Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

harika bir site teşekkürler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Forum / AOA Hakkında
Forum Adı: "Anne Olunca Anladim" hakkında
Forum Tanımlaması: (AOA TV programı, internet sitesi veya gazete sayfası hakkında her türlü düşüncenizi burada paylaşabilirsiniz)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14704
Tarih: 20 Şub 2025 Saat 23:47

Konu: harika bir site teşekkürler
Mesajı Yazan: Ayşegül
Konu: harika bir site teşekkürler
Mesaj Tarihi: 31 Mar 2009 Saat 23:39

bu site bir harika neden daha önce üye olmadım neden daha önce duymadım ben çok üzgünüm bunun için ama artık bende üyeyim böyle güzel bir anne çocuk sitesi kurduğunuz için çok teşekkür ederim umarım böyle devam eder bundan sonra daimi olmak istiyorum  sevgiler herkese

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Siddartha
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 10:08
İnanın bu tarz mesajlar, bazen kötü bir günü güzelleştiriyor, bazen sıradan geçen bir ana moral depoluyor. Şarj oluyoruz, gaza geliyoruz, şevkleniyoruz. LOL

Sağolun...

Mesajı Yazan: zemrank
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 10:27
bende aynen gülesen gibi düşünüyorum önesinde ikizanneleriyiz.biz sitesine üyeydim onu iptal ettim ve  burası çok daha güzel çok sevindim bu siteyi bulduğum için. Ordaki arkadaşlarımada önerdim. Ama bi isteğim var ikiz anneleri için bi bölüm olamazmı Stern Smile

Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 10:39
Orjinalini yazan: zemrank zemrank Yazdı:

bende aynen gülesen gibi düşünüyorum önesinde ikizanneleriyiz.biz sitesine üyeydim onu iptal ettim ve  burası çok daha güzel çok sevindim bu siteyi bulduğum için. Ordaki arkadaşlarımada önerdim. Ama bi isteğim var ikiz anneleri için bi bölüm olamazmı Stern Smile

Bunu isteyen başka arkadaşlar da vardı. Şu anda vaktim de varken hemen bir yer bulup açayım. İkiz anneleri bölümü...

Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 10:47
İkiz anneleri bölümü, genel konular başlığının altında açıldı... Wink

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 13:26
merhaba. arkadaşlar gibi bende bu siteyi bulduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. ilk üye olduğumda bir sorunum oldu online bölümüne yazdım, içimden de "cevap gelmez ama bir deneyeyim dedim". gece yazdığım soruya "zehra" hanım tak diye cevap verdi. inanamadım! şok oldum Thumbs Up hem modlar hem yönetici hatta üyeler her konuyla çok ilgileniyor. teşekkürler, iyi ki sitemiz var. tek üzüntüm kızım 19 aylık oluncaya kadar burayı keşfedememiş olmam... Lamp
ellerinize ve emeğinize sağlık.... Clown

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 21:51

Kevsercim siteye üyeliğin hiçde geç değil. Çocukların problemleri hiç bitmiyor ki her zaman için bu sitede birşey bulabilirsin. Doktorlarımıza bir şey danış inanki anında cevap alıyorsun. Ben bir çok problemimi Kadir hocama sorarım allah razı olsun hiçbir zaman sorduğum soru cevapsız kalmadı. Harika bir yer.

Hem Daha yaşın genç ikinci bebek olunca o heyecanı yaşarsın. Çünkü burda hamile olduğunda onun müjdesini ailenden sonra hemen burdakilerle paylaşıyorsun. Bebeğin kıpırdadığında, cinsiyetini öğrendiğinde hemen siteye yazıyorsun. Bunları yapmazsan bir eksiklik var gibi geliyor sana.
Şimdi bak doğum yapacaklar var onların heyecanını birebir yaşıyorsun. Sancılandı, hastaneye gitti, doğuma girdi... neler neler ve gerçekten burası süper bir AİLE.  ClownClownClown

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 21:54
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

İkiz anneleri bölümü, genel konular başlığının altında açıldı... Wink
Claphayırlı olsun bence çok güzel paylaşımlar olacak.
Haluk bey birde 40 yaş sonrası anneler diye bir bölüm rica etsem diyeceğim ama boşuna olur sadece ben yazarım sanırım LOLLOLLOL
İYİKİ VARSINIZKİ BÖYLE BİR SİTE VAR.

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2009 Saat 22:32
hepinize sonsuz teşekkür ederiz... bütün annelere ApproveApprove

-------------

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 09:30

Aramıza hoşgeldiniz ClownClownClown

Evet biz gerçekten bir aileyiz. Gitgide büyüyen, birarada oldukça güçlenen, birbirine kenetlenen.....
Bugünlere gelememize vesile olan herkese binlerce kez teşekkürler....

Mesajı Yazan: zemrank
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 10:20
çok teşekkür ederim ikizanneleri için ayırdığınız bölüme :))

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 18:31
inanın bu site bağımlılık yapıyor ben resmen bağımlı oldum ya hergün mutlaka en az bir kere siteyi ziyaret ediyorum yoksa rahat etmiyorum toz al siteye bak ev süpür siteye bak yemek yap siteye bak tuğşatı uyutup siteye bakıyorum acayip güzel yani tekrar çok teşekkür ederim ClapClapClapClapClapClapClap

-------------

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 18:34

hayırlı olsun LOLiş arası forum bağımlılığına sende kapıldıysan bidaha kopamazsın bu forumdan LOLLOL

bak yasemin 2 senedir bu bağımlılığın pençesinde

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 18:38

zehracım sağol gerçekten bağımlılık yaptı ama memnunum bakmadan olmuyor dayanamıyorum LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 18:40
bende bende LOLLOLhatta ben sabah uyanınca gözlerim kapalı salona gelip hemen pcyi açıyorum LOLLOLsonra gidip elimi yüzümü yıkıyorum o kadar yanii bende bide  görev aşkıda var  

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 18:51
bende cocuk kucağımda sabahın köründe forumu açsam komık olur mu diye az düşünmedim değilLOLLOLLOLLOLbağımlılık yapması kısmına aynen katılıyorum...iyiki bu siteyi bulmuşum,çok memnunum.herkese teşekkürler

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 19:05
oleyyyy yanlız olmadığımı biliyordummmm bende teşekkür ederimmmm güzel dostluğunuz için StarLOLLOL her zaman bağımlı olmak dileğiyle LOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2009 Saat 22:36
bağımlılık konusuna aynen katılıyorum. gerçekten bir aile gibi burası.. hem çocuklarımız için hem de bizler için ilaç gibi bir aile.. herşeyimizi burada paylaşıyoruz.. iyi kötü her günümüzü.. tekrar hoşgeldin aramıza sen deKizBebek

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesajı Yazan: cansew
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 00:29
Merhaba Arkadaslar bende bu siteyi tv programina  bakarken buldum.TV deki konular cok ilgimi cekiyor artik tabiki Anne oluna anliyorsun  eskiden es gecerdim böyle programlari simdi ise tiryakisi oldum AOA nin vede tabiki buranin giremeden yapamiyorum insallah arkadaslar da edine bilirim, burada cok mutluyum selam ederim herkeseeStarSmile kizimin sorunu oldugu zaman hemen giriyor bir care ariyorum cok seviyorum burayi cookNuke

-------------
Allah herkesin gönlüne göre versin... http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 05:56
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

hayırlı olsun LOLiş arası forum bağımlılığına sende kapıldıysan bidaha kopamazsın bu forumdan LOLLOL

msela bak sen uyuyoyorsun ama ben hala görevimin aski ile buradayim saaat 4.55 yani bagimli oldum aliyom bundan hava yatiyom o kadar tutlulu ask bizimki bu arada 2 sene bugun tam 3 ay altini ciziyom 3 ayi eklememisin

-------------

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 09:26
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

msela bak sen uyuyoyorsun ama ben hala görevimin aski ile buradayim saaat 4.55 yani bagimli oldum aliyom bundan hava yatiyom o kadar tutlulu ask bizimki bu arada 2 sene bugun tam 3 ay altini ciziyom 3 ayi eklememisin

ClapClapClapClapemeğin katkın büyük yasminClapClapClap

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 10:37

Sen sitenin müdavimi, neşesi, güzeli, birtanesi,Wink

Her kelime az sana , bilmem ki daha ne demeli... Clown

Sensiz forum düşünemem, tadı olmaz, neşem olmazWink

Kim gelirse gelsin bil ki yerin hiç dolmaz...WinkWink

Sen benim çatlak patlağım,Big smile

Canım ciğerim , dalağımLOL

Seni tanıdım ya ben,

İnan artık gam yemem Wink

Seni tanımak bir haz,

Sevmek ayrıcalık.

Gel bu yaz yanıma
Yapayım sana ablalık LOLLOL

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 10:45
amanin amaninnnnnnn ustume aliyom bu sözleri derya zehraya yazmis olsan da üstüme aldim
hic böyle güzel seyler dökülmemisti bana derya sende benim gibi harcaniyorsun bir komedi kitabi cikar
sözlerine layik oldumsa ne mutlu bana arkam yere gelmez daha yazin kaynanam var gelemem
irmeyede iki cift sözum var mesaj kutun dolu silsene ve beni ayakda alkislamisindir umarim

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 10:50
İrmenin lafına karşılık ben de sana yazdım Yasminim Wink 
Kız kız inatla silmiyor kutusunu Tongue

Mesajı Yazan: burcu
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 14:54
allahhh bee konş türkiyem... ya ya yaa şa şa şaaa.. yasminimiz çok yaşaaa... hem patron ona şirket bile teslim edecekmiş.. dimi patronnnnWinkWink

-------------
http://www.glitterfy.com/"> ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 17:59
birakirsa senide yan koltuga alacam

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 19:08
Forumumuzun maskotudur Yasemin,onsuzfarom düşünülemezBig smileBig smilekaç kişinin imzasıyla oynayabiliyozki koca forumda

Mesaj Tarihi: 15 Nis 2009 Saat 19:18
habu imzamlada oynadigini anladim bakimsiz olamaz dedim cunku icinde para geciyor senden de böyle imza cikardi
hakkimdaki dusuncelerinizi ne yapacagim bilemiyom özelden yatircam hesaplariniza para iyiki bende bu sitedeyim sizleri tanidim kocaman arkadaslarim oldu iyiki o gun magazin okuyormusum yoksa bulamazdim burayi ben

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 02:05
kızlar valla gecenin bir yarısı hani bağımlılık demiştim ya bunu kast etmiştimLOLLOLLOL gerçekten bağımlık oldu bende şöyle bir eskilere açılayım dedim maziyeeee doğru yol aldım sağol yasemin hemşom sayende daha da eskilere yol aldım aoa hakkında bölümünde bir baktım ilk mesajlar bir bakayım dedim iyiki bakmışım LOLLOLLOLLOL hepinizi tekrar tanıma fırsatı buldum yasemin hemşom tekrar teşekkürler ay sen ne kadar çok yararlı işler yapmışsın canım bu sitede helal olsun sana allah eksik etmesin seni bu siteden ClapClapClapClapClaphiç üşenmeden bütün arkadaşların tanışma da yazdıkları ilk yazıların linkini yapıştırmışsınLOLLOLLOLLOL eeeeee bende baktım hemen ayyy ne güzel ya ama ben bir kere daha üzüldüm TongueTongueçokkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkk geç kalmışım aranıza diye ConfusedConfusedConfused neyse artık bende burdayım çok duygulandım ya valla ama ne güzel hepinizi tek tek kutluyorumClapClapClapClapClapClap ne kadar güzel dostluk kurmuşsunuz ve halada devam ediyor allah bozmasın inşallah StarStarStar ben daha yeniyim ama sizde bir zamanlar yeniymişsinizzzzzzzLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL bende şimdi yeniyim ne olmuş LOLLOLLOLLOLinşallah bende sizinle birlikte eskirimmmmmLOLLOLLOLLOL hepinize tekrar teşekkür ederim ClapClapClapHEPİNİZE KOCAMAN SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM İYİKİ VARSINIZ ARKADAŞLARClownApproveApproveApprove HEPİNİZİ SEVİYORUM İYİKİ BURDAYIM İYİKİ BENİDE ARANIZA KABUL ETTİNİZ Clownbüyük harf kullandım ama duygu yüklüyüm ondan kızmayın bağırmak anlamı taşımıyor yani TongueLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLaçıklamada yaptım ama bana gülmeyin olurmu canlarLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 09:06
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14695&title=selam-herkese - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14695&title=selam-herkese sakin kiskanma seninkinide yapistirdim bagimlilik hafif kaliyor aslinda uykunda bile dusunuyorsun gelisme varmi diye o derece
gec kalmisin hemsom ama yinede bize yetistin
bir gelen bir gelmeyen pisman
sakin üzüle linki yapistirdim tamammi uzulme

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Nis 2009 Saat 13:17
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14695&title=selam-herkese - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14695&title=selam-herkese sakin kiskanma seninkinide yapistirdim bagimlilik hafif kaliyor aslinda uykunda bile dusunuyorsun gelisme varmi diye o derece
gec kalmisin hemsom ama yinede bize yetistin
bir gelen bir gelmeyen pisman
sakin üzüle linki yapistirdim tamammi uzulme

canım çok sağol kız valla varya sen de yaşlanmazsınLOLLOLLOL seninle evli olandaLOLLOLLOL evlatlarında yaşlanmazLOLLOLLOL kız alemsin valla teşekkür ederimLOLLOLLOL aynen öyle kız uykuda bile takır takır yazıyomLOLLOLLOLLOLLOLLOLne olucak bu halimiz bilmem bir ilacı falan varmı acep LOLLOLLOLyok anacım yok oda çare olmaz ki LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: kumru
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 12:15
AOA programının sıkı bir takipçisi olarak buldum bu güzel siteyi, çok yeni üye olmama rağmen buranın bağımlısı oldum. Oğlum uyuyunca hemen giriyorum. Artık yanlız olmadığımı bilmek çok güzel bir duygu. İyi ki varsınız, iyi ki buradayım. Daha önce niye gelemedim diye üzülmüyorum, mümkün değildi. Şuanda burda olduğumdan, fayda verip alacağımdan mutluluk duyuyorum.........Clap

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Fatoş-Tuana
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 13:28
gerçekten çok harika çok güzel ve mükemmel bi site iyiki bu siteyi buldum çok mutluyumClap

-------------
http://www.glitterfy.com/"> BİR TANECİK KUZUM

Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 06 May 2009 Saat 13:35
bebegmın ılk dogdudu gunden berı takıp edıyordum (AOA)amaanneler formuna yenı uye oldum geç oldu ama guzel olur inş Clap sızınle tanıştıgım için çokmutluyum

-------------

Mesajı Yazan: ardakoray
Mesaj Tarihi: 27 Mar 2010 Saat 21:14
güzel ve sıcak bir site teşekkürler....Thumbs UpThumbs UpThumbs Up

-------------
ard-kry

Mesajı Yazan: oriflame
Mesaj Tarihi: 01 Nis 2010 Saat 18:36
MÜKEMMEL BİR PAYLAŞIM SİTESİ KURUCULARINA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM

İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BİZİM YANIMIZDASINIZ

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 12:50
Site gercekten guzel aradıgımı bulabılıyorum uyelerıde sıcak

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 19 Eyl 2010 Saat 23:58
sitemiz hala harika da bize ne oldu anlamadım patır patır döküldük bende bir ara vermiştim ama demek ki bağımlılık kuvvetli imiş geri döndüm pazar pazar burdayım gece yarısı oldu nerdeyse ama nedense eski sıcaklılığı bulamadım acep forumdan uzak kaldım biraz ondan mıdır?inşallah ondandır kaç kişi var forumu bırakan bildiğim dileğim se geri dönmeleri şaka maka seney-i devriye ettik inşallah daha nice seney-i devriyeler diliyorum hepimize ama en sıcak,en mutlu,en güzel paylaşımlı olarak bunu diliyorum...hepinize sevgilerKizBebek

-------------

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2010 Saat 08:15
evet ya bu aralar çoğu ismi bende göremiyorumConfused

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2010 Saat 14:22
Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

sitemiz hala harika da bize ne oldu anlamadım patır patır döküldük bende bir ara vermiştim ama demek ki bağımlılık kuvvetli imiş geri döndüm pazar pazar burdayım gece yarısı oldu nerdeyse ama nedense eski sıcaklılığı bulamadım acep forumdan uzak kaldım biraz ondan mıdır?inşallah ondandır kaç kişi var forumu bırakan bildiğim dileğim se geri dönmeleri şaka maka seney-i devriye ettik inşallah daha nice seney-i devriyeler diliyorum hepimize ama en sıcak,en mutlu,en güzel paylaşımlı olarak bunu diliyorum...hepinize sevgilerKizBebek

Merhaba,

Aslında forum hep aynı ama zaman geçtikçe yüzler değişiyor, ister istemez... Bazıları bebekleri büyüdüğü için artık daha az ihtiyaç duyuyorlar belki, bazıları birisine ya da bir şeye küsüyor ya da kızıyor, bazıları bir şekilde durumu gereği vakit bulamıyor, bazıları facebook gibi yerlerde sanal tarlasını sürmeyi burada kazandıklarına yeğliyor LOL vs.vs...

Burada bir çok arkadaşlık kuruldu. Buradaki bir çok arkadaşın hamileliğini, bebeklerinin büyüdüğünü ve hayatındaki iyi kötü bir çok olayı beraber yaşadık. Gönül ister ki kimse buradan ayrılmasın hep bir şekilde burada paylaşımlara devam edelim. Ama yukarıdaki gerekçeler nedeniyle söyleyebilecek bir şey yok maalesef...

Herkese sevgiler...

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2010 Saat 14:33
Ewt haklızınız Haluk abi..
Buna ek olarak bişey söylemek istiyorum...Biz eski arkadaşlardan burda olanlarda işte çocuklarımız büyüdü diye fazla paylaşımda bulunamıyoruz artık sanırım...Ben hep buralardayım ama eskisi gibi yazmıyorum okuyorum sadece... Sürekli takipteyim ama yazıcak pek bişey kalmamış gibi artık..
Hatta bazen yeni gelen arkadaşlar bebekleriyle ilgili sorular soruyor unutmuşum tamamenLOLLOLSeha gaz sıkıntısı çekmişmiydi,kakasını çişini yapabiliyormuydu,ilk traşını nasıl oldu ilk dişi nasıl çıktı inanın çoğunu unutmuş durumdayımLOLLOLLOLLOLbu yüzden yardımcıda olamıyorum yada olmak istesem bile sehanın günlüğüne bakıyorum önceLOLLOLLOL
Ama yeni arkadaşların çoğunuda tanıyorum onlar bilmeselerdeLOLLOLKeşke şu kırgınlıklar olmasa...
Yine herzaman burda olucam inş..oğlum 6 aylıktı geldiğimde şimdi 4,5 yaşında..daha burda onu ilkokula göndericem ,sonra liseye üniversiteye  askereLOLsonra evlendiricem kaynana olucamLOLLOLinş..olur çok isterim burda gelinimi çekiştirmeyiLOLburdaki tüm güzel dostlarımlaBig smile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2010 Saat 14:47
bu sitede kırgınlıklar sözü beni çok üzüyor. ben hevesle açıyorum bu sayfaları ve burdaki tüm arkadaşlarla birşeyler paylaşmak beni çok rahatlatıyor. HİLALİM üzülme seviyoruz seviliyoruzLOLLOLLOL

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2010 Saat 16:33
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Orjinalini yazan: Ayşegül Tuğşat Ayşegül Tuğşat Yazdı:

Merhaba,

Aslında forum hep aynı ama zaman geçtikçe yüzler değişiyor, ister istemez... Bazıları bebekleri büyüdüğü için artık daha az ihtiyaç duyuyorlar belki, bazıları birisine ya da bir şeye küsüyor ya da kızıyor, bazıları bir şekilde durumu gereği vakit bulamıyor, bazıları facebook gibi yerlerde sanal tarlasını sürmeyi burada kazandıklarına yeğliyor LOL vs.vs...

Burada bir çok arkadaşlık kuruldu. Buradaki bir çok arkadaşın hamileliğini, bebeklerinin büyüdüğünü ve hayatındaki iyi kötü bir çok olayı beraber yaşadık. Gönül ister ki kimse buradan ayrılmasın hep bir şekilde burada paylaşımlara devam edelim. Ama yukarıdaki gerekçeler nedeniyle söyleyebilecek bir şey yok maalesef...

Herkese sevgiler...

size tamamen katılıyorum. Haluk bey bence de söyleyecek bişey kalmamış malesef...

-------------

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 21 Eyl 2010 Saat 12:15
Ben de Hilal'e katılıyorum. Haluk Bey'in bahsettiği "Çocuğu büyüyenler" kategorisine mensup olduğumdan sanırımLOLLOLLOL, bebeklerle ilgili paylaşımları sadece okuyarak takip ediyorum. Ama hep buralardayız hepimiz..  Bu hayatın gerçeği... Birileri gidiyor, birileri geliyor..Ama bazılarımız hep buralardayız... Çok güzel dostluklar kazandık burada. 1 yıllık 3 yıllık değil, büyük ihtimalle ömürlük... Bu nedenle gidenlerin seçimine saygı duyup, kalan sağlar bizimdir mantığıylaLOLLOL, daha çok sarılalım birbirimize derim.Thumbs Up

Mesajı Yazan: nhlrd
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2010 Saat 17:32
merhaba
ben de aranıza bugün katıldım.bu siteyi çok önceden biliyordum fakat üyelik bu güne kısmetmiş.
Anne olunca anladım programını doğum iznimdeyken (11 ay) hergün kaçırmadan izliyordum.hatta programa 1 kere katılmıştım (en pimpirikli annelik dönemlerimde, neyseki bebeğim büyüdükçe pimpirikliğim de azalıyor)
program kalitesine bakarsak bu siteye üye olan annelerin, anne adaylarının, baba ve baba adaylarının da kaliteli olacağına inanıyor ve güveniyorum

herkese sevgiler, meleklerini mutlu ve sıkıntısız büyütmeleri dileğiyle...

-------------
gülücüklü günler

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2010 Saat 17:37
Teşekkür ederizSmile

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2010 Saat 23:55
Orjinalini yazan: nhlrd nhlrd Yazdı:

merhaba
ben de aranıza bugün katıldım.bu siteyi çok önceden biliyordum fakat üyelik bu güne kısmetmiş.
Anne olunca anladım programını doğum iznimdeyken (11 ay) hergün kaçırmadan izliyordum.hatta programa 1 kere katılmıştım (en pimpirikli annelik dönemlerimde, neyseki bebeğim büyüdükçe pimpirikliğim de azalıyor)
program kalitesine bakarsak bu siteye üye olan annelerin, anne adaylarının, baba ve baba adaylarının da kaliteli olacağına inanıyor ve güveniyorum

herkese sevgiler, meleklerini mutlu ve sıkıntısız büyütmeleri dileğiyle...

buradaki ortam çok güzel eminim ki sende çok seviceksin ve bırakmak istemeyeceksin çocuklar büyüsede paylaşıcak mutlaka güzel şeyler var Big smile

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat