Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İlk Anlamlı "Baba"

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Ve babalar
Forum Tanımlaması: (Babalar hakkındaki yazılarımız ya da babaların yazdıkları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6873
Tarih: 01 Mar 2025 Saat 19:19

Konu: İlk Anlamlı "Baba"
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: İlk Anlamlı "Baba"
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 12:09
Günlükten babamızla ilgili bir bölüm. Paylaşmak istedim.Wink

22.03.2008

İlk anlamlı BABA…

Evet kızım, bu akşam babamız işten geldi ve daha elini yüzünü yıkamadan hemen senin yanına oturdu. Ben ona Serhat ellerini bir yıka falan demekle meşguldüm. o da senle azcık oynayacaktı ki, ona bakıp birden çok güzel bir tonda “baba” deyiverdin. Daha önce de bababababa diye tekrarlıyordun ama bu çok anlamlıydı. Babanın yüzündeki ifadeyi çekemedim ama saatlerdir "kızım bana baba dedi" diye uçmakla meşgul. Ayvalık'ta olan babaanneni ve dedeni bile uyandırıp haber verdi. Sanki sevgilisi ilk defa ona “seni seviyorum” demiş gibi mutlu. Bunu da ileride inşallah anlayacaksın. O da çok güzel bir duygudur. Baban ne yaptı dersin? Saati 15 YTL olan stüdyoda provalarını bir haftalığına 10 YTL’ye indirdi. Msn’ine de “Kızım ‘baba’ dedi ve provalar bir hafta boyunca 10 YTL” yazdı. Sonuçta ne mi oldu. Stüdyoya gelen müzisyenler boş saat bulmakta zorlandı ve baban daha fazla çalıştı. Teşekkür ederiz kızımLOLLOL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 12:26
ayy canım yaaa...çok anlamlı günlük tutman duygucum Clap ileride nil sana çok teşekkür edecek..

bende kızıma hamileyken böyle birşeye başlamıştım ama ilginç olsun istedim ve kızım adına( tabii o zaman kız olcağı bile belli değildi ) bebeksimsek olarak bir mail adresi aldım ve hemen hemen hergün,olan biteni,neler hisettiğimi tekmelerini falan kendi mail adresimden ona mail atıyordum..büyüdüğünde kendisi açıp açıp okusun istedim..Ama hesaba katmadığım birşey vardı..7 aylık doğum iznim boyunca..o zaman evde pc de yoktu..hiç girilmediği için,hesap 0 lanmış..ve benim 9 ay boyunca yazdığım herşey silinmiş Cry ilgili mail şirketiyle bile görüştüm..gerialabilirmiyim diye..ama böyle birşey mümkün değilmiş..Ouch nasıl atladım böyle önemli bir ayrıntıyı,hala aklım almaz..Ermm

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 12:50
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

ayy canım yaaa...çok anlamlı günlük tutman duygucum Clap ileride nil sana çok teşekkür edecek..

bende kızıma hamileyken böyle birşeye başlamıştım ama ilginç olsun istedim ve kızım adına( tabii o zaman kız olcağı bile belli değildi ) bebeksimsek olarak bir mail adresi aldım ve hemen hemen hergün,olan biteni,neler hisettiğimi tekmelerini falan kendi mail adresimden ona mail atıyordum..büyüdüğünde kendisi açıp açıp okusun istedim..Ama hesaba katmadığım birşey vardı..7 aylık doğum iznim boyunca..o zaman evde pc de yoktu..hiç girilmediği için,hesap 0 lanmış..ve benim 9 ay boyunca yazdığım herşey silinmiş Cry ilgili mail şirketiyle bile görüştüm..gerialabilirmiyim diye..ama böyle birşey mümkün değilmiş..Ouch nasıl atladım böyle önemli bir ayrıntıyı,hala aklım almaz..Ermm
ayyy çok kötü yaaaConfusedConfusedConfusedConfused

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 16:20
Ay canım benim çok üzüldümmmm. Ama yazmak çok güzel devam et bence. Gerçekten çok mutlu olacaktır ileride. Clown

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2008 Saat 17:46
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

olamaz irme, çok üzüldüm. En iyisi defter e yazmak......ama şimdide başlayabilirsin günlük tutmaya  Clown  Bende Duygu  gibi günlük tutuyorum    fırsat buldukça yazıyorum......  ileride    ona en güzel hediyem olacak....

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 11 Nis 2008 Saat 16:58

Canım çok güzel bir şey bende daha kızım doğmadan yani hamile bile kalmadan tutmaya başladım. Çok güzel bir şey.Kızımla ilgili her şey bence bir annenin ileride kızına vereceği en güzel hediye diye düşünüyorum.Empati kurdum keşke annemde bana böyle bir hediye verseydi. Ama yeni nesil çok şanslı çünkü daha bilinçli daha kültürlü anneler yetişiyor.Tabiki güzel annelerimize lafım yok Her daim eli öpülesi insanalar. Paylaşımın için teşekkürler.Clown

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesajı Yazan: serifegül
Mesaj Tarihi: 25 Nis 2008 Saat 14:07
bizimki de başladı babababa lara bakalım ne zaman anlamlı bir şekilde söyleyecek? ben çok istedim günlük tutmayı ama bu yaşıma kadar ne zaman denediysem 1 hafta sürdü en fazla. beceremiyorum yaniConfused duygu sen ne güzel yazmışsın... ama ben de her gün kameraya almaya çalışıyorum Star

-------------
http://ticker.7910.org/eng">
çekirdek ailemizin çitlembiği

Mesaj Tarihi: 25 Nis 2008 Saat 19:48
Orjinalini yazan: serifegül serifegül Yazdı:

bizimki de başladı babababa lara bakalım ne zaman anlamlı bir şekilde söyleyecek? ben çok istedim günlük tutmayı ama bu yaşıma kadar ne zaman denediysem 1 hafta sürdü en fazla. beceremiyorum yaniConfused duygu sen ne güzel yazmışsın... ama ben de her gün kameraya almaya çalışıyorum Star
Teşekkür ederim canım.Clown Yazmak beni çok rahatlatıyor. Gerçekten herkese tasiye ederim.Thumbs%20Up

Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 26 Nis 2008 Saat 01:13
duygucum anlatımın harika çok hissederek okudum.
bizim kuzuda annnnnneeeeee diyo özelliklede ağlarken bende bekliyorum ilk anlamlı annesiniBig%20smile

-------------
http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat