Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızarıklık(göz)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62717
Tarih: 09 Haz 2025 Saat 06:26

Konu: kızarıklık(göz)
Mesajı Yazan: sese
Konu: kızarıklık(göz)
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2019 Saat 01:26
Kadir Bey merhaba, 11 yaşındaki oğlumun göz altlarında ve göz içinde çıkan bu kızarıklıkları size danışmak istedim. Önce sağlık ocağındaki doktora sordum, ne olduğunu anlayamadı ve çocuk doktoruna götürmemi tavsiye etti, stilex jel kullanabilirsiniz dedi. Çocuk doktoruna götürdüm, o da alerjik olduğunu söyleyip coresatin (pembe) sürmemizi, kızarıklık yayılırsa ovadril kullanabileceğimizi, gözünün içindeki kızarıklıklar geçmez de artarsa göz doktoruna gitmemiz gerektiğini söyledi. Kızarıklıklar ortaya çıkmadan bir gece önce hafif burun akıntısı olmuştu, ertesi gün bu tablo ortaya çıktı ama burun akıntısı, ateş vs hiçbir şey yok, sadece ilk zaman gözünün ağrıdığını söyledi, şimdi o da yok. Sizin görüşünüz nedir acaba ne tavsiye edersiniz? Aşağıya fotoğraf ekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2019 Saat 01:28

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2019 Saat 04:14
Resim acilmiyor. 
www.yollayap.com dan gonderin...

Muhtemelen Gribe bagli.. Eli ile ogusturdugu icin olmustur, ellerini gozlerine goturmesin..
Goruyorsunuz, Turk doktorlari, bilemedikleri her bir  halta'a Allerji diyorlar.. 

Mesaj Tarihi: 28 Şub 2019 Saat 04:21

Mesaj Tarihi: 28 Şub 2019 Saat 04:22
şimdi açılıyor mu acaba?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2019 Saat 18:59
Eli ile fazlaca OVUSTURMUS!!  
Capaklanma olmadigi surece, bir sey gerekmez..
1- Griplerde; gozlered batma hissi olur ve Bilhassa cocuklar cok gozlerini kasirlar, ellerini uzak tursun..
2- Cok uzun sure, gozlerini kirpmadan;TV, Bilgisar veya Cep telefon ekranlarina bakmasin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat