Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

şımarık arkadaş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diğer Sorular
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=26615
Tarih: 20 Haz 2025 Saat 15:40

Konu: şımarık arkadaş
Mesajı Yazan: febaa2
Konu: şımarık arkadaş
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2010 Saat 16:14
özlem hanım merhaba değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler
kızım 26 aylık arkadaşıda 40 aylık yaklaşık bir yaş araları var beraber oynamayı seviyorlar ama arkadaşı nasıl anlatacağımı bilemiyorum durduğu yerde bağırıyor elindeki mhiçbir şeyi kesinlikle vermiyor karşısındakinin elinden çekip alıyor vuruyor vs birde sinirlendiğinde ağzına ne gelirse söylüyor sizi sevmiyorum nefret ediyorum iğrençsiniz gibi.
kızımla görüşmeye devam etmesi sakıncalımı değilmi normalmi bir türlü karar veremiyorum sizin gibi değerli bir uzmanın görüşü çok önemli
birde arkadaşının dil gelişimi yaşıtlarından çok daha ileride buda bir avantaj tabi kızım için.
çook teşekkür ederim
kolay gelsinSmile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: *sincap*
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2010 Saat 12:31
bizde buna benzer arkadaş sorunları yaşıyoruz ..

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2010 Saat 14:04
tüm arkadaşları düzgün davranan çocuklar olmayacak. bu tarz çocuklarla da nasıl baş edeceğini öğrenmek için iyi bir fırsat olabilir. ancak onu taklit etmeye başlarsa ya da ondan fazlasıyla çekindiğini gözlemliyorsanız o zaman tekrar yazışalım

-------------
özlem

Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2010 Saat 16:05
cevabınız için teşekkürler
kızım yaşının gereği herhalde her yaptığının aynısını yapmaya çalışıyor sıkıntımızda bu biz tepki verincede yine arkadaşı gibi tepki veriyor Confused
kaç yaşına kadar görüştürmeyelim, söylediklerimizi ve uyarılarımızı kızımız sanki arkadaşı kadar rahat anlayamıyor gibi
teşekkürlerSmile

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 09 Kas 2010 Saat 17:54
bir süre ondan etkilenebilir ancak görüştürmezseniz daha da tepkiselleşebilir, görüşme sıklığını azaltabilir ve bu tür arkadaşlarla nasıl baş edeceğini konuşabilirsiniz

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat