Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelişim ?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42697
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 23:42

Konu: gelişim ?
Mesajı Yazan: aslıbebek
Konu: gelişim ?
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 14:48
hocam merhaba bugun 9 ay kontrolümüz vardı ve kızım 8.420 kg boy olarak ise 74 cm çıktı dogum kg 2.800 boy ise 47 cm di doktor kg yu az buldu ve bize infantrini mama önerdi 3 hafta sonra tartıya çağırdı bıngıldağı hala geniş dedi ve dişlerimizde çıkmadığı için zymaflor verdi açıkcası çok kafam takıldı hocam kg eksiğimiz çok mu ? bu mamayı almalımıyız

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2014 Saat 17:57
ayrıca hocam acd3 ,ferrosanol şurup, biogaia ve zymaflor kullanıcaz her gün bu kdr ilaç çocuga ağır gelmez mi ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 01:37
Bu doktor, kesin; Cocuk doktoru degil... Ya Aile Hekimi, yada Pratisyen hekim...
1- 9 aylik kiz cocugu: 8.270gramdir.. Sizin kiz, hem;2.8kg dogdugu halde, 3.5 kilo doganlara yetismis, hemde onlari 150gram gecmis... Bu doktorun bu konuda en ufak bir bilgisi bile yok.
2- SAKIN mamayi almayin, kullanmayin... Resmen sarlatan, 9 aylik bir cocukta mamada neymis... 4 aydan itibaren vermiyorum.. Tabi maksat baska.. Mama firmalari, eczanelerden, recete toplayip, mama yazan doktorlara "guzellikler" yapiyor... ac kaldigindan suphe ederseniz, "Kutu sutlerinden" teklif edin.
3- Bingildak ile SADECE SAHTEKARLAR ilgilenirler, durust olanlar, "Bas cevresine" bakarlar.. Bingildak; isterse, 19. ayda kapanir.. Belirli bir zamani yoktur.. Isin resmen sahtekarligini yapiyorlar..
4- Aptal, hicbir sey bilmiyor. Zymafluor, dis cikarmaz, dislerin curumesini onler... Kullanin.
5- ACD3 damlayi da kullanin, Ferrosanol ve Biogaia gereksiz...
Nereden buldunuz, bu aptali???

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 05:55
of hocam hem paramız hem moralimiz sıfır eve dönüyoruz :( keşke burda olsaydınız görüyorsunuz en iyi diye tavsıye edilen doktorlara götüryoruz ama durum bu :((

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 13:59
hocam çok soru sordum kusura bakmayın ama görüyorsunuz halimizi kimseye güvenimiz yok sizden başka kızım günde 3 kez falan yeşil kaka yapar oldu bu sıralar doktorumuz gaitada hazım testi istedi belki sindiremiyordur yediklerini bu yüZden kg almıyodur dedi sizce yaptırmalımıyız bu testi hocam hiç bir fikrimiz yok ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2014 Saat 21:33
SAKIN; Soylenen hicbir soze inanmayin... COK YEDIGI ICIN, KAKA RENGI "YESIL" OLDU..
o SALAGIN ZANNETTIGI GIBI, test yapilacak, incelenilecek bir vak'a olsa idi, degil kilo fazlasi, kilo eksigi olurdu... O salaga bunu aynen soyleyin... Daha dogru durust; kilo degerlendirmekten bile, ACIZ..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat