Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bogaz altindaki baski

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=66745
Tarih: 29 Eki 2025 Saat 06:41

Konu: Bogaz altindaki baski
Mesajı Yazan: Mahmure
Konu: Bogaz altindaki baski
Mesaj Tarihi: 05 May 2020 Saat 20:48

Doktor bey 31 yasinda 1.68 cm 65 kilo bayanim  cenemin altinda sag ve solda iki taraftada  sanki lenf bezlerinde sislik var gibi bir baski var doktor bey  yutkunmada gucluk cekiyorum bogazim kasiliyor gibi
Ayrica  sag taraftan omuzumdan baslayip kulagimin arkasindan yukariya basima dogru cikan bir hat var sanki tutulmusum gibi damar cekiyomus gibi kramp giriyomus gibi bir sertlik yasiyorum tas gibi oluyor omzum ve sag kulagim agrimaya basliyor yutkunmada zorluk yasiyorum ayrica dedigim gibi cenemin alti iki taraftada iceriden baski var sis gibi sanki birseyler gecen gun cin sarimsagi yedim sanirim yogurdun icinde o kdr aciydi bogazim yandi ayni anda sag kulagimda da cayir cayir yandi bogazla kulak ne alaka doktor bey kulak iltihabimi oldum curumus  20 lik dislerim mi iltihap yapti beynime vuruyor anlamadim zaten kiriliyorlar surekli cektiremedim ama sag kulagim kasiniyor ve kasirken hafif islaklik oluyor benim durumum nedir doktor bey  korkuyorum panik atak hastasiyim ve su donemde cok fazla artti krizlerim hastaneye gideyimmi gidersem ne doktoruna gideyim troit kanserimi oldum diye kendi kendimi yiyorum 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 May 2020 Saat 04:00
Bunlarin tamami; strese bagli olabilir.
Bir Dahiliyeci kontrolu altinda olmaniz gerekir.
Gerekiyorsa, KBB ve/veya Norolojiye sevk eder.

Mesajı Yazan: Mahmure
Mesaj Tarihi: 06 May 2020 Saat 09:38
O zaman hastaneye gitmem sart 😔 tesekkur ederim doktor bey 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat