Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

neden hala?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Mutlu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2272
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 10:11

Konu: neden hala?
Mesajı Yazan: ecesu
Konu: neden hala?
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2007 Saat 01:18

merhabalar 06.08.2007 de sezeryan ile dogum yaptım bir hafta yogun 35 gün de az olmak üzere kanamam oldu ama şuanda 3 ay geçmesine ragmen regl olmadım bir sorun yoktur sanırım ...

birde etrafımdakiler yani arkadaşlar sezeryan dogumlarda kanamanın olması ve bukadar uzun sürmesi bir sorun oldugu anlamına gelir diyorlar
siz nedersiniz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ikizlerim
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2007 Saat 00:26
merhaba,

ben de 14.07'de doğum yaptım.hemen hemen aynı şekilde oldu benim kanamalarım da.belki 45-50 gün kadar sürmüş olabilir.doğumumdan tam 3 ay sonra regl oldum ve şu an regl olmam gerekirken olmadım.5 gün geçti.bu şekilde düzensizlik normal olabilirmi ilk zamanlarda?hamile olmam mümkün değil diyorum ama bir gebelik testi yapsam mı diye de düşünmeden edemedim?

teşekkürler...

Mesajı Yazan: miraçım
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2007 Saat 13:16
arkadasım ben 23.03.2007de sezaryanla dogum yaptım 10. aya kadar regli olmdım 10.ayda ilk kez oldum bu normalmiş benim gitmedigim drlar kalmamıştı hepside normaldir dedi 11.aydayız hala regli olmadım düzensizlik yani bu da normalmış

-------------
bilseydim sana kavusunca ruhumun durulup haz duyacagını inan daha önce kavusmak için neler feda etmezdimki yoluna can damarım oglusum

Mesajı Yazan: Dr.HuseyinMutlu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2007 Saat 18:37
Merhaba,

süt verirken adetler gecikebilir. Ama siz 3 ay sonra mutlaka doktorunuza kontrole gidin. Nadir de olsa hamilelik de gecikmenin nedeni olabilir

Selamlar

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat