Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aşı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62765
Tarih: 14 Haz 2025 Saat 12:17

Konu: Aşı
Mesajı Yazan: Adeniz
Konu: Aşı
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2019 Saat 23:32
Merhabalar Kadir hocam,
Kızım 1 yaşını 2 hafta önce tamamladı. 1 yaş Aşımızın zamanı geldi KPA, KKK ve Su çiçeği aşılarını yapacak sağlık Ocağı. Ancak siz su çiçeği aşısının 15 Aydan sonra yapılması gerektiğini söylüyorsunuz ablamız anasınıfına gidiyor ve her baharda su çiçeği salgınları oluyor aşılılarda bile az da olsa görülüyor. Bu sebeple salgınlar olmadan aşıyı yaptırmak istiyorum. Su çiçeği aşısını 15 Aydan önce yaptırsak bir sıkıntı olur mu diğer KPA ve KKK aşıları ile birlikte

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2019 Saat 03:15
O; "15 ay" bilgisi degisti…EGER; isterseniz, diger KPA ve KKK asilarindan bir ay sonra veya hepsi bir arada
 yapilabilir. 
Burada muhim olan, her bir uzuva, birden fazla asi yapilmaz.. Bu sebeple, her iki bacaktan, KKK ve KPA
asilari  yapildiginda, Sucicegi asisini ya Kol dan yaptirin, veya 1 ay sonra yaptirin. 

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 04:46
Hocam merhaba farklı uzuvlardan olması gerek dediğiniz için hemşire 2 kol 1 bacaktan yaptığını söyledi 1 yaş aşılarımızı yaptırdık. Ancak kızımın ateşi neredeyse sabah 48 saat olacak düşmedi hatta 38-39 arası neden hocam böyle

Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 04:59
Bir de hocam aşıdan sonra aşı yerleri üçündede kanadı ne yapmam gerek hocam şu an yine çok yüksek ateşi calpol veriyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat