Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ayak Hareketleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=34727
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 10:45

Konu: Ayak Hareketleri
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Ayak Hareketleri
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2012 Saat 15:21
Hocam kızım 6,5 aylık. Bugün hava alsın diye gezdirdim güneşlendirdim kucağımda sonra arabasına koymak istedim bebeğim kucağımda sırtı bana dönük oturuyordu o konumda arabasına koydum ben arabasının arkasına geçdim onu oturttum kucağımdaki şekliyle. Bir baktım sağ ayağı hafif katlanmış gibiydi üzerine oturmamış sanıyorum ayağı geriye doğru kıvrılmış gibiydi.Korktuğum için defalarca düşünüyorum hangi şekildeydi diye bir türlü hatırlayamıyorum. Yanlış bir harekette korktuğum için hatırlayamıyorum hocam.Lohusa sendromu bende bu şekilde kaldı.Hocam ayağına birşey olmamıştır değil mi? Ağlamı bebeğim bende eve gelince çorabını çıkarıp baktım ayağına hafif hafif dokundum kendiside oynatıyor zaten sürekli tekme atar gibi hocam bebeklerin ayakları böyle geriye kıvrılınca kırılmaz değil mi? Biliyorum takıntılım işe başlamama az bir zaman kaldı ilk işim bir psikolağa görünmek .Saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2012 Saat 15:23
Hocam pardon yanlış yazmışım bebeğim ağlamadı. Ben pimpiriklendim olay bu.Yanıtlarsanız çok memnun olacağım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2012 Saat 17:55
Olan biten bir sey yok. Siz birde onlarin "anne karninda" nasil oturduklarini bir bilseniz. Zaten en ufak bir sekilde cani yansa idi; yeri-gogu birbirine katardi. Siz saniyormusunuz ki, cani yandiginda ;sizin hatiriniz icin aglamaz ve o hadiseye katlanir??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat