Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sinuzit mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77157
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 02:51

Konu: sinuzit mi
Mesajı Yazan: esmanurr
Konu: sinuzit mi
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2023 Saat 14:21

hocm merhaba 33 yaiındayım.. iki hafta bir grip oldum gripte cok siddetli burun tıkanıklıgı yasadım gecmek bilmedi hala devam ediyor illadın ve serum fızyolijk kullandım yesıl akıntı oldu hala devam ediyorum fakat iki gundur  sıddetli hem bas agrısı (kaslarımın uzerinden ) hemde dis etlerimden agrı hissediyorum sinizut mu oldum acaba diye dusunmeye basldım ? daha once böle bi dis eti agrısında sinuslerin baskı yapıyo demistı dıs doktaru ne yapmam lazm antıbotıke mı baslasam acaba hocam ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2023 Saat 14:53
SAKIN Antibiyotik başlamayın.
Yeşil akıntı, zaten hastalığın sonuna geldiğinizi gösterir. Sıcak su buharı, Limonlu bal, ColdMix kullanın. 
Ağrilarınız için, Novalgin tablet: 1 veya 2 tane alın, günde 6 taneyi geçmeyin.
Yazılarımı bugünden geriye giderek okuyun.

Mesaj Tarihi: 17 Tem 2023 Saat 15:27
tamam hocam saolun

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2023 Saat 15:49
hocam peki sinuzit bukadar dis eti ve dis agrısı yapar mı diş doktoruna mı gtsem tek bi disim değil sol dişlerimn etleri kokü agrıyo ..

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2023 Saat 16:43
Sinüzit değil, Grip yapıyor. 
Eski cevapları okuyun. 

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2023 Saat 17:12
saolun hocam

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2023 Saat 00:14
Hocam eski maillerinize okurken bişey fark ettim ben serum fizyolojik i sole yapıyordum serum aliyoduk eczeneden siringaya çekip burnumza veryoduk .. yada tuzlu suyuda ama bı yorumunuza sakın yapmayin zararlı demissinz bende burnum çok tiklai olduğu için devamlı ondan yapıyordum iki haftadır tuzlu suyla açılan iyice diye .. acaba bu yaptgim yanlismi yedi bunca zaman bu yüzden mi bu kadr kötü oldu sinüslerin ... Dış doktorina da gittim dayanamdim dişlerimde hiç bişey yok ama nasıl agryor üst azı dislerim .  Sinuslerine zararmi mi verdim ki hocam yanlış uygulamarla 

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2023 Saat 00:19
Sinuslerle ve kulak iltihablarina sebep olabilirsiniz yazmışsınız bide hocam kulağımda Ağrı'da hep tuzlu. Suyu siktikca ... Napicam bn iltaplandiysa gribinde bitti aslında HC biseysi kalmadı .. sadece bu dış ağrım var hayır yıllardır sizi okurum niyeyse yanlış kodlamisim kafama bu serum fizyolojik olayını kızıma da hep yapyordum bide

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2023 Saat 08:47
Tuzlu su "zararlı" değil!!  Basıncla uygulama zararlı.... Arada fark var. 

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2023 Saat 13:12
Anladm hocam bn basınçlı uyguluyordum işte daha etkili olur diye u şeklinde diğer tarftan çıksın diye ... Umarım bı zarar vermemisimidr .. hergun öğlen bir gibi dişim dis etim çok agryo bugün dördüncü günü buhar banyosu  ve illadin le umarım düzeltebilirim .. teşekürler 

Mesaj Tarihi: 20 Tem 2023 Saat 14:39
Ağrıları Grip virüsü yapıyor. Ağrı olduğunda; "Dişinol solusyon" sürün. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat