Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tahlil sonuçları

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=59466
Tarih: 22 Haz 2025 Saat 21:31

Konu: Tahlil sonuçları
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Tahlil sonuçları
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 05:14

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 05:36

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 05:51

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 05:55

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 06:02
Kadir bey merhaba ,hepatit olabilir demistiniz kan ve idrar tahlillerimi yaptirdim.degerlendirirmisiniZ rica etsem..şiddetli mide ağrılarım devam ediyor.ayda en az 3 kez kusma ve şiddetli mide ağrısıyla hastanelik oluyorum..doktor endoskopi yapalım dedi.yara mı  var ülser mi gormek için .ama ben endoskopi den  cok korkuyorum.yaptırmam  şart mı. .birde idrar yolu iltihabı diyip.antibiyotik yazdi ama benim hiç ağrım sancim şikayetim yok  onunla ilgili.yazdığı ilaçları da gönderdim size..vitaminler hakkında Ne düşünuyorsunuz. .cokihtiyacim var fikirlerinize .simdidenn teşekkürler. Kolestrol de sınırda çıkmış ve bir de idrarda keton neden olur sadece pozitif çıkmış ne kadar yüksek yazmıyor. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 20:23
SAKIN ne soylenenlere inannin, nede baska bir tahlil yaptirin..
1- Sabahlari (gunde 1 defa); Famodin 40 tablet 2-3 ay alin...
2- Kesinlikle IYE yok!!  Sakin idrar yolu enfeksiyonu var diyen/diyecek olan sahtekarlara inanmayin..
3- AST,ALT hafif yuksek, belki Hepatit gecirdiniz ve iyilestiniz.. Zaten bir onemide yok artik...  
4- SAKIN , o sahtekarin verdigi hicbir ilaci kullanmayin.. Aptal daha en basitinden bir"Idrar Tahlilini" bile
degerlendirmekten aciz... Veya, isin sahtekarligini yapiyor ki, cogu Turk doktoru bu sahtekarligi bilerek
yapar!!
5- HER kusan hastanin idrarinda; Keton:(+) olur.. Baska hicbir anlami yoktur!!! 
{ Tip:1, seker hastalarinda olan, "Keto-asidoz'da", Keton:(++++) olur. Sayisal degeri yoktur.} 

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2018 Saat 21:25
Cok sagolun..endoskopi olmalimiyim  peki..birde vitamin ve kan değerleri düşük mu .onlar için bisey yapmalımıyım...dvit ampul iceyim mi..hepatit geçirip hemen iyileşme durumu oluyor mu..alt ast değerleri başka hangi durumlarda yüksek olur..mide ilaçlarını kullanmıyorum o zaman.sadece famodin..şiddetli ağrılarım için başka ne yapmalıyım. Beslenme değişikliği yeterlimidir

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2018 Saat 06:11
HGB:12.16g/dL   Ne anemisi.. Tipik sahtekar Turk hilesi!!  
HGB'yi dikkate almadan, Ferritin degerine bakan bir ahmak!!! Her enfeksiyonda, Ferritin degeri duser.. 
D vitaminini atlamisim... Asiri dusuk!!!!
Simdi 1 ampul, 1 ay sonra bir ampul ve Mayis ayinda tekrar 1 ampul daha alin ve her sene Mayis
aylarinda 1 ampul Dvit3 icin.

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2018 Saat 06:22
B12 eksıklığı de var dedi kadir bey.onun için ilaç kullanayim mi..birde endoskopi ile ilgili ne düşünüyorsunUZ.yaptirmalimiyjm. 

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2018 Saat 06:49
Sakin ha!!!  Hem CAHIL, hemde APTAL  olduklari icin boyle sacmalarlar..
Once Famodin40'i kullanin, sonuc alamazsaniz, yaptirin..   

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2018 Saat 09:24
Çok sagolun ALLAH sizden bin kere razı olsun..alt ve ast değerlerim yüksek çıkmış ama doktor bunu değerlendirmedi hiç bakmadi bile..karaciğer yağlanması da bu değerleri yükseltir mi.ya da hepatit testi yaptırmak gerekir mi..Çok yüksek degilmi değerler bi kaç ay sonra yeniden tahlil yaptırayım mı ...boyum 1.60 kilom 78 kilo vermeliyim..aslında ben famodinı kullanıyorum 3 4 aydır ama sürekli değil ara verdim bazen..şimdi bugünden itibaren başlıyorum sadece sabahları bi tane iciyorum 2 3 ay ..beslenmeme de dikkat ediyorum.sonuç alamazsam mecbur endoskopi yaptiricam öyle mi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat