Samsun
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: İl il anneler ve anne adayları
Forum Tanımlaması: (Kendi şehrinizdeki anneleri ve anne adaylarını bulun)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1711
Tarih: 24 Mar 2025 Saat 16:26
Konu: Samsun
Mesajı Yazan: sellinay
Konu: Samsun
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2007 Saat 18:02
MERHABA YENİ ÜYE OLDUM
NASILSINIZ
EĞER ARANIZDA SAMSUNDA OTURAN VARSA TANIŞALIM
KONUŞALIM
BENİMDE BEBEĞİM VAR 3,5 YAŞINDA
SİZLERLE HER KONUDA GÖRÜŞÜP FİKİR ALIŞVERİŞNDE BULUNMAK İSTİYORUM
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: esma!!
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2007 Saat 10:26
Selam sellinay. bende Samsunluyum ama Antalyada oturuyorum. Sen Samsunun neresindensin?. Ben Terme..keyifli sohbetler inş..
|
Mesajı Yazan: hllsmnc
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2007 Saat 11:53
merhaba bende samsundayım..1 yasında bır oglum var felaket yaramaz benı ne calıstırıyor nede gezmelere gonderıyor.sızınle gorusmek ısterım en azından bılgılerımızı paylasmak..
sevgıyle kalın.
Hılal
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: dilsah
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2007 Saat 21:02
selam bne samsunlu değilim,aslında samsunlu oldum demeliyim..eşim samsun çarşambalı..3 yıldır samsunda oturuyorum...
------------- GÖNÜLLER BİR OLSUN...
|
Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 22:08
merhaba samsunlu anneler
Bende samsunluyum.Aslında çarşambalıyım.Şu anda görev gereği sinop'da oturuyorum.4 aylık bir oğlum var.
|
Mesajı Yazan: piar
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 22:57
Merhabalar .Ben samsun vezirköprülüyüm.Ama istanbulda yaşıyorum.Babam Samsunlu aslında, bebekken gitmişim ,bir daha gitmek kısmet olmadı.Eminim çok güzeldir.Ama sinopu biliyorum.Orada teyzemler görevli .Küçük ve şirin bir şehir
|
Mesajı Yazan: pıtırcık
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 12:49
merhaba anneler :) ben samsunlu değilim ama samsunda oturuyorum 4sene daha buradayız kısmetse eşimin işi nedeniyle geldik.umarım görüşürüz.
|
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 10:40
pıtırcık Yazdı:
merhaba anneler :) ben samsunlu değilim ama samsunda oturuyorum 4sene daha buradayız kısmetse eşimin işi nedeniyle geldik.umarım görüşürüz.
|
selam arkadaşım.benim 5 aylık oğuz kağan adında bir oğlum var.matematik öğretmeniyim.aslında çarşambalıyım.hamileliğinin son günlerini bolca dinlenerek geçir.gerçekten bebeğini kucağına alınca çok arıyorsun bu günleri.bebeğinin cinsiyeti ne?
|
Mesajı Yazan: pıtırcık
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 12:25
merhaba gayearas ALLAH BAGIŞLASIN güle güle büyütün bebeginizi benim kinin cinsiyeti henüz belli değil daha 9 hafta 4 günlük.teşekkürler dinlenirim elbet,ama dinlendigin gün geride kalınca unutuyorsun.herşey yaşanınca anlaşılıyor kısmet umarım benim ve diğer arkadaşların herşey yolunda gider.
|
Mesajı Yazan: smoke
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2008 Saat 17:28
Merhaba
Yeni üye oldum.
Samsunlu değilim ama eşim sayesinde Samsunlu oldum artık.
Samsun merkezdeyim. Öğretmenim.
30 haftalık hamileyim. Umarım bu yaz serin geçer:)
Umarım güzel bir paylaşım olur bu forum, sizlerle tanışmak isterim.
Herkese iyi günleeeer...
|
Mesaj Tarihi: 03 Tem 2008 Saat 22:14
smoke Yazdı:
Merhaba
Yeni üye oldum.
Samsunlu değilim ama eşim sayesinde Samsunlu oldum artık.
Samsun merkezdeyim. Öğretmenim.
30 haftalık hamileyim. Umarım bu yaz serin geçer:)
Umarım güzel bir paylaşım olur bu forum, sizlerle tanışmak isterim.
Herkese iyi günleeeer...
|
aramıza hoşgeldin canım.allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
canım bebeğinin cinsiyeti ne?ne öğretmenisin?bende mat öğretmeniyim
------------- [
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2008 Saat 09:24
merhaba ...samsundaoturmuyorum ama samsunluyum :)) bafrayı bilirsin belki orası bizim köyümüz işte gebzede ikamet ediyorum yıllardır samsunu bir kere gördüm gelmek bir kere nasip oldu ama işte insanın memleketi çekiyo her ne kadar görüp bilmesemde görebilsem gidebilsem diyorum son zamanlarda çok güzel olmu sanırım çalışmalardan dolayı bu arada biz bol bol eskişehire gidiyoruz eşim den dolayı o eskişehirlide :) hem yeni üyeyim hem yeni bir anne adayıyım kaç gündür geziyorum bu forumu bayıldım keyifli sohbetler hoşmuhabbetler dileğiyle by..
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 00:15
selam arkadaşlar,bende samsun geliniyim,yani artık samsunluyum demem gerekiyor eşim bafra lı.yeşimcim,bafra nın içindenmisiniz,köylerindenmi?bizimkiler ismetpaşa mah.den,kayınvalidem orda doğup-büyüme,kayınpederim ordu lu.ikiside bafra da görev yapmış,emekli öğretmenler.orda pek kimseleri kalmadığı için çok fazla gidemiyoruz,19 senelik evliyim,daha 1 kere gittim bafra ya,samsun u hiç gezemedik,hala içimde kaldı hepinizi öpüyorum,takip ediyorum 
|
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 00:19
gülaycım(piar) benimde çok samimi bir arkadaşım vezirköprülü,şimdi ankaradalar,kendi soyismini bilmiyorum ama,eşinin soyismi"kanat"eşi astsubay,sanırım geçen sene emekli oldu.3 tane çocuğu var,aceba tanışıyormusunuz?
|
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 00:27
Reyyancım yok canım tanıştığımızı sanmıyorum.Ben baba tarafından vezirköprülüyüm ama hiç bilmiyorum oraları maalesef,1-2 akraba dışında kimseyide tanımıyorum Ama en kısa zamanda oralarıda gezmek istiyorum.
|
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 00:31
piar Yazdı:
Reyyancım yok canım tanıştığımızı sanmıyorum.Ben baba tarafından vezirköprülüyüm ama hiç bilmiyorum oraları maalesef,1-2 akraba dışında kimseyide tanımıyorum Ama en kısa zamanda oralarıda gezmek istiyorum. |
anladım canım,şimdi daha iyisin değilmi?taşınma işiniz ne oldu?
|
Mesaj Tarihi: 25 Tem 2008 Saat 00:36
Sağol canım Çok iyiyim çok şükür O taşınma işide bitip düzen oturunca çokta iyi olurum herhalde 2-3 hafta sonra taşınmış olucaz sanırım.İstanbuldan ayrılmak zor gelecektir bana ama böylesi hepimiz için daha iyi olacaktır sanırım.
|
Mesaj Tarihi: 26 Tem 2008 Saat 00:26
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 14:32
y_bal Yazdı:
merhaba ...samsundaoturmuyorum ama samsunluyum :)) bafrayı bilirsin belki orası bizim köyümüz işte gebzede ikamet ediyorum yıllardır samsunu bir kere gördüm gelmek bir kere nasip oldu ama işte insanın memleketi çekiyo her ne kadar görüp bilmesemde görebilsem gidebilsem diyorum son zamanlarda çok güzel olmu sanırım çalışmalardan dolayı bu arada biz bol bol eskişehire gidiyoruz eşim den dolayı o eskişehirlide :) hem yeni üyeyim hem yeni bir anne adayıyım kaç gündür geziyorum bu forumu bayıldım keyifli sohbetler hoşmuhabbetler dileğiyle by.. |
hoşgeldin canım siteye.
------------- [
|
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 14:35
gülaycığım ve reyyencığım samsuna beklerim.şimdi çok daha güzelleşti samsun
------------- [
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 15:13
kusura bakmayın bi kaç gündür giremiyorum yeni okuyabiliyorum yazılanları :)) öncelikle hoşbuldukk cnm çok saol dediğin gibi samsun eminim gün geçtikçe daha da güzelleşiyodur.Reyyancım nasıl memnunmusun bizden :)) samsunlulardan yani :)) şakak bi yana ben de samsunu çok bilmem senin gibi bi kere gittim ama aşık olup döndüm güzelliğine daha da nasip olmadı inşallah bundan sonra olur :) bakarsın tanışr kaynaşır beraber gideriz belki :))
|
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 22:24
oğuzkağan Yazdı:
gülaycığım ve reyyencığım samsuna beklerim.şimdi çok daha güzelleşti samsun |
inş.haticeciğim,çok isterim canım.hatta o gittiğimizde,eşimin liseden arkadaşı,sinop ta orman şefliği yapıyordu,sağolsun arabasıyla o gezdirmişti bizi.geyikkoşan,alaçam a gittik,çok beğenmiştim oraları.dönüştede,çok güzel bir yerde,harika bir balık yedirmişti sağolsun,o balığın tadı hala damağımda hatta ben ordanda sinop a geçmeyi çok istemiştim ama hava kapandı,eşimde,artık 1 haftadan önce açılmaz hava,dönelim dedi ama inş.samsun a gelecek olursam,mutlaka görüşmek isterim canım.
|
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 22:26
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 14:11
sitede samsunu çok fazla bilmeselerde samsunlu annelerin olması ne güzel.arkadaşlar samsuna gelin de bizde bir buluşma gerçekleştirelim
------------- [
|
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 14:45
seneye samsundayım eltim çağırıyor tayinleri termeye çıktı bekleyin beni 
|
Mesaj Tarihi: 06 Ağu 2008 Saat 23:00
ALPELLA Yazdı:
seneye samsundayım eltim çağırıyor tayinleri termeye çıktı bekleyin beni   |
söz ama kesin geliyorsun değil mi?
------------- [
|
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2008 Saat 00:17
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 13:29
samsunlular nerdesiniz
------------- [
|
Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 14:09
samsunlu değilim ama samsunluları çok severim özellikle bafraya hep davet ediliyorum. hatta geçenlerde şenlik mi ne vardı orda. inşallah bende bigün samsunu gezerim sizleride eskişehire bekleriz
------------- bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
|
Mesajı Yazan: capnaks
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2008 Saat 20:36
ben samsunluyum aranızda samsunlu annelerimiz vardır umarım...
------------- http://imageshack.us">
|
Mesajı Yazan: Relax
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2008 Saat 15:35
Slm arkadaşlar bende samsunluyum merkezde oturuyorum. 32 haftalık hamileyim. umarım iyi ve güzel paylaşımlarımız olur. sevgiler 
|
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2008 Saat 12:58
capnaks Yazdı:
ben samsunluyum aranızda samsunlu annelerimiz vardır umarım... |
hoşgeldin canım
------------- [
|
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2008 Saat 12:59
Relax Yazdı:
Slm arkadaşlar bende samsunluyum merkezde oturuyorum. 32 haftalık hamileyim. umarım iyi ve güzel paylaşımlarımız olur. sevgiler  |
hoşgeldin canım.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.bebeğinin cinsiyeti neg
------------- [
|
Mesaj Tarihi: 01 May 2009 Saat 00:43
samsunlu anne yok mu
|
Mesajı Yazan: elif-naz
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2010 Saat 00:06
slmm.foruma yeni üye oldum ve tabiki samsunlu olarak yazıyorum.aslında orduluyum ama 10 yıldır samsunda oturup çalışıyorum, yani yarı samsunlu oldum.8 aylık bir kızım var ve bu siteyi çok sevdim, herkese merhabalar diyoruum
|
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2010 Saat 09:35
mrb samsunlu anneler bende samsun geliniyim haftasonuda samsundaydım
|
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2010 Saat 20:12
samsun annelerine bir sorum var ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. çocuk doktorunuz kim kime gidiyorsunuz yada en çok önerdiğiniz çocuk doktoru hangisi merak ediyorum
|
Mesajı Yazan: şefo
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2010 Saat 00:21
bende samsunluyum ama sakaryada oturuyorum 13yıldır burdayım konak hastanesinde dr.a gidiyor bizim yeğenler memnunlar herhalde
-------------
|
Mesajı Yazan: efem
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2010 Saat 01:48
slm bende samsunlu olmayan fakat samsunda oturanlardanım buraya taşınalı 2 yıl olsu benimde bir buçuk yaşında bir efem var bilgilerinizi paylaşmak dileğyleee
|
Mesajı Yazan: efem
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2010 Saat 01:50
bence doğum evindeki bütün doktorlar iyi ama halit imdat iyi diye duymuştum
|
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2010 Saat 20:43
elif-naz Yazdı:
slmm.foruma yeni üye oldum ve tabiki samsunlu olarak yazıyorum.aslında orduluyum ama 10 yıldır samsunda oturup çalışıyorum, yani yarı samsunlu oldum.8 aylık bir kızım var ve bu siteyi çok sevdim, herkese merhabalar diyoruum |
hoşgeldin canım.bende samsun çarşambalıyım.sen 10 yıldır samsundasın bende 10 yıldır sinopda çalışıyorum
allah bağışlasın canım kızını.benimde 2,5 yaşında bir oğlum var
|
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2010 Saat 20:45
efem Yazdı:
slm bende samsunlu olmayan fakat samsunda oturanlardanım buraya taşınalı 2 yıl olsu benimde bir buçuk yaşında bir efem var bilgilerinizi paylaşmak dileğyleee |
hoşgeldin canım
|
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2010 Saat 20:45
şefo Yazdı:
bende samsunluyum ama sakaryada oturuyorum 13yıldır burdayım konak hastanesinde dr.a gidiyor bizim yeğenler memnunlar herhalde |
samsunun neresindensin canım
|
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2010 Saat 20:48
elif-naz Yazdı:
samsun annelerine bir sorum var ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. çocuk doktorunuz kim kime gidiyorsunuz yada en çok önerdiğiniz çocuk doktoru hangisi merak ediyorum |
canım ben doğumu samsunda yapmıştım.anakilinikde.orada ismail işlek vardı ben çok memnundum.şimdi orayı bırakmış.tıp fakültesinde prof. yapıyor.
atasamdaki çocuk dr götürüyor bazı arkadaşlar.iyi olduğunu söylediler.
|
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2010 Saat 13:41
bende samsun çarşambalıyım 98 çarşamba lisesi mezunuyum oğuzkağann
-------------
|
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2010 Saat 00:59
hoşgeldin canım.bende samsun çarşambalıyım.sen 10 yıldır samsundasın bende 10 yıldır sinopda çalışıyorum
allah bağışlasın canım kızını.benimde 2,5 yaşında bir oğlum var [/QUOTE]
teşkkr ederim canım hoşbulduk.cümlemizinkine allah sağlıklı ömür nasip etsin.benim doğum doktorumda anaklinikteydi. ismail İŞLEK' i duymuştuk 2 kez götürdüm fakülteye ama rutin kontrolleri zor oluyo orda o yüzden belki başka isim paylaşan olur diye yazmıştım yinede çok teşşkrler
|
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2010 Saat 21:07
formda samsun çarşambalı hemşerilerim çokmuş
-------------
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 21:39
şefo Yazdı:
bende samsun çarşambalıyım 98 çarşamba lisesi mezunuyum oğuzkağann |
canım bende çarşamba lisesi mezunuyum ama 94 mezunuyum.
ayyyyyy çok güzel ya bir hemşeri buldum.
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 21:40
şefo Yazdı:
formda samsun çarşambalı hemşerilerim çokmuş |
benim kaçırdığım başkalrı da var mı canım
|
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2010 Saat 22:28
elif naz ve siz birde ben çarşambadanız benimde , yaşında kızım var çarşambaya enson kızım doğduğunda gittim bu yaz kısmetse gideceğim facebooktan resimlerine bakıyorum çok özledim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2010 Saat 20:38
şefo Yazdı:
elif naz ve siz birde ben çarşambadanız benimde , yaşında kızım var çarşambaya enson kızım doğduğunda gittim bu yaz kısmetse gideceğim facebooktan resimlerine bakıyorum çok özledim |
seninle çocuklarımız aynı yıl doğumlu galiba.benim oğlum 25 eylül 2007 doğumlu.
evet ya canım insanın memleketi burnunda tütüyor.bende yakın olmama rağmen çok sık gidemiyorum.
çarşambanın neresindensin?ben halk arasında hacıbeyi diyorlar ama bafraalı köyü olarak geçiyor.eşimde ömerli köyünden
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2010 Saat 13:57
ben çarşamba çay mahalesindenim duymuşsundur benim kız 17.haziran.2007li özlenmezmi suböreği keşkek ah ah
-------------
|
Mesajı Yazan: tuba
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2010 Saat 16:10
BENDE SAMSUNDAYIM KIZLAR.TANIŞALIM BULUŞALIM.ÇArşambada oturuodum önceden.şimdi samsun dayım
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2010 Saat 00:10
mrb tuba ben samsun çarşambalıyım sakaryada oturuyorum yazzları geliyorum çarşambalımısın neresindensin
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2010 Saat 09:17
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2010 Saat 10:57
gezmeyemi gitmiştiniz
-------------
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2010 Saat 11:03
27 martta samsunda olacağım samsun geliniyim:)
|
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2010 Saat 17:00
geçen sene gittiniz zannettim demek bizimoralı enişte
-------------
|
Mesajı Yazan: merve_adem
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2010 Saat 15:50
Merhaba arkadaşlar. Ben de şu an Çarşamba'da bir ilköğretim okulunda İngilizce öğretmeniyim. !sene oldu geleli.Eşim burada çalıştığı için geldik. Henüz bebeğimiz yok 9aylık evliyiz ama yavaş yavaş istemeye başladık sanırım:) Sizin yazdıklarınızıda heyecanla okuyorum. Deneyimli insanların düşünceleri benim için çok önemli gerçekten.
------------- Sevgiden doğar herşey ne de olsa...
|
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2010 Saat 22:33
hoşgeldin canım aramıza.ahhhh çarşamba çok özledim.nisanda bende çarşambadayım.
|
Mesaj Tarihi: 18 Mar 2010 Saat 22:54
Hoşbuldum:)Buyrun gelin. Şeref getirirsiniz:)
|
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2010 Saat 00:02
merve_adem Yazdı:
Merhaba arkadaşlar. Ben de şu an Çarşamba'da bir ilköğretim okulunda İngilizce öğretmeniyim. !sene oldu geleli.Eşim burada çalıştığı için geldik. Henüz bebeğimiz yok 9aylık evliyiz ama yavaş yavaş istemeye başladık sanırım:) Sizin yazdıklarınızıda heyecanla okuyorum. Deneyimli insanların düşünceleri benim için çok önemli gerçekten. |
hoşgeldiniz hangi okul
-------------
|
Mesaj Tarihi: 19 Mar 2010 Saat 16:30
Hoşbulduk:) Ben şu an Kızılot'ta görev yapıyorum
|
Mesajı Yazan: nigo
Mesaj Tarihi: 07 Nis 2010 Saat 12:18
bende samsun merkezde oturuyorum
------------- CANIM KIZLARIM
|
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2010 Saat 21:25
nigo Yazdı:
bende samsun merkezde oturuyorum |
hoşgeldin canım aramıza
|
Mesajı Yazan: nigo
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2010 Saat 15:34
teşekkürler canım hoşbulduk....
------------- CANIM KIZLARIM
|
Mesajı Yazan: _özlem_
Mesaj Tarihi: 20 Nis 2010 Saat 11:21
Merhaba arkadaşlar bende Samsun Bafra'lıyım, Çarşamba ve Samsun merkezden arkadaşlar var ama Bafra'lı pek göremedim, hiç yok muuuu
|
Mesajı Yazan: yesim1912
Mesaj Tarihi: 24 Nis 2010 Saat 21:29
selam anneler ve anne adayları. ben samsunluyum ve samsunda oturuyorum. henüz bir aylık bir oğlum var. samsunda oturan anne ve anne adayları varsa görüşüp tanışmak isterim.
sevgiyle kalın.
yeşim.
|
Mesajı Yazan: ŞiLva_
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2010 Saat 14:37
samsun /merkezde oturyorum bende..
brigün buluşma ayarlayabilriz tabii önce konuşup kaynaşalım. 
------------- Anne olmasaydım eğer;Yaşamın karmaşalığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektm.Sen olmasaydn eğer o minicik ellerin gizemini kesşfedemiyecektm ve sen olmasaydn eğer;Ben asla ANNE olamayacaktm
|
Mesajı Yazan: cicekozden
Mesaj Tarihi: 22 Eyl 2013 Saat 23:18
Merhaba Arkadaşlar 3 ay kadar sonra doğumum var Samsunluyum ve doğum fotoğrafı konusuna çok merak sardım eşimi ikna etmem zor olsa da başardım ve samsun civarlarında iyi bir doğum fotoğrafçısı arıyorum bir iki tavsiyeyle ..... isimli bir fotoğrafçı buldum. .... isimli bir sitesi var inceledim ve profesyonel birine benziyor sizin de samsun civarlarında bildiğiniz önerebileceğiniz doğum fotoğrafçıları varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.
|
|