Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözde kızarıklık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37707
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 14:28

Konu: gözde kızarıklık
Mesajı Yazan: didemim
Konu: gözde kızarıklık
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2013 Saat 13:04
kadir bey 4 yaşındaki kızımın 2 gündür gözünün beyaz kısmı kızarık.burun tıkanıklığı vardı neden olabilir

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2013 Saat 18:52
Capak yoksa, onemli degil, kuvvetli oksuruk veya Grip yapmis olabilir. Capak olursa; gorusuruz.  

Mesaj Tarihi: 15 Şub 2013 Saat 11:06
kadir bey siz çok yaşayın doğru söylüyosunuz cok öksürük var.bu sabah uyandığımızda iki gözdede çapak oluştu.cipro da var tobrasedde var ne yapmak lazım.

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 15 Şub 2013 Saat 18:48
Ikisinden birini kullanin, ilk gun (uyanik oldugu saatlerde) 4 saatte bir her iki goze; birer damla damlatin. Ertesi gun, 4x1 her iki goze damlatin , toplam 5 gun kullanin..

Mesaj Tarihi: 15 Şub 2013 Saat 23:18
çok teşekkür kadir bey bu sürekli öksürüğe bi çözüm varmı.grip tedavinizi uyguluyoruz hep.hiçbişeyi yok ateş yok ama öksürüyor.özellikle gece.ilaç sayenizde hiç kullanmadan kızımı 4 yaşına getirdik.ama öksürük çıldırtıyor bizi gece olunca uykusuda bölünüyo.önemli bi sebebi yoktur dimi

-------------
DİDE

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2013 Saat 02:12
Grip oksurukleri genelde; 2-3 hafta surerler. Atessiz baslayanlar; 1- 1.5 ay surer.

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2013 Saat 11:29
doğal yolla yapabileceğimiz bişey varmı...turp bal gibi şeyler deniyo yada kendiliğindenmi geçmeli

-------------
DİDE

Mesajı Yazan: spancm
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2013 Saat 16:38
evet hocam..bizim çocuk doktorumuzun da ilaç yazmayı sevmediğinden bahsetmiştim daha önce size.Benim ikizler de öksürük olduğunda siyah turpu oydurup içine bal koy bardağa otuttur kenarlardan sızan suyu içir diyor.Ben bir kaç kez yaptım ve gerçekten çok etkili oldu.Siz ne dersiniz bu konuda ?

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2013 Saat 19:06
Turp hakkinda bir yazili belge elimde yok. Ayrica sizin ; TURP dediginiz sey aslinda ne?? Cesit cesit turplar vardir ve bazilari zararli olabilir. Limonlu bal gibi hem; herzaman temini kolay olan, hem icilmesi rahat olan bir alternatif varken, Yok turp, yok sogan alternatifleride ne oluyor?? benim bildiklerim:
-Limonlu bal
-Zencefilli bal
-Karabiberli corbalar dir.
Son ikisi cocuklar icin uygun degildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat