Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İlladin damla

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62708
Tarih: 26 Mar 2025 Saat 06:45

Konu: İlladin damla
Mesajı Yazan: Gamze kacal
Konu: İlladin damla
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2019 Saat 09:43
Hocam bu illadin Damla'nın çocuklar için olanı ayrımı ben eşime illadin damla al diyorum alıp getiriyor kullanıyoruz iki buçuk ve 10 yaşında çocuklarım için bir kaç kez ben alacaktım çocuk için deyince illadin vermiyor eczane o zararlı olur diyor bizde kendimize diye alıyoruz nasıl yapicaz peki farkı nedir illadinin çocuk için olaninin

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2019 Saat 19:39
Eriskinlere anlatirken; " cocuk" lafini sokusturuyorum ki, yanlis urun almasinlar diye..
Iliadin damla'nin zaten sadece cocuklar icin olani var.. Eriskinler icin DAMLA YOK... 
Ahmak eczacilarla ugrasmaktansa, bu sekilde soyluyorum..

O AHMAK Eczacilarin ne MAL olduklarini ben cok iyi bilirim.. Ayni recetede; Aferin, Peditus,ve Calpol yazili
oldugunda, hic uyarirlar mi???  O "Parasetamol zehirlenmelerinde"  olen cocuklarda, aileyi uyarmayan 
Eczacilarin da sucu buyuktur!! Onlar icin varsa-yoksa,  yuklu ve pahali recete olsun da ne olursa olsun!!!  
Tabii, siz tek basina,  uc kuruslik Iliadin recetesi ile gidince, muhteremlerin keyfi kaciyor!!  Onun yerine,
 "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclari olan esas zararli ilaclari yazinca, hic cekinmeden verirler.. 
Sizlerde bu sahtekarlara karsi ne gerekiyorsa yapin.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat