Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum inatçı ve sinirli oldu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İki Yaş Sendromu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10466
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 23:37

Konu: oğlum inatçı ve sinirli oldu
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: oğlum inatçı ve sinirli oldu
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2008 Saat 21:46

iyi gunler özlem hanim oglum 26aylik  artik okadar inatci okadar yaramaz olduki hic bizi dinlemiyor sanki oglum gitti yerine baska bir cocuk geldi guzelikle söyluyorum olmuyor bagiriyorum olmuyor kendini yerden yere atiyor hic birseyden memnun kalmiyor surekli aglamaya hazir halde bekliyor nasil davranicagimizi bilmiyoruz yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2008 Saat 21:48
inanin ben cildirmak uzereyim gece uyku uyumuyor gunduz 1 2 saat uyursa o yetiyor lutfen yardim ne yapmaliyiz

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 04 Eki 2008 Saat 00:36
çok haklıssınız. çocukların en zor dönemlerinden biri 2-2.5 yaşlarında başlayan inatçılık,tutturma dönemidir. tüm anne babalar bu dönemde gerçekten bezerler. ama tek gereken sabırlı olmak ve bu dönemin geçeceğini bilmektir. Çok zorlandığınızda görevi bir başkasına devredin. sonunda evet diyecekseniz baştan evet deyin. hayırlarınız az ama net olsun. bu inatçılığın aslında ilk kişilik bulma çabaları olduğunu ve önemini unutmayın

-------------
özlem

Mesaj Tarihi: 04 Eki 2008 Saat 02:21
cok tesekkur ederim özlem hanim cevabiniz icin  biraz olsun rahatladim gececegini duyunca zannettimki hep böyle kalicak sukur yine kisa bir zamanda gececekmis tek sorunum var görevi devredebilecegim kimse yokk mecburen sabirli olmaya calisacagim tesekkurler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat