Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oyun ablası arayanlar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: Çalışan anneler
Forum Tanımlaması: (Çalışan veya bir süre sonra çalışması gereken anneler veya anne adayları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=32308
Tarih: 26 Nis 2025 Saat 18:17

Konu: Oyun ablası arayanlar
Mesajı Yazan: Cocuk bakıcı
Konu: Oyun ablası arayanlar
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2011 Saat 19:20

Merhaba,
Çocukları çok ve çok seviyorum minıklerle oynamak onlara bakmak istiyorum.
 Özbekistanliyim 1.5 senedır İstanbuldayım. (türkçe biliyorum)
 22 yaşındayım. Hemşireyım bu meslekta memleketta çaliştım (bebek çocuk yoğum bakımında)
 Sigara kolanmiyorum. Çok temızım.
 Çocuklarle zaman geçermeyi çok seviyorum.
 İstanbul Acıbademde oturyorum. Yatılı yada gündüzlu çalişmayi duşunyorum Acıbademe yakın olursanız    günduzluk'te bakabilirim.
 İsteyenler bana burdan ya da özel msjdan ulaşabilisınız. Msjlerinizı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: haydibebek
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2011 Saat 11:19

ne kadar maaş düşünüyorsun arkadaşım..

Mesajı Yazan: wakawaka
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2011 Saat 16:27
Ben de üniversite öğrencisiyim oyun ablası veya derslere yardımcı ve İngilizce özel ders vermek istiyorum.Ders ücreti saati 30 tl 

Mesajı Yazan: handanzbo
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2011 Saat 13:48
Merhaba,

Hala müsaitseniz çalışma şartlarınızı görüşmek isterim..

Mesajı Yazan: wakawaka
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2011 Saat 14:16
Merhaba ben İstanbul Üniversitesi'nde eğitim görüyorum.1.sınıftayım.Anadolu yakasındayım ama semt önemli değil gelebilirim.Görüşmek isterseniz  cep telefonumu özelden mesaj ile gönderiyorum.Görüşmek üzere.

Mesajı Yazan: Cocuk bakıcı
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2011 Saat 17:08
Haydibebek, Maaş konuşarak anlaşiriz.

Mesajı Yazan: sahdudak
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2012 Saat 19:01
ne güzel ne zevkli meslek oyun ablalığı

Mesajı Yazan: gullac61
Mesaj Tarihi: 30 Nis 2012 Saat 01:55
Merhaba, ben Beykoz / Kavacık bölgesinde oturuyorum ve evimde anne yardımcılığı yapıyorum.Saatlik, hafta sonu akşam, birkaç gün bakma imkanım var.Güvenlikli, çocuk parkları olan bir sitede oturuyorum. Tecrübem var ve eğitici tarafım güçlüdür. Çalışmaları, dersleri ile de ilgileniyorum. Ücret konusunda yeri gelince konuşuruz.

Mesajı Yazan: sevgili oğlum
Mesaj Tarihi: 21 May 2012 Saat 15:06
Hala iş arıyor musunuz

-------------
Çalışan Anne

Mesajı Yazan: gullac61
Mesaj Tarihi: 22 May 2012 Saat 00:54
Merhaba,
Ben, Kavacık köprüsüne yakın bir sitede (göksuevleri'yle yanyanayız) oturuyorum, çalışmam; kendi evimde bakmak şeklinde, saatlik veya günlük veya uzun süreli olabilir.
Sizin için uygunsa telefonumu özelden yazıyorum
Kolaylıklar dilerim.

Mesajı Yazan: arzucandan
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2012 Saat 15:32
Merhaba, ben[istanbul] Maltepe / küçükyalı bölgesinde oturuyorum ve evimde oyun ablalığı yardımcılığı yapıyorum.Saatlik, hafta içi hafta - hafta sonu bakma imkanım var.çocuklarla iletişimim güçlüdür. Çalışmaları, dersleri ile de ilgileniyorum. Ücret konusunda yeri gelince konuşuruz.

Mesajı Yazan: edaunal
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2013 Saat 20:56
Merhaba.

ben eda. okul öncesi öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. avrupa yakasında oturuyorum. çocuklarla iletişimim çok kuvvetli. onları ve işimi çok seviyorum. kendi hazırladığım materyaller ve geniş literatür bilgilerimle çocukları eğlendirmeyi ve eğlenirken öğretmeyi hedefledim. oyun ablalığı için uygun olduğumu düşünüyorum. eğer düşünürseniz: 

................

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat