Kızım için(burun akıntısı )
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62777
Tarih: 19 Şub 2025 Saat 06:12
Konu: Kızım için(burun akıntısı )
Mesajı Yazan: umay ana
Konu: Kızım için(burun akıntısı )
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 02:17
Merhaba hocam, Ağustos 2014 doğumlu kızım tam bir aydır devam eden su gibi burun akıntısı kaşıntısı bogazinda da kaşıntısı oluyor çok nadir öksürük var. Siz bazı gripler uzun sürer dediğiniz için bekliyoruz ama bahar da geldi buralarda egedeyiz biz, acaba allerji mi diye düşündüm biz doğaya ne zaman ciksak böyle başlayan ve solunum sıkıntısı ile devam eden atakları oldu kizimin geçen yıl hiç doğaya cikmadi ve montelukast kullanıyordu eylul ayinda size sorarak bıraktık. Bekleyelim mi yoksa montelukast ya da zyrtec başlayalım mı, çünkü akıntı hiç koyulasmadi ve ilk kez horluyor uykusunda. Bu mübarek gecede Allah sizden razı olsun hocam ne kadar teşekkür etsem azdır bes yıldır yolumu aydinlattiniz, sağolun varolun
------------- Krizalit kristalin...
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 02:22
Bu bahsettiğim solunum sıkıntısı sadece bahar aylarında oldu 2016 ve 2017 yılında ikişer kez yaşadı sonra doğaya çıkınca oldugunu farkettim ve gecen yil hiç çıkmadı solunum sıkıntısı da yaşamadı. Tam anlatayım dedim kusura bakmayın degerde vaktinizi aldim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 08:51
4 yasindaki cocukta, NE ALLERJISI??? Gaza gelmeyin, birakin bunlarla cocuk ilacsiz mucadele etsin, bagisikligi gelissin..
|
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 11:03
Tamamdır hocam
|
|