Düşündüm gerek yok ona vereceğim parayla çocuklarıma hesap açarım doğumu ssk da yapayım. Anam bir gittim doğum başlamış, yataklar dolu. Dr 3 kişiş bir yatakta yatarsanız yatışını yapalım dedi. Yok almayalım dedik LOLLOL En yakın özel hastane Gültepe de Ensar hastanesiydi. Orda Haticce hanımın methini çok duymuştum. Gittim 450 liraya doğurdum özel odada yattım çıktımWink

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 11:41

epidural normal doğumda memorıal 4452,93 ytl doğum fiyatı epidural ücreti +900 ytl olarak mail attı bana .tabi ek birşey çıkarsa onlarda ekleniyor.birde doğum limitin hakkında bilgin yoksan oda önemli kimi sigortalar max 5000 ytl limit verebiliyor.

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 13:24
bende fiyatlarını öğrenmiştim ama özel sigorta epidurali karşılıyor mu onu bilmiyorum işte. doğumu %100 karşılıyor limitsiz.
zaten limit olsa yetmez bu özel hastanelere LOL

sen de memorial i mi düşünüyorsun?

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 15:03
Ben devlet memuru indirimi kullanarak özel bir hastanede yaptım. Yine de 750 ytl ödedim. Normal doğum. Hamilelik dönemindeki muayene ve tetkikler hariç tabi.

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 15:34

benim sağlık sigortam da memorial hastanesinde doğumu %100 karşılıyor. ekstra bir şey çıkarırlar mı bilmiyorum tabi. epidural doğum istiyorum ben. bu dahil mi bilmiyorum mesela.
zehra cım sen hangi doktora gitmiştin orda. hamilelik dönmeindeki kontroller, tahliller, ilgileri falan nasıldı?

canım benim doktorum. Figen TAŞER GÜNEY di . bende epidural normal doğum yaptım gerçi epiduralin doğum anında pek etkisini görmedim ama  bunun için ektra para almadılar . sadace bebek muayenesi için para aldılar .o kadar . doğumla alakalı hiç ekstara para ödemedik .  hatta dediğim gibi suit odaya geçtik  bu dahil diildi ama sigorta şirketimzi bunuda karşıladı . Clapdoktorumuda  sana gönül rahatlığıyla tavsiye ederim .gerçekten her şey süperdi hamileliğimin başlagıncıdan itibaren herşey süperdi bitek sorun kontrollererandevu almana rapmen  biraz bekletiliyosun buda her yerde aynı zannedersem Winkgidersen selamı mı söyle LOLLOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 16:06
Zehracım ya seni bana Allah gönderdi. Clown Ben de Figen hanıma gitmeyi planlıyorum. hatta bir kez başka birşey için gittim bile. hem tanışırım hem merak ettiklerimi sorarım diye düşünmüştüm. bende iyi bir intiba bıraktı açıkçası ama tabiki senin tecrüben kat kat fazla benden. Doğuma da kendisi girdi dimi? Baştan sona kadar hep kendisi ilgilendi değil mi? umarım seni sıkmıyorumdur ama benim için çok önemli. canım çok sağol.

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 10:43
ilk önce beni tabiki sıkmıyosun  her şeyi paylaşmak için burdayız . kafana ne takılıyosa gönül tahatlığıyla sorabilirsin .
Figen hanım hakkında da şunları söyleyebilirim .hamileliğimin ilk ayından itibaren müthiş ilgilendi . ama doğumda bir başka yüzünü gördümkü eşimde bende hiç unutamıyoruz . bana ve eşime tam bir abla gibi yaklaştı . ben gece gittim hastaneye dogum belirtilerim başladığı için  sürekli telefonda bilgi aldı dogumun o gece olmayacığı belli oldu  tedbir için hastanede kalmamı istedi figen hanım . ertesi günde yanıma geldi kontrel etti çok güzel moral verdi . her şeyi bana anlatak hareket etti . suni sancı verdi ama çok azar azar sadace sancılarıma destek olsun diye .saat 11:00 gibi suni sancı verdi ben akşam 20:35  de doğurdum . her zman her şeyin doğal olmasında yana olan bi doktor .. normalde 18 :00 hasataneden çıkıyo ama o akşam hep benim yanımdaydı gitmiyorum sabaha kadar yanındayım hasataneyim dedi . suni sanvıyı hızlı verip doğurtup evine gidebilirdi ki böyle şeyleri çok fazla duyuyoruz ..doğum anındada beni öyle bi gaza getirdi ki sanki at yarışı anlatıyodu LOLLOLo sesleri hala kulağımda hep güzel sözlerle hadi canım hadi bitanem bak oldu diye diye  doğurttu beni . sanki ben diilde o doğurmuş gibiydi LOLLOLsonra hemen eşimi aldı içeri onunla ilgilendi . eşim çok etkilendiği için benden çok onunla ilgilendi hatta bi ara dikiş işlemleri biter bitez ben bi babaya bakim geliyorum diye beni masada bıraktı.eşimin yanına gitti  o kadar yani LOLLOLLOLLOLçok güzel bi doğum yaşadım çok şükür . bak her şeyi anlattım  senin sayende bi daha hatırladım ogünü .

sormak istediğin başka eyler varsa ben hep buralardayım seve seve cevaplarım LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 10:53
ha bu arada sadace figen hanım diil hemşire arkadaşlar  danışmadaki çalışanlar hepsi harika insanlar . danışmadaki arkadaşları hiç bişey olmasa hala hastaneye uğrayınca ziyaret ederiz mesela . onlarda bizi hep hatırladıklarını söylerler sağolsunlar .. dogumdan son ra hemşireler hep yanımdaydı her şeyi tek tek anlattılar emzirmeyi yıkamayı al değişimi gaz çıkarmıyı aklına ne geliyosa bebek bakımı hakkında . tabi bunları uygulamalı gösteriyolar yani o bebişimin ilk yıkanması sabah 7 gibi yıkaak için geldiler hadi sizde gelin diye br davet şölen havasında yıkadık sanki bayram sabahıydı yani hiç bişey ayrı odalarda olmuyo hep sizin gözünüzün önünde . he unutmadan yazım benim en büyük korkum hep duyduğum sancı odası denen şeydi burda böyle bişey yok sancını kendi odanda çekiyosun ve yanında kim isterse durabiliyo . kişi sınırlamsı falan yok ..

