Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kıskançlıktan mı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51344
Tarih: 21 Haz 2025 Saat 11:32

Konu: Kıskançlıktan mı
Mesajı Yazan: Didemerve
Konu: Kıskançlıktan mı
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2015 Saat 22:26
Kadir Bey kızım 8 yaşında resımdekı buyuk leke 1 aydır var hatta buyudu başta ufaktı. Üzeri pullu kaşıntılı. Atopik dermatt dıye düşünüp Ultralan sürdüm gecmedi. Bır hafta once de ufak ufak noktalar olustu vücudunn üst ön kısmında.burnunn göze dogru olan kısmında da var bı kac tane benek boynunda da var.onlar kasınmıyor. kırmızıydı başta. Bir iki gün içinde onlarda pullandı gıbı oldu. Kurdesen diyenler oldu. Eger oyleyse yeni kardesı oldu bu aralar kıskanclık var sıkıntıları oluyor ondan olabılır mı?ne yapmam gerekir ?yayılır mı tüm vücuduna?kızıl olmaz degıl mı?atesı bı rahatsızlıgı yok. Tesekkur ederım.

-------------
Selinserranınannesi

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2015 Saat 23:21
Resım görünmüyor mu ugrasıyorum

-------------
Selinserranınannesi

Mesajı Yazan: terecikk
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2015 Saat 23:48

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2015 Saat 00:01
Arkadasım göndermş hocam:)

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2015 Saat 22:51
Dr bey ilk lekeler diye bir başlık atmıştım şimdi degıstrdm. galıba o yuzden dıger lekeler yazan başlıktan beni fark edemedınz cevabınızı beklıyorm:)sevgiler

-------------
Selinserranınannesi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2015 Saat 07:01
Norodermit... Haklisiniz, Sikinti veya Stes sonucu olur.
Aksamlari 1 olcek  Atarax surup icirin. 
Surmelik ilaclarin hicbiri bir fayda saglamaz...
Kizil butun vucutta olur.  Eski maillerde guzel Kizil resimleri var, onlara bir bakin.

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2015 Saat 13:39
Hocam bız 6 kardes buyuduk hıc bırımz kıskansakta boyle seyler cıkarmadık. Ben bıraz bebegı korumacı davrandım ara sıra kızdım. Şimdikilere de bişey denmıyor atarax yerıne evde deloday var kullanabılırmıym dr bey?tesekkur ederım

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 03 Ara 2015 Saat 18:54
Deloday----> cope!!!

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2015 Saat 00:38
Başüstüne hemen

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2015 Saat 17:47
Dr bey eşim eczaneden istemiş ataraxı.bu recetesız kullanılmaz kafanıza gore mı alıyorsunuz demş eşim de hayır dr tavsıyesiyle demş. Yan etkısı cok bı şurup mu korktum

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2015 Saat 18:39
Kendi kafalarina gore verdikleri ilaclardan daha emniyetlidir.. Yarilanma omru, cocuklarda daha kisadir. Ayricada, Allerji ilaci olup, Aksamlari alacagi doz, allerjilerde kullanilan dozun, 1/3'u kadardir...
Ilacin icini okuyun, cocuklarda da kullanildigini goreceksiniz.

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2015 Saat 00:42
Kadir bey mrb. Nörodermit demiştiniz kızımın vucudundakılere. Kaşıntısı yok ama sırtına ve bıynuna dogru atmş ve sankı o noktalar buyuyor gıbı geldi atarax ın 3. Günü bugün. Acaba cildiyeye gıtmelimıyız bi de sol memesınde bi sertlik oluşmustu onunla alakalı hormonal bişey olabilir mi ??

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 07 Ara 2015 Saat 04:20
Hormon ile bir ilgisi yok.

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2015 Saat 19:04
Hocam buyuk kızıma da nörodermıt demıştınz. Atarax kullandım bır hafta. Artarak ve oraya buraya atarak devam edıyor döküntüler cıldıyeye mı cocuk dr una mı gtürmemi tavsıye edersınız. Yoksa oturalım mı oturdugumuz yerde:))

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2015 Saat 19:40
Bir Cildiye gorsun, ama sonucu yazin.

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2015 Saat 01:37
Bıldıgım bır cıldıyecı yok. Ya da cıldıyecıler artık lazer dr u olmuş🙊. O yuzden sizin de tavsıyenızle İbrahim Erkul a götrcm sabah. Hem endokrın uzmanıymış. Sol göğsündeki şişliğe de bakar dıye düşündüm. daha da arttı sırtındaki kaşıntılar. Sonuçları yazıcam hocam saygılar...

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2015 Saat 20:44
Dr. Bey ilk başta size tesekkür ederim bizi ibrahim bey gibi bır dr a yonlendırdıgınz için. Aylar önce sormuştum cocuk dr u onun ismini söylemiştiniz. İlk defa böyle bir dr gördüm.masadan bakan dr ların aksıne o yasına ragmen o kadar guzel ılgılendı ki. Ellerıyle muayene ettı bi kere. Tahlıle tetkıke gerek gormedı. Ilk once sol memedeki gelişime baktı. Adenom u ekarte edebılmek için nörolojk muayne yaptı. Bi takım ergenlıkle ılgılı sorular sordu. Hıpofız mr ına gerek gormedı cok rahatladık. Tavuk çilek paketli ürünler cok yedırmemeye calışın dedı sadece sızın aksınıze. Cıldıyeye gonderdı o kasıntıların adı da PITYRIASIS ROSEA ymş. Madalyon da denırmş halk arasında. Stresten de olurmş. En fazla 12 haftada kaybolurmş. Allerset ve excipial lipo yazdı. Atarax 8 saat etkısı dedı bence allerset kullanın dedı ama almadım. Sonuçlar böyle. Teşekkür ederim sevgiler

-------------
Selinserranınannesi

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2015 Saat 18:43
Hadi gecmis olsun!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat