Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dvit 3 ampul

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60483
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 01:53

Konu: dvit 3 ampul
Mesajı Yazan: ersey
Konu: dvit 3 ampul
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2018 Saat 02:06
Hocam kizim 23 aylik ampulun yarisini tek seferde verdim zarari olmusmudr hocam 2. Sorum kizimda goz temasi adina bakma var takintili tekrarlayicu harekwti yok ama bizden baska kimseylw pek iletisim kurmuyor eve birisi gelince 5 dk bakae kendi haline doner misafirlige gttigimizde hic bakmaz gibi biswy kendi kendine oynqr bi yasina kadae evdwn cikmadi hic bizdw pek oyun oynatmadik sanki kendi oynamaya alismia gibi pek ilgi beklemez ama biz iletisimw gectigimz de de kayitsiz kalmaz 30 kelimesi var amacina uygun ama annw baba demesine ragmen seslenmez 6 tane hayvan ne yapar dedifimdw sirasiyla cevqp verir 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ersey
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2018 Saat 02:11
Komutlarimi alir kitabi var bitane ordan devamli parmagiyla sorar ne diye bildigi seyleri sordugumda cevap verir el ayak goz diye falan.. parmagimla gosterdigim seye bakar ama su asosyal hali dusunduruyo beni kimse yok gibi davraniyo disarda ilwtisime gecmiyo pek hep yalniz oynadi arada bakar insanlara coxuklara biraz daha bakiyo ama kiyafetlerine daha cok bakiyo yuzlerinede baktigi oluyo nadir..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2018 Saat 08:37
Eski mailleri okuyun.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat