Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bronsiolit bricanly surup

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=60296
Tarih: 13 Tem 2025 Saat 13:39

Konu: bronsiolit bricanly surup
Mesajı Yazan: gncsevdesena
Konu: bronsiolit bricanly surup
Mesaj Tarihi: 10 May 2018 Saat 14:44
iiiyi gunler doktor bey kizim su anda bronsiolit. kanda enfeksiyon cikti wbc 15.06. cok yogun balgamli oksurugu var. macrol kullaniyo simdi bricanly surup vereyim mi. doktor alerjik olabilir dedi deloday kullan diyo. ama yani kan testi yaptı alerji cikmadi. 8 aylik kizim 3 defa bronaiolit oldu. simdi balgamli öksürük var solunum sayisi fazla degil ama farkli bir solunumu var. göğsünde balgam var surekli oksurup o balgami cikariyo. su an burnuda akiyo. doktor bu kizimada 5 gun ventolin hava ver dedi deloday verdi ne yapayim kafam karisik 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 May 2018 Saat 14:48
kasim ve  mart ayinda 8 aylik kizim hava tedavisi gördü bronsiolit oldugu icin. nefes alisverisi normal ama tikaliydi cigerleri. neden bu tedaviyi gördük anlamadim gormesek gecmezmiydi diyorum doktora iyilesmezdi diyo. her defasinda tedavi 20 gunu buldu

Mesaj Tarihi: 10 May 2018 Saat 15:14
birde 8 aylik kizimda su gibi burun akintisi hapsirma olduktan sonra bu balgamli solunum oluyo alerjik mi o zaman 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 May 2018 Saat 19:06
Meslek hayatim boyunca; hicbir hastam Akciger hastaligi nedeni ile ne Hastaneye yatti, ne hava verildi,
nede bu sacma-sapan tedavileri gorduler...
Zaturreli hastalarim bile, en fazla 1 hafta tedavi gormuslerdir.
Tabii simdi bu (sozum ona) Saglik Reformlari sayesinde, butun Saglik kuruluslari yabanci Finans Sektorune
peskes cekildigi icin, bunlarin tamami KAR GAYESI ILE, hastalari bu sekilde soyup-sovana ceviriyorlar.
Siz hic, bir Saglik kurulusuna gidip de, sadece recete ile cikan bir tane hasta gordunuzmu??? 
Selam verseniz, once "Kan sayimi" sonra Kan tahlilleri, Rontgen, Tomo, MR , artik ellerinde ne varsa, 
bir ziyaret edip, oyle cikarsiniz... 
Yazilarimi okuyun.. Sahtekarligin 3 Safhasinin tamami size uygulanmis.
VE o kadar eetkileri altinda kalmissinizki, hala; "Allerji mi" diye dusunuyorsunuz..
Siz hic, Turk doktorlarinin, Grip teshis ettiklerini duydunuz veya gordunuzmu??? Hepsine; Astim, veya
Allerji derler, daha olmadi; Bronsit, Bronsiolit, "zaturre baslangici" gibi dunyada bir tek Turk doktorlarinin
uydurdugu teshisleri duyarsiniz.
Cok okumaniz lazim.. 
Anlattiginiz tablolarin tamami GRIP.... Insan temasini azaltin, yalap-salap opmeyin, iyilesir. 

Mesaj Tarihi: 10 May 2018 Saat 23:07
tesekkur ederim doktor bey sizi cok gec tanidim. tanidigimdan beride 5 farkli doktor dolastim ama sizin gibi grip diyen hic cikmadi sadece acilde bi doktor havaya gerek yok grip dedi. artik verilen her ilaci sorguluyorum. zararin neresinden donersem kardir. izmirde bana önerebileceğiniz çocuk doktoru var mi acaba. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 May 2018 Saat 07:22
Maalesef yok.. Son 10 seneden beri bu hukumet sayesinde, artik Tip Fakulteleri SAHTEKAR yetistiriyor..   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat