Pipide beyaz kabarcıklar
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42982
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 15:45
Konu: Pipide beyaz kabarcıklar
Mesajı Yazan: fundapdr
Konu: Pipide beyaz kabarcıklar
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 16:58
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 17:04
Hocam merhabalar,7aylık oğlumun testisleri ve pipisi üzerinde beyaz kabarcıklar ve kızarıklık var,yaklaşık 4-5 gündür.sadece desitin pişik kremi kullanıyorum.eski maillere bakmaya çalıştım,sıcak sabunu suya oturtma ve tohociln krem önermişsiniz genelde,hangisini yapayım? Bir de hocam evdeki herhangi bir sabun olur mu,yoksa bebek sabunlarından mı olacak, ben bebeğimin vücuduna sabun kullanmıyorum o yüzden sordum ,çok teşekkür ederim.
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 17:06
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 19:28
Her turlu sabun olur, elinizde hangisi varsa...
Thiocillin pomat gunde;2x1 surun.
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2014 Saat 19:43
Hocam peki bu mantar mıdır?değilse Nedir?
|
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 19:42
Hocam tekrardan merhabalar,bebeğime söylediğiniz kremi günde 2 defa kullanıyorum diğer zamanlarda desitin ,pipi üzerindeki beyaz kabarcıklar geçti ancak başka tarafa sıçradı ,kızarıklık hala çok yoğun ,acaba bir mantar kremi kullansam zararlı olur mu, herşey için çok teşekkür ederim,son halin fotosunu yollamaya çalışacağım.
|
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 19:42
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 19:44
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2014 Saat 19:47
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2014 Saat 02:37
Bir deneyin.. Nibulen krem olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2014 Saat 02:42
Hocam diğer kremi sürmeye devam edeyim mi ? Thiciollini? Bu nibulen kremi de günde iki kez süreyim? Son sorum : hocam tablo mantara mı benziyor? Çok sağolun,siz olmasaydınız ne yapardık bilemiyorum,çok çok teşekkür ederim.
|
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2014 Saat 03:42
Thiocillin'in hicbir yarari olmayacak. Tablonun; mantara benzedigini siz soylediniz, ben emin degilim,. O yuzden kremi "Bir deneyelim" dedim..
|
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 01:24
Hocam tekrardan merhabalar,nubilen kremi 3 gündür kullanıyorum toplamda 6 sefer kızarık bölgelere sürdüm ancak yayılıyor gibi hocam sol tarafta da benekler oluşmaya başladı,bir de hocam kuyruk sokumunda da kızarıklık ve pullanma var ıkı gündür,ne yapacağımı şaşırdım hocam ,ne kadar sürede etki etmesini bekleyeyim? Doğduğundan beri aynı bezi kullanıyorum ilk defa başıma geldi,bezini değiştirmeme gerek var mı? Günde bir sefer yarım banyo yaptırmaya çalışıyorum,altını yarım saat açık bırakmaya başladım.başka yapabileceğim bir şey var mı,hocam bu nedir...yeni resimler yollayacağım.iyiki varsınız.
|
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 01:24
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 01:26
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 01:28
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2014 Saat 01:31
Mesaj Tarihi: 25 Mar 2014 Saat 03:15
Pazartesi'ye kadar YOKUM dedim, okumadinizmi???
|
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 02:52
Mesajı yazdıktan sonra,diğer soru ve yanıtları okurken gördüm hocam.nibulenden fayda görmeye başladık hocam.kızarıklar çok azaldı,testis altında bir kaç beyaz kabartı tekrar çıktı.sorum şu hocam:beyaz kabarcıklara ,thiciollin; kızarıklık ve pullanmalara nibulen iyi geldi.bu iki krem aynı anda uygulanabilir mi? Bir de hocam nibulenin reçetesinde 2-3 hafta uygulanması gerektiği yazıyor,tekrar etmemesi için ,bu iki kremi en fazla kaç gün uygulayabilirim? Çok sağolun.
|
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2014 Saat 06:40
Ikisi beraber kullanilabilir... Dokuntuler tamamen iyilestikten sonra, 1 ay sure ile sadece, banyolardan sonra surmeniz yeterlidir.
|
|