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 11:52
Kız Zehra öyle güzel anlatıyorsun ki insanın doğurası geliyor LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 11:55
Hakikaten öyleLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 12:00
Güzel motive ediyor vallahi oysa ki ben doğum sancılarını hiç hatırlamak istemiyorum LOLLOL mümkünse sizler imrenin Wink

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 12:01
kız valla benim yine doğurasım geliyo o anı hatırlayınca . doğum yaptığımın ertesi günü ben yine o duyguyu yaşamak istiyorum demiştim . heleki o tam dogum anı varya hepiniz yaşadınız doğum olduktan  sonraki o duyguyu o rahatlığı  hiç unutamıyorum LOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 12:04
Anlaşıldı sen hep güzel şeyleri hatırlamak istiyorsun. Evet doğum sonrası rahatlık dikişleri ve ağrıları saymazsak güzel bir duygu bebişini kucağa alıması , emzirmek ama bilmiyorum muhtemelen senin kaliteli bir hastanede doğum yapmış olmanın bu kadar olumlu izlenimleri oldugunu düşünüyorum. Ben Alper i ssk da doğurmuştum. 7 sene çocuk düşünmedim hiç. İnanılmaz kötüydü. Tabi şimdi şartlar, imkanlar daha güzel Wink

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 12:27
zehracım yaa çok teşekkür ederim. beni çok rahatlattın. zaten figen hanımı düşünüyordum ama artık sayende kesin kararımı verdim. birebir yaşayan insandan bunları duymak çok iyi oldu benim için. tekrar teşekkür ederim canım Clown 
ben birşey daha sormak istiyorum Embarrassed 
epidural anesteziyi yapan anestezist miydi yoksa hemşireler mi? çünkü epidural konusunda mutlaka bir uzmanın yapması gerektiğini okumuştum bir yerlerde. ve hiç yan etkisini filan gördünmü doğumdan önce ya da sonra?

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 12:35
canım tabiki aneztezi uzmanı yaptı .ben hiç bi yan etkisini görmedimm ama sadace şöyle bi şey oldu  dogum anında epiduralin etkisi geçmiştii dogumdan iki üç dk önce bir daha ilaç verdiler ama hemen etkisini göstermedi doğumda başlamıştı zaten ben doğurduktan sonra  uyuştum LOLyani canlı canlı doğurdum o bile çok korkulacak bişey diilmiş .  inşallah sende o günleri  yaşarsın . hamişliğinide burda hep beraber kutlarız .

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 12:40
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Anlaşıldı sen hep güzel şeyleri hatırlamak istiyorsun. Evet doğum sonrası rahatlık dikişleri ve ağrıları saymazsak güzel bir duygu bebişini kucağa alıması , emzirmek ama bilmiyorum muhtemelen senin kaliteli bir hastanede doğum yapmış olmanın bu kadar olumlu izlenimleri oldugunu düşünüyorum. Ben Alper i ssk da doğurmuştum. 7 sene çocuk düşünmedim hiç. İnanılmaz kötüydü. Tabi şimdi şartlar, imkanlar daha güzel Wink

ya güzel şeyleri hatırlamak derken bengerçekten güzel yaşadım aslında güzel yaşamakta istedim . doktorum bile şaşırmıştı . suyumu dr patlattı ve korkma falan diye beni sakinleştirmeye çalışıyodu ama ben zaten sakindim .ben senin kadar pozitif bi hamile görmedim demişti .hep pozitif düşündüm ve herşeyimde öyle oldu .. doğumdan 10 dk önce bir elinde serum bir elinde mendil halay çeken bi deli gördünmü sen hiç LOLLOLLOLLOLişte ben o kadar pozitiftim LOLLOLtabi imknalrın da güzel olması moralimi bozan hiç bişeyin olmamasıda işin güzel yanıydı .

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 13:15
peki birşey daha sorcam. kızma valla bu sonConfused
anestezi yapıldıktan ne kadar sonra etkisini gösteriyo ve ne kadar sonra etkisi geçiyo????

Mesajı Yazan: ceyy
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2008 Saat 17:28

özel konak hastanesinde doğum yaptım

Dr.Kazım GÜNDOĞDU çok memnun kaldım  

Mesajı Yazan: utku
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2008 Saat 16:19
Kadıköy Şifa - Fahri Akbaş
İnşallah doğumda orda olacakThumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 09:07
galiba artık kararımı verdimClap
memorial hastanesiThumbs%20Up

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 11:19

galiba artık kararımı verdimClap
memorial hastanesiThumbs%20Up
Güzel bir doğum olsun canımClown

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2008 Saat 12:15
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. İNŞALLAH..Star

Mesajı Yazan: RANA
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2008 Saat 14:49
kızlar bende ık dogumumuda erdem hastanesınde yaptım anadolu yakası umranıyede cok memnun kaldım kontorollerede hep oraya gıttım normal dogum 650 sezaryan 1100 aklınızda bulunsun dr kızımda adalet zatı oglumda asuman turgut emel turkogluda var ılgılı hepsı

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat