Antalya
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Tanışma / Muhabbet
Forum Adı: İl il anneler ve anne adayları
Forum Tanımlaması: (Kendi şehrinizdeki anneleri ve anne adaylarını bulun)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1804
Tarih: 24 Mar 2025 Saat 16:07
Konu: Antalya
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Antalya
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2007 Saat 13:22
Antalya'da yaşayan annelerle tanışmak, bilgilerimi aktarmak ve sizlerden fikir almak için sabırsızlıkla bekliyorum. Eğer bu sitedesiniz siz mükemmel anne olmalısınız ve ben de sizlerle tanışmak istiyorum.
Sevgiler,
Duygu SÖZERİ
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2007 Saat 15:54
Aaa gözlerime inananıyorum 8 aydır burdayım şükürler olsun bir Antalyalı geldi.Antalya başlığı açmamıştım çünkü aktif bir başlık olmayacak ve topic düşecekti.Memnun oldum sizi burada görmekten.Ben Altınkumda oturuyorum siz neredesiniz?
-------------
|
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2007 Saat 16:19
duru Yazdı:
Aaa gözlerime inananıyorum 8 aydır burdayım şükürler olsun bir Antalyalı geldi.Antalya başlığı açmamıştım çünkü aktif bir başlık olmayacak ve topic düşecekti.Memnun oldum sizi burada görmekten.Ben Altınkumda oturuyorum siz neredesiniz? |
Amanınnnn ne mutlu oldum Duru Hanım. Ben Dedeman'da oturuyorum. Akdeniz Üniversitesi'nde memurum ama bir yıl ücretsiz izin aldım. Seneye Eylül gibi çalışmaya başlayacağım. Tabi ki yıllık izinlerimi de verirlerse... Benim kızım 4 Mayıs doğumlu sizin? Umarım sizinle çok paylaşımımız olur sevgiler.
Duygu
|
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2007 Saat 23:33
Akdeniz üniversitesinde çalışıyorsunuz demek,biz her türlü sağlık sorunumuzda ordayız:)hamileykende kontrollere oraya gittim doğumumuda orada yaptım.Şimdi 2.bekliyorum yine oraya gidiyorm.Bende emniyet mensubuyum,ücretsiz izindeyim martta başlayacağım,ama 3-4 hafta kadar çalışıp tekrar doğum öncesi izne ayrılacağım nasip olursa doğumumda nisanda olcak.oğlum 10,5 aylık.
tanıştığımıza memnun oldum.görüşmk üzere...
-------------
|
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2007 Saat 00:49
Amanın Duru Allah kolaylık versin yaw. Neden acele ettin bu kadar canım? Tabi işinize karışmak istemem ama ne bilim helal diyorum kolay gelsin sana. Ben Akd. Ün. çalışmama rağmen oraya kontrole hiç gitmedim. Ben personel olmama rağmen zor muayene oluyoruz. Bir de mesafe evle çok uzak. O nedenle ben Anadolu Hastanesi'nde yaptım doğumu süperdi diyorum. Bir daha yapmak istesem orda yapardım sanırım. Ya ben işe hiç başlamak istemiyorum aslında ama memurluk ii bir şey şu an için. O nedenle yapmak zorundayım. Bana kalsa bebeğim doğduğundan itibaren hep "çalışmak istemiyorum" demeye başladım. Allah bana yardım etsin yoksa ben de senin gibi mi yapsam ? Ama zordur be canım. Neyse umarım senle çok şey paylaşırız. Şimdilik bu kadar yazıyorum. Bebişlerini ve seni öptüm.
|
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2007 Saat 14:15
Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2007 Saat 18:39
merhaba.ben de antalya da oturuyorum.benim de 7 aylık yaramaz bir kızım var.ücretsiz izindeyim.annemlerle birlikte ona bakmaya çalışıyorum.şu an ayağımda uyuyor ve ben mesaj yazıyorum.bir dakika kendime vakit ayıramıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2007 Saat 00:03
botag aramıza hoşgeldin. nerde oturuyorsun?
|
Mesajı Yazan: sevda
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2007 Saat 16:55
duygucum bende dedemanda oturmuştum çok özlüyorum antalyayı oturduğum yeri orası benim ikinci memleketim senede iki üç kere geliriz komşularımıda ziyaret ederim geldiğimde ay burnumun direği sızladı valla özlemişim oraları.
------------- http://lilypie.com" rel="no follow">
|
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2007 Saat 19:37
aranıza katılmaktan çok mutlu oldum.meydan da oturuyorum.meydan PTTsine yakın.
|
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2007 Saat 14:51
Sevdacım samimi söylüyorum gelirsen ben de beklerim.
Botag senle yakın oturuyoruz. Bebişleri gezmeye götürebilirz:)) Benim ki de 6 aylık.
|
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2007 Saat 18:29
canım teşekkür ederim tabiki samimiyetine inanıyorum gelirsem bende gelmek sizleri tanımak konusunda samimiyim en kısa zamanda görüşürüz inşallah.
|
Mesajı Yazan: flexibel
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2007 Saat 15:46
Merhabalar, bende Antalyada, Laura alısveris merkezin yakınında oturuyorum. 1 senedir antalyadayım. buraya gelin geldim. Hic alısamadım buraya. Bu arada, 2 aylık hamileyim. Andeva hastanesini tanıyan varmı? buraları bilmedigim icin, nasıl bir hastane bilen varsa, tavsiye eden varsa söylesin lütfen.
|
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2007 Saat 18:40
flexibel Yazdı:
Merhabalar, bende Antalyada, Laura alısveris merkezin yakınında oturuyorum. 1 senedir antalyadayım. buraya gelin geldim. Hic alısamadım buraya. Bu arada, 2 aylık hamileyim. Andeva hastanesini tanıyan varmı? buraları bilmedigim icin, nasıl bir hastane bilen varsa, tavsiye eden varsa söylesin lütfen.
|
Hoşgeldin. Antalya güzeldir alışmaya çalış canım. Benim çok beğendiğim doktor ve hastane var ve tek geçerim ama özelden söylerim istersen buradan sakıncalı olabilir belki. İster misin? Haaa bu arada kısa bir doğum hikayem var o hastane ile ilgili facebookta yazmıştım onu kopyalıyorum.
Merhaba. Doğum hikayemi 6 aydır anne olacak tüm anne adayları ve arkadaşlarıma anlatıyor ve sizi herkese tavsiye ediyorum. Çünkü çok güzel bir doğum yaptım. Başta doktorum Erhan Muluk(Antalya için ileride namı dilden dile dolaşacak çok önemli bir doktor) ve hemşiresi Gonca'cığıma (Bir hemşirenin doktoru için ne kadar önemli olduğunu anlamama neden oldu), özellikle 6. kattaki melek hemşirelerinize (nasıl anne olunur dersleri için :)) ), anestezi uzmanlarınıza (ameliyat sırasında o güzel anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinası soracak kadar düşünceli oldukları ve eğer makinam yoksa kendi telefonlarıyla görüntüleme teklifini bile yaptıkları için), bebeğimizin doktoru Hayriye Daloğlu'na (Kızıma, kendi kızı gibi baktığı için) halkla ilişkiler bölümüne ve tüm güler yüzlü personeline çok teşekkür ediyorum. Allah düşürmesin derler ama düşürürse de sizler gibi profesyonel ellerde olmak isterim. Başarılar.
|
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2007 Saat 20:36
flexibel Yazdı:
|
Hoşgeldin canım Antalyalılar çoğalmış bakıyorum,benimde 4.ayım bitti 5in içindeyim,Andeva hastanesini biliyorum ama kadın doğumcuları nasıl hiçbir fikrim yok.Özel hastaneler her zaman iyi olacak diye bir kaide yok bence,ben bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum,ilk hamileliğimde 6.aya kadar Jinefeme gittim laurada oturuyosan bilirsin dediğim yer dedemana gelmeden önce Bazı sebeplerden orayı bıraktım ve tıp fakültesine gitmeye başladım mennunmusun diye sorarsan memnunum ama çok yoğun çalışıyorlar ve muayene için epey bekliyorsun.o yüzden test ve tahlillerin yapıldığı gibi önemli haftalar haricinde arada özel bir tıp merkezine daha gidiyorum ultrason cihazlarıda daha gelişmiş olduğu için.ama şu da bir gerçek ki özel hastanelere paranla gidiyorsun ve ilgi ve alaka da ona göre oluyor haliyle bunu kimse inkar edemez 
-------------
|
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2007 Saat 20:45
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2007 Saat 23:16
Duru nasılsın yaw ne yapıyorsun? Ben üniv.de çalıoşıyorum ama memnun değilim.
Botag özelden okudun mu ya da genelden?
|
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2007 Saat 14:01
teşekkürler.devlet hastanesinde fizyoterapist olarak çalışıyorum.haziran sonuna kadar ücretsiz izindeyim.
|
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2007 Saat 14:10
hoşgeldin flexibel.bende yeni kayıt oldum.bu arada Antalyamıza da hoşgeldin.umarım sevmişsindir.Ben devlet hastanesinde çalıştığım için orada doğum yaptım.ama doktoruma öazel olarak gittim.Harika bir doktor.(Sibel Usta)devlet hastanesi yeni yerine de taşınıyor.bu yüzden burayı tavsiye edebilirim.ben de özel de doğum yapmak istiyordum ama doktorum bizim hastanenin yeni doğan servisi çok iyi olduğu için dışarıyı önermedi.sen çalışıyormusun?SSk yada bağkur gibi güvencen varsa DEvlet hastanesini düşün derim
|
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2007 Saat 14:11
bu arada Duru benim kızımın adı da Duru
|
Mesajı Yazan: manolya
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2007 Saat 18:00
merhaba hanımlar bende 17 senedir alanyadayım.4 sene önce antalya yeşilbahçede dedemana çok yakındır orada oturuyordum.sonra tekrar alanyaya döndüm.5 aylık bir oğluşum var.alanyaya yolunuz düşerse beklerim
------------- oğul kağanım sağlıkla büyü annem http://www.youngnutrition.net">
|
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2007 Saat 18:08
merhaba manolya.Alanya da benimde samimimi bir arkadaşım var.O da şu an hamile.Alanya da çok güzel bir yer.Arada geliyoruz
|
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2007 Saat 18:39
Selam arkadaşlar. Yeni gelenlere merhaba demek istedim. Botag mesajımı okudun mu canım?
|
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2007 Saat 21:58
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2007 Saat 18:04
merhabalar.Bende sizinle tanışmak isterim.her ikinizin evinin tam ortasında oturuyorum.her gün duru ile anneme güllük PTTsinin oraya gidiyorum.1978koaka kızının adı ne?sende benim ibi sağlık personelisin galiba?
|
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2007 Saat 19:41
kızımın adı Nil. Canım ben memurum sağlıkçı değilim. Benim eşimin dükkanı da güllük pttye yakın müzik stüdyosu var her gün oraya gider:)
|
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2007 Saat 20:42
Mesajı Yazan: özlemce
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2007 Saat 21:46
merhabalar bende soğuksuda oturuyorum.Matemstik öğretmeniyim bir yıl ara verdim.2aylık bir oğlum var yağız.Bu yıl onunlayım 1 saat ayrılsam bile yanından çok özlüyorum annelik ne kadar ilginç bir duyguymuş.Allah isteyen herkeze nasip etsin.
------------- :)
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2007 Saat 12:05
özlemce Yazdı:
merhabalar bende soğuksuda oturuyorum.Matemstik öğretmeniyim bir yıl ara verdim.2aylık bir oğlum var yağız.Bu yıl onunlayım 1 saat ayrılsam bile yanından çok özlüyorum annelik ne kadar ilginç bir duyguymuş.Allah isteyen herkeze nasip etsin. |
hoşgeldin 
aslen artvinli misin?konumda öyle yazıyorda,soğuksudaysan yakın oturuyoruz
-------------
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2007 Saat 17:40
özlemce Yazdı:
merhabalar bende soğuksuda oturuyorum.Matemstik öğretmeniyim bir yıl ara verdim.2aylık bir oğlum var yağız.Bu yıl onunlayım 1 saat ayrılsam bile yanından çok özlüyorum annelik ne kadar ilginç bir duyguymuş.Allah isteyen herkeze nasip etsin. |
Özlemce hoşgeldin siteye. Umarım güzel paylaşımların olur. 
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2007 Saat 18:04
duru Yazdı:
özlemce Yazdı:
hoşgeldin 
aslen artvinli misin?konumda öyle yazıyorda,soğuksudaysan yakın oturuyoruz | soğuksu ya gitmiştim ben benim ablam ahatlı da oturuyo ama uzun zamandır gitmedim antalyaya düşünüyorum ama bakalım ne zaman
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2007 Saat 19:02
aa daha önc söylemişmiydin emine bunu,ben yeni duydumgelirsen mutlaka görüşelim.
-------------
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2007 Saat 19:24
yok canım söylememiştim aslında yazın tatil maksatlı düşünüyodum kızı hiç denize götüremedim ordayken giderdik biz denize ama gidemedim bakalım ablam oğlunu sünnet yaptırısa giderim büyük oğlanda şubatta askere gidiyo ona göre gelirim artık
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2007 Saat 18:17
Mesajı Yazan: esma!!
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2007 Saat 10:28
Selam Antalyalı cici anneler. Bende Antalya/Manavgatta oturuyorum. Aranızda Manavgat'da olan varmı?. Tanışmak isterim. keyifli paylaşımlar inş.
|
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2007 Saat 16:53
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2007 Saat 02:19
esma!! Yazdı:
Selam Antalyalı cici anneler. Bende Antalya/Manavgatta oturuyorum. Aranızda Manavgat'da olan varmı?. Tanışmak isterim. keyifli paylaşımlar inş.  |
esma aramıza hoşgeldin canım. ben manavgatta 1999-2002 yılları arasında oturdum. migrosta büro elemanıydım o sırada. sen nerde oturuyorsun ben bahçelievlerdi sanırım migrosun arka taraflarında özel bir hastaneye yakın oturuyordum. manavgatı çok özledim. 
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2007 Saat 15:05
botag Yazdı:
1978koaka maşallah kızın çok şeker.resimlerde çok tatlı çıkmış.Allah nazarlardan korusun.mesajı gece yazmışsın.yoksa sizde birçok anne gibi uyku sorunumu mu yaşıyorsunuz?benim de daha 1 aydır uyku düzenim oturmayabaşladı.umarım hastalanmazda bozulmaz.hemen bozuluyor |
canım çok teşekkür ederim beğenilerin için.
bizim kız maşallah uykusu iyidir. gündüz hariç. o nedenle ben de gece sütümü sağıp yatıyorum. arada da uyku tutmaz beni. geç yatmayı herkes uyuduktan sonra yatmayı severim. ama diş çıkartma zamanı uykusunun bozulmasından çok korkuyorum. 
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2007 Saat 15:06
Ya Antalyalı anneler ben kıskandım buluşanları. biz de buluşsak ne güzel olurdu değil mi? neden yapmıyoruz? duru sen mod olarak bu işe bi el atsan hoş olmaz mıydı yahu?
|
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2007 Saat 22:16
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2007 Saat 22:19
Hadi o zaman Antalya'da bulunan anneler ne dersiniz sizler buluşma fikrine nasıl bakıyorsunuz?
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 12:53
ben varım neden olmasın.sizleri yüzyüze tanımak isterim
|
Mesajı Yazan: nazenin
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 22:19
slm arkadaşlar bende muratpaşa camisinin orda oturuyorum 2,5 yaşında bir kızım var hepinize slm
------------- didem bekar
|
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2007 Saat 22:38
nazenin hoşgeldin canım
|
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 14:56
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 17:27
merhaba aramıza hoş geldin
|
Mesajı Yazan: esma!!
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 23:00
1978koaka Yazdı:
esma aramıza hoşgeldin canım. ben manavgatta 1999-2002 yılları arasında oturdum. migrosta büro elemanıydım o sırada. sen nerde oturuyorsun ben bahçelievlerdi sanırım migrosun arka taraflarında özel bir hastaneye yakın oturuyordum. manavgatı çok özledim.  |
Selam kusura bakma sitede nasıl bir sistem var anlamadım. Üye oldum 2 gün giriş yaptım 3.gün giremiyorum siteye başka bir isimle yine üye oldum onunlada 1 gün girdim bir daha giremedim. günlerdir giriş yapamıyorum o yüzden yazına ancak cevap verebiliyorum..Sen sanırım Akdeniz hastanesinin o tarafda bir yerde oturmuşsun canım. Ben liselerin arka mahallesi olan şelale mah.oturyorum inş. bir gün tanışmak nasip olur keyifli paylaşımalr..
|
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2007 Saat 23:43
esma!! Yazdı:
1978koaka Yazdı:
esma aramıza hoşgeldin canım. ben manavgatta 1999-2002 yılları arasında oturdum. migrosta büro elemanıydım o sırada. sen nerde oturuyorsun ben bahçelievlerdi sanırım migrosun arka taraflarında özel bir hastaneye yakın oturuyordum. manavgatı çok özledim.  |
Selam kusura bakma sitede nasıl bir sistem var anlamadım. Üye oldum 2 gün giriş yaptım 3.gün giremiyorum siteye başka bir isimle yine üye oldum onunlada 1 gün girdim bir daha giremedim. günlerdir giriş yapamıyorum o yüzden yazına ancak cevap verebiliyorum..Sen sanırım Akdeniz hastanesinin o tarafda bir yerde oturmuşsun canım. Ben liselerin arka mahallesi olan şelale mah.oturyorum inş. bir gün tanışmak nasip olur keyifli paylaşımalr.. |
modaretörlere sor canım bence. yardımcı olurlar bak antalyalı arkadaşımız duru da moderatör 
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2007 Saat 15:53
esma!! Yazdı:
1978koaka Yazdı:
Selam kusura bakma sitede nasıl bir sistem var anlamadım. Üye oldum 2 gün giriş yaptım 3.gün giremiyorum siteye başka bir isimle yine üye oldum onunlada 1 gün girdim bir daha giremedim. günlerdir giriş yapamıyorum o yüzden yazına ancak cevap verebiliyorum..Sen sanırım Akdeniz hastanesinin o tarafda bir yerde oturmuşsun canım. Ben liselerin arka mahallesi olan şelale mah.oturyorum inş. bir gün tanışmak nasip olur keyifli paylaşımalr.. |
canım beni hatırla deyip otomatik giriş yapmayı denesene hem her seferinde nick ve şifre yazmana gerek kalmaz
-------------
|
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 22:40
 herkese kucak dolusu selamlarımı göndeririyorum .sık sık bu sayfada görüşmek dileğiyle msj larınızı bekliyor olacağım
|
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 01:00
nazenin Yazdı:
 herkese kucak dolusu selamlarımı göndeririyorum .sık sık bu sayfada görüşmek dileğiyle msj larınızı bekliyor olacağım |
ileride buluşmak için sen de var mısın canım?
|
Mesajı Yazan: durusu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2007 Saat 19:48
slm arkadaslar ben de antalyada oturuyorum.fakat pazar günü 10 aylıgına ankara ya gidiyorum.benim de 6.5 aylık duru adında bir kızım var.hepinize kucak dolusu sevgiler
|
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2007 Saat 12:08
canım Antalya arkadaşları sanırım pek online olanınız yok aranızda ama geldiğinizde beni görürseniz muhabbet için mesaj atabilirsiniz. Merak ettim sizleri... Başka Antalya'lı yok mu yahu?
|
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2007 Saat 16:04
1978koaka Yazdı:
canım Antalya arkadaşları sanırım pek online olanınız yok aranızda ama geldiğinizde beni görürseniz muhabbet için mesaj atabilirsiniz. Merak ettim sizleri... Başka Antalya'lı yok mu yahu? |
canım Nil'in resimlerine baktım.sana benzetmiştim.ama babasının bebekliğine de benziyormuş.ikinizden de almış
|
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2007 Saat 16:22
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2007 Saat 18:48
1978koaka Yazdı:
evet canım aynı babası ama mümkünse büyüdüğünde kel olmasın babamız gibi. bu konuda bana benzerse kuaföre saçını kestirmeden kestirmeye gider. boya masrafı da olmas renginden dolayı. ben daha hiç boyatmadım. kel olmasın da boyatıp dursun ona da razıyım hehe  |
benim eşimin saçları da kel.aman yazdığımı okumasın.pek alıngan da  Duru(kızımın adı) geceleri güzel uyuyor.(maşallah diyim.zor alıştık da)yanına yatıyorum öyle uyuyor.1 ay oldu böyle yatmaya başlayalı.gündüzleri yanında yatarak uyumuyor.çok gazlı bir bebek.önceleri kucakta uyuyordu.bende ayağa alıştırmak zorunda kaldım.kucakta zor olmaya başlamıştı.6 aylıkken alıştırdım.
|
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2007 Saat 18:50
hayırlı olsun.senin de 2 kızın olacak ne güzel.(ufaklıklar evlediğinde) 
|
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 18:12
kızlar merhaba.forumda okudum.ben de migrosa sizinle buluşmaya gelebilirim.antalyanın içinde oturuyorum bende.zamanı konuşalım.sizinle tanışmayı çok isterim.
|
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2007 Saat 20:48
botag Yazdı:
kızlar merhaba.forumda okudum.ben de migrosa sizinle buluşmaya gelebilirim.antalyanın içinde oturuyorum bende.zamanı konuşalım.sizinle tanışmayı çok isterim. |
canım o zaman seni haberdar ederiz. hepimiz bir ortak gün de vereiliriz içinden seçeriz. iyi olur canım.
bu arada sen az giriyorsun. daha çok katılsana canım sohbetlere aktif olalım az antalyalı anneyiz 
|
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2007 Saat 12:15
Botaq nerelerde geziyorsun Sivaslılara mesaj atarken gördüm seni. Eşin de Sivaslıymış sanırım. nasılsın iyi misin canım?
Şu buluşmayı yapalım artık esasen yahuuu 
|
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2007 Saat 18:08
yürüyüş yapmayı çok seviyorum.açık havayı çok severim.eşim ve kızımla hafta sonları falez 2 parkına gideriz.ışıklar tarafında da gezmeyi severim.ama havalar soğumaya başladı.duru ile artık kapalı yerlere gitmek gerekecek
|
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 16:20
Mesajı Yazan: utkum
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 16:41
merhaba ben de antalya larada oturuyorum tanısmak isterim sizlerle sevgiler
|
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 16:44
utkum Yazdı:
merhaba ben de antalya larada oturuyorum tanısmak isterim sizlerle sevgiler |
hoşgeldin canım.bende meydan da oturuyorum
|
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2007 Saat 16:44
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 00:19
utkum Yazdı:
merhaba ben de antalya larada oturuyorum tanısmak isterim sizlerle sevgiler |
aramıza hoşgeldin utkum. benim kardeşimin adı da utku. severim bu ismi. ben de dedeman civarında oturuyorum umarım bir gün tüm antalyalılarla buluşuruz canım. 
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 00:22
duru Yazdı:
evet tabi kapalı bir mekanda buluşulur hemen bebek odalarından yararlanırız,siz emziriyosunuz halen..
ee nezaman??bu mekan migros olabilir mi?hem ulaşımı kolay,hemde bize en uygun yer orası gibi,aslında beachpark ta çok güzel olurdu ama yaza inş.özel araça gelmedikten sonra ulaşım biraz ters oraya |
çok güzel fikir ama hayata ne zaman geçirelim durucum? botaqcım? bakın utkun nikli arkadaş da geldi 4ledik yahu güzel olur ama sizler ne zaman uygun olabilirsiniz? bana hafta sonu veya hafta içi farketmez. siz tarih verin uygun oluruz diyelim o zaman buluşalım aslında. 
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 17:21
Benim için haftaiçi uygun haftasonu eşim evde oluyor beraber vakit geçiyoruz hem Migrosta haftasonu çok kalabalıkoluyor haftaiçi daha tenha haftaiçi olursa ii olur
-------------
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 17:38
hafta içi bana da uyar.salı yada perşembe olursa çok iyi olur.
|
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2007 Saat 17:55
tebrikler arkadaşlar en kısa zamanda buluşmanız dileğiyle fotoları bekliyoruz...
|
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2007 Saat 19:05
ayy ben antalya yı çok gezmek istiyorum hiç görmedim bu yaz nasipse gitmek istiyorum eşim geçen gün ordaydı 10 gün kaldı iş için okul olmasa bende gidecektim ama ufaklıkta hastaydı zaten off yaaa  nasip
|
Mesaj Tarihi: 08 Ara 2007 Saat 19:43
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2007 Saat 13:46
canımm çok sağol  
|
Mesajı Yazan: yelda
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 17:00
selam güzel anneler ben foruma yeni üye oldum ve 11 aylık oğlum var ismi arda bende antalyada oturuyorum
|
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 18:04
aramıza hoşgeldin canım
|
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 23:19
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2007 Saat 23:45
yelda Yazdı:
selam güzel anneler ben foruma yeni üye oldum ve 11 aylık oğlum var ismi arda bende antalyada oturuyorum |
Aramıza hoşgeldin canım. 
|
Mesajı Yazan: yelda
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 10:40
hoşbulduk güzel anneler ben larada oturuyorum sizler ardadan pek fırsat bulup giremiyorum biraz yaramazızda yürümeye başladık hiç durmuyor
|
Mesajı Yazan: tunam
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 14:27
geldim işte duygucum umarım bizde mehlikayı yakından tanır ve severiz
|
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 14:36
hoşgeldin canım.bir Antalyalı olarak sayımızın artmasından çok mutluluk duyuyorum.nerde oturuyorsun?
|
Mesajı Yazan: tunam
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 14:40
ben korkuteli de oturuyorum antalya merkezde değilim.
|
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 16:59
tunam Yazdı:
geldim işte duygucum umarım bizde mehlikayı yakından tanır ve severiz |
Mesajları silinmiş çünkü karışmış ama Mehlika çok tatlıdır. Hep derim. Onu da burada göreceğiz umarım sıkça. 
|
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2007 Saat 18:45
Yeni gelen Antalyalı arkadaşlar hoşgeldiniz Yelda ben Altınkumda oturuyorum cnm..sen çalışıyormusun?neler yapıyorsun anlatsana biraz.
-------------
|
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2008 Saat 23:32
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 15:44
bengisu Yazdı:
merhabalar antalyalılar nasısınız? |
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 19:33
merhaba duygucum nasılsın? antalyanın neresindensin?bende antalyalıyım aslen buraya bu sene tayinden dolayı geldik ki bundan önce vandaydık.insanoğlu işte bi ordayız bi burda ama insanın illaki kendi toprağı
------------- http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...
|
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 21:00
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2008 Saat 23:13
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2008 Saat 18:46
Merhaba Bengisu.Ben de Antalyalıyım.Ankara da çalıştıktan sonra buraya memleketime tayn oldm.iyişallah sende olursun
|
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2008 Saat 23:30
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2008 Saat 13:52
arkadaşlar havalar güzelken neden çocuklarımız ve anneler olarak tanışmıyoruz. bir gün kararlaştırıp buluşalım mı
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2008 Saat 13:57
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2008 Saat 19:33
nazenin Yazdı:
arkadaşlar havalar güzelken neden çocuklarımız ve anneler olarak tanışmıyoruz. bir gün kararlaştırıp buluşalım mı |
Buluşma fikrine hep sıcak bakarım. Neden olmasın canım  Ben Dedeman'ın karşısında oturuyorum. Sen nerde oturuyorsun? Umarım mesajımı en kısa sürede görebilirsin. 
|
Mesaj Tarihi: 07 Şub 2008 Saat 21:51
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2008 Saat 20:57
cevabınız için çok teşşekkür ederim.ne yazık ki ev işlerinden ve cadı kızımdan fırsat bulupta bilgisayarı açamıyorum.yakın bir zamanda buluşursanız aranızda olmak hoşuma gider.tarih konusunda mail yoluyla bilgilendirirseniz çok sevinirim.
|
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2008 Saat 20:59
msj için teşekkür ederim.ben de muratpaşa camisinin orda oturuyorum
|
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2008 Saat 21:03
evet cadı kızım ve ev işleri nedeniyle sık olarak bilgisayarın başına geçemiyorum.şehir merkezinde ki görüşmelerinizde aranızda olmak beni çok mutlu eder.buluşma zamanını mail yoluyla haber verirseniz görme şansım daha yüksek olur sevgilerimle.
|
Mesaj Tarihi: 10 Şub 2008 Saat 22:47
Nerde ne zaman olsun kızlarrrrr
Ben varım hadi bakalım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. 
|
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2008 Saat 22:31
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2008 Saat 23:38
Duru o zaman sen yeri söyle seni yormayacağımız yer olsun neresi olur?
Bu cumartesi bana uyar arkadaşlar
Yani...
16 Şubat 2007 Cumartesi günü
Saat : 13.00de
Yer bölümünü de boş bırakıyorum...
Sizlere uygunsa parmak kaldırın kızlarrrrrr
|
|