Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

18 aylık ve kreşte 3. günü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=17554
Tarih: 21 Mar 2025 Saat 22:26

Konu: 18 aylık ve kreşte 3. günü
Mesajı Yazan: tobi
Konu: 18 aylık ve kreşte 3. günü
Mesaj Tarihi: 07 Ağu 2009 Saat 10:38
iyi çalışmalar özlem hanım. oğlum 18 ayını bitirdi ve bugün kreşte 3. günü. çalışan bir anneyim. 2 gün içerisinde öyle değişti kii! eve gelince kucak istiyo, şımarıyo, yerlere atıyo kendini, yerleri yalıyo, emekliyo, bebek gibi sesler çıkartıyo, ne yapacağını bilmeden hareketler yapıyor. anlam veremiyorum. ya kreşte çok ilgilendikleri için şımarmış ve evdeki ilgi az geliyor diye düşünüyorum, ya da bize kızıyor gönderdiğimiz için, evde dikkat çekmeye çalışıyor. çözemedim nedenini. öğretmeni gün içerisinde hiç ağlamadığını söylüyor. servise binerkende tepki vermiyor zaten. öğretmeninin adını söylediğimizde hemen kapıya yöneliyor. gitmek istiyor gibi. sizce nasıl bi problem var ortada. eve geldiğinde nasıl davranmalıyım? acilen yardıma ihtiyacım varrr, ilginize şimdiden teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2009 Saat 10:37
sizden daha çok ilgi istediği doğru. krşte olmaktan mutsuz görünmüyor. ancak sizin onunla daha az zaman geçirmeniden mutsuz. bu duruma alışacak. eve gelince hiç bir şeyle ilgilenmeden sadece onun oyunlarıyla geçireceğiniz yarım-bir saat onu biraz rahatlatacaktır

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat