Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

immünoterapi hakkında

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62172
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 20:58

Konu: immünoterapi hakkında
Mesajı Yazan: dmtcyln
Konu: immünoterapi hakkında
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 09:24
Hocam Merhaba,

Sizin uzmanlık alanınızla hiçbir ilgisinin olmadığının farkındayım ancak güvenilir bir doktor denildiğinde aklıma sizden başka akıl isteyecek kimse gelmiyor, bu nedenle de çaresizce her konuda sizden yardım bekliyoruz, hakkınızı helal edin. Bir arkadaşım 4.evre metastas leptomeningeal tutulum kanser hastası, umut yok diyorlardı ancak tedavi cevap vermeye başladı ve kanserli hücrelerde gözle görülür bir azalma kaydedildi. Ancak artık daha fazla kemoterapi alacak durumda değilmiş ve imminoterapi tek önerilen, buradaki doktoru da şubatta tedaviyi bitireceğini ve sonrasında ne yapılması gerektiğini kendisinin de bilmediğini, ilk defa bu kadar umutsuz bir hastanın tedaviye cevap verdiğini nasıl bir tedavi uygulaması gerektiğini bilemediği gibi ilginç bir açıklama yapmış. Hocam sizin önerebileceğiniz istanbulda iyi bir onkolog var mıdır? 

Şimdiden teşekkür ederim,
Saygılarımla hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2019 Saat 19:12
Yeni makalemi okuyun.. 
Turkiye'de Onkolog???  Benim tanidigim yok..

Mesajı Yazan: dmtcyln
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2019 Saat 20:46
Hocam siz gercekten bir duayyensiniz buradaki onkologlardan bi tanesinden bile boyle bir tedavi cesidi olabildigini bile duymadik, ilk kez 2015 yılında FDA tarafından onaylanan Talimogen laherparepvec (T-VEC) isimli virüs tedavisi oldugu belirtiliyor 3 yil gecmis uzerinden hic mi takip edilmiyor bu gelismeler, immunoterapiyi bile biz arastirip yapilsa nasil olur diye dile getirdik, virus tedavisi amerikada yaygin midir? turkiyede bu uygulama var midir bir bilginiz var mi hocam bu tedaviyi denemek istiyoruz ama kime gidecegiz bilemiyoruz

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2019 Saat 01:18
Amerika'da yaygin..
Turkiye'de????  Turkiye'deki sozum ona "Kanser uzmanlari" sadece halkin; ne yiyip ne yemecegi hususunda
 ahkam kesmekten baska bir halt bilmezler.. 

Mesajı Yazan: Sevgi Şengül
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2019 Saat 12:24
Hocam bu konuda benim de bir sorum olduğu için buradan devam etmek istedim  benim babam malign melanom hastası 4. Evre. Türkiyede dediğiniz gibi eğer devlet hastanesine gittiysen prosedür neyse onu işletiyorlar. Ne kadar iyi niyetli ve gelişmeleri takip etmeye çalışan bir zihniyet olmaya çalışsa da sonuçta bir geriden gelme var. Doktorlarla da alakalıdır eminim ki ama bizde doktorlar katiyen sorgulanamaz. İki uçta yaşıyoruz  ya her dedikleri her yaptıkları doğrudur veya kesin şifa verir deyip aşırı yüceltme oluyor veyahut da beklenen gerçekleşmeyince çekip vuruyorlar doktoru.
Hocam benim sorum şu, kanser tedavisi konusunda düşüncemiz nasıl olmalı? Yani tedavisi yok, günün birinde nasıl olsa hasta vefat edecek diye mi düşünelim  yoksa en ileri seviyede bile olsa iyileşme umudu mu taşıyalımBabamınn hastalığının ilerliyor olması nedeniyleben de böyle bir araştırmaya girmiştim ama dediğiniz gibi yeme içme ile birşeylerdeğişebilir diyen kimseler çıkıyor karşımıza. Fitoterapi uzmanıDrdiye

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2019 Saat 19:17
Bilhassa Malign Melanomlarda tamamen iyilesme umidi var.. 
Oyle "Fitoterapi" ile filan da bir is cikmaz… Imkaniniz varsa, Amerika'ya gidin. 

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2019 Saat 21:52
Hocam ayrıntılı bilgi için size başka bir şekilde ulaşma imkanımız var mı  

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2019 Saat 01:22
Maalesef.. 

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2019 Saat 01:32
Peki Amerika'da tavsiye edebileceğiniz yer neresi? Nasıl irtibata geçebiliriz? 

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2019 Saat 09:41
Takip eden doktorunuz ile gorusmeniz gerekir. Benim bransim olmadigindan, sahsen tanidigim kimse veya hastane yok. 

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2019 Saat 13:46
Tamam hocam çok teşekkür ederim 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat