Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz Çizilmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36901
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 22:17

Konu: Göz Çizilmesi
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Göz Çizilmesi
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2012 Saat 14:04
Hocam kızım 13 aylık düzenli tırnaklaını kesiyorum ama çok çabuk uzuyor o ayrı konu. Bazen gece burnunu çiziyor neredeyse gözüne temas eden kızım oluyor belliki gözünü kaşımak isterken yapıyor. Ben gözünü çizdiğini veya gözüne hasar verdiğini nasıl anlarım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz? İlginize teşekkür ederim saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Ara 2012 Saat 19:01
Goz cizildiginde; asiri kizariklik ve capaklanma ile kendisini belli eder. Birde isiktan son derecede rahatsiz olur.

Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2012 Saat 08:55
 Hocam beki bu göz çizilmesinin uygulanacak bir tedavisi mümkün mü peki ? Göz daha sonra eski sağlığına kavuşuyor mu ? Çok ciddi sorunlara yol açmaz değil mi? bu göz çizilmesi . Teşekkür ederim saygılarımla.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2012 Saat 18:29
Onun icin; en ufak bir suphede bile Goz doktoruna gidin diyorum.  Cizigin bilhassa; saydam, Cornea tabakasinda olmasi, ciddi tedavi gerektirir. Bunlarin pek cogu, ciplak gozle gorulemezler bile ve Goz doktorunun ozel cihazi ve Fluorescein boyasi ile boyamasindan sonra belli olurlar. Tedavisi, sizin evde yapabileceginiz, Grip'teki gibi basit bir tedavi degildir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat