Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=39567
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 16:35

Konu: kulak ağrısı
Mesajı Yazan: onurum
Konu: kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2013 Saat 20:40
Kadir Bey merhaba,

3 ay 10 günlük bir kızım var, sürekli kulaklarıyla oynuyor hatta tırnakları kısa olmasına rağmen çiziyor.Normalde gece ve gündüz uykuları cok düzenli ve normalken şimdi uykuya dalmakta sıkıntı çekiyor ve uykusunda kulaklarıyla oynayıp mızırdanıyor.Yardımlarınızı rica ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2013 Saat 08:38
Bebek eldiverlerinden giydirin. Ayrıca hergün banyo yaptıramıyorsanız, günde3-4 defa her iki burun deliklerine 10'ar damla Serum fiz(Gifrer,Tonimer gibi) damlatın.  Eski mailleride okuyun, ilersi için çok faydası olacaktır.

Mesajı Yazan: onurum
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2013 Saat 22:56
dönüşünüz için teşekkürler, doğduğundan beri hergün düzenli olarak yıkıyoruz ve bence uyku düzeninin oturmasında müthiş faydası var.Eski maillerinizi özellikle ateşle ilgili olanları  acil durumlarda vakit kaybetmemek için düzenli olarak okuyup notlar alıyorum,maalesef tabuları yıkmakta zorlanıyorum ancak sizi takip edip faydasını gören arkadaşlarım sayesinde kendimi motive edebiliyorum.

Size danışmak istediğim bir konu var,progesteron hormonu nerdeyse tüm gebelere yazılıyor ,bana da hamile olduğumu öğrendikten sonra gittiğim ilk kontrolde hiçbir sıkıntı ya da problem olmadığı söylenmesine rağmen yazılmıştı.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2013 Saat 00:06
Vardır bir promosyonu... Malum yaz geliyor, beleş bir tatil-matil , artık, Allah ne verdiyse...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat