Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı sonrası akıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84035
Tarih: 15 Mar 2025 Saat 04:37

Konu: Kulak ağrısı sonrası akıntı
Mesajı Yazan: Umay Umay
Konu: Kulak ağrısı sonrası akıntı
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2025 Saat 08:53
Kadir Hocam merhaba, grip sonunda başlayan kulak ağrısı ateş de yaptı, illiadin damla kullandık sizin tarifiniz gibi, daha önce de olmuştu illiadin sonrası rahatladı, ama bu sefer üçüncü gün dışarıya akıntı sonrası ağrı rahatladı ama yazınızı okuyunca anladım ki kulak zarı delindi, zardaki deliğin muayene edilmesi gerekir mi? Fıs diye ses geliyor diyor bu sefer de bu rahatsızlık veriyor, biraz zaman mı gerekir yoksa önemli midir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Oca 2025 Saat 09:49
SAKIN bir yerlere gitmeyin. Kulağa damla yapılmadığı sürece, kulak zarı kendisini tamir eder. 
Sakın Türk doktor aklı ile kulağa bir şeyler damlatmayın. 
Yazılarımı okuyun. 

Mesaj Tarihi: 03 Oca 2025 Saat 21:39
Teşekkür ederim hocam, kızım 11 yaşında sizinle büyüttüm Allah razı olsun, daha hiç antibiyotik içmedi,ne zaman gerektiğini sizden öğrendim çünkü,içtiğimiz ates düşürücü de sayılıdır, yolumuza aydınlık oldunuz.

Mesaj Tarihi: 04 Oca 2025 Saat 19:22
Tekrardan merhaba Kadir Hocam, kızımın kulağında akıntı başlayınca burnuna illiadin damlatmayı bıraktım doğru mu yaptım acaba, çünkü akıntıyla birlikte ağrısı azaldı fakat yinede devam ediyor, akıntı ilkin yeşil ve koyuydu şimdi şeffaf renkli bir akıntıya döndü bu ağrı ve akıntı ne kadar sürer, sabah akşam ibuprofen veriyorum.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2025 Saat 22:26
Mutlaka 5 gün kullanın

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2025 Saat 00:26
Kadir Hocam merhaba, kulak akıntısı ilk zamanlar şeffaftı, şimdi akıntı koyulaştı, azaldı ama hala akıyor, ağrı yok, duymuyordu şimdi duymaya başladı, bu akıntının koyulaşması  normal mi? Bactrim kullanmadık yazacak bir doktor yok çünkü.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat