Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göçmen pilavı(Büryan)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Makarnalar - Pilavlar
Forum Tanımlaması: Makarnalar - Pilavlar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5431
Tarih: 05 Oca 2025 Saat 02:01


Konu: Göçmen pilavı(Büryan)
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: Göçmen pilavı(Büryan)
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 14:36

Arkadaşlar...Bu yemeği yıllar önce manevi annem öğretmişti bana(kendisi göçmen,ve onlara özel bir yemek olarak biliyorum)ama süpeeeer!!

Evlendiğimden beri yapmadım,bugün düşünürken aklıma geldi vee canım çektiUnhappy malzeme alıp yapacağım...
 
MALZEMELER:Kişi sayısına göre tavuk budu,1 büyük soğan,pirinç göz kararı,sıvıyağ,tuz
 
Yapılışı:Butları bir tencerede haşlıyoruz...Soğanı doğruyoruz ve fırın tepsisinde sıvıyağla kavuruyoruz.Sonra yıkadığımız pirinci ilava edip çok az kavuruyoruz.tavuk suyumuzu ekleyip,(tavuk suyunun tuz az gelirse ekliyoruz)pirinçlerin üzerine butları yerleştirip fırına veriyoruz.Arada bakınız,pirinç pişmişse çıkarıp servis yapıyoruz...
 
BU KADAR...Basit ama çok lezzetli...ELLERİNE SAĞLIK BİRGÜL ANNE...
 



Cevaplar:
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 14:42
ama fotoğraf da isterizWink

-------------
http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 14:47
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

ama fotoğraf da isterizWink
 
Yarın yapacağım,çekip eklerimTongue


Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 14:48
fot ekle merakda birakma bizi

-------------



Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 14:51
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

fot ekle merakda birakma bizi
 
Oldu o zamanLOL  yarın geliyor Clown


Mesajı Yazan: serifegül
Mesaj Tarihi: 20 Şub 2008 Saat 15:02
çok güzele benziyor fotoyu sabırsızlıkla bekliyorum.Clown

-------------
http://ticker.7910.org/eng">
çekirdek ailemizin çitlembiği


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 19:07
mmm  harika sunacım ellerine sağlıkClapyöresel yemeklere bayılırım..ama borcamın içinde pirinci nasıl kavuruyosun onu anlamadım..


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 19:26
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

mmm  harika sunacım ellerine sağlıkClapyöresel yemeklere bayılırım..ama borcamın içinde pirinci nasıl kavuruyosun onu anlamadım..
 
Borcam tepsinin içinde sıvıyağda soğanı kavurdum,sonra pirinci ekleyip 2.dakika kadar karıştırdıktan sonra tavuk suyunu ekleyip,fırına verdimWink 
Clown


Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 20:50
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

mmm  harika sunacım ellerine sağlıkClapyöresel yemeklere bayılırım..ama borcamın içinde pirinci nasıl kavuruyosun onu anlamadım..
 
çok lezzetli bir yemek bayılırım Wink
eminecim soğanı ayrı bir tencerede kavur sonra pirinçi de ekleyip  kavur pirinci kavurunca soğanın aromasını alıyor çok ayrı bir lezzet veriyorWinksonra borcama yada fırın tepsisine koybilirsin borcamın hararetli ateşte patlama riski yüksek canım fırın için kullanılıyor çünkü ,sunacım sen nasıl yapıyorsun anlamadım iyi ki patlamıyorShocked


Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 20:54
annem eskiden çok yapardı çokta lezzetli olur,normal pilavdan daha lezzetli hatta....ellerine sağlık.....

-------------
http://lilypie.com">


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 21:07
yaparım bendeeeBig%20smileözlem bende baktım resimde borcam ondan dedim nasıl kavurdun diye..


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 23:00
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

mmm  harika sunacım ellerine sağlıkClapyöresel yemeklere bayılırım..ama borcamın içinde pirinci nasıl kavuruyosun onu anlamadım..
 
çok lezzetli bir yemek bayılırım Wink
eminecim soğanı ayrı bir tencerede kavur sonra pirinçi de ekleyip  kavur pirinci kavurunca soğanın aromasını alıyor çok ayrı bir lezzet veriyorWinksonra borcama yada fırın tepsisine koybilirsin borcamın hararetli ateşte patlama riski yüksek canım fırın için kullanılıyor çünkü ,sunacım sen nasıl yapıyorsun anlamadım iyi ki patlamıyorShocked
 
Eskiden normal tepside yapıyordum,bugün borcamda denedim birşey olmadı...Ben sizin kadar usta değilim yemek konusunda evlendikten sonra yapanlardanımLOLLOLTeşekkür ederim öğrenmiş oldum tepsi olayını...Evet soğan zaten bu yemeğe lezzet veren bence...Rica ederim,bilen ne çok kişi varmış,sevindimThumbs%20Up


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 23:01
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

annem eskiden çok yapardı çokta lezzetli olur,normal pilavdan daha lezzetli hatta....ellerine sağlık.....
 
 
Rica ederim...


Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 23:17

Suna çok güzelgörünüyor, en kısa zamanda deneyeceğim.Clown



-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.



Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 23:22
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Suna çok güzelgörünüyor, en kısa zamanda deneyeceğim.Clown

 
Evet güzel bir yemek...Senin tariflerde güzel(Karyağdı hatun  tatlısı denedim süperdi.eline sağlık)yeni tariflerinide takip ediyorumClown


Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 23:23
Suna sen bize gel ben sana neler yaparım.Clown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.



Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 23:30
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Suna sen bize gel ben sana neler yaparım.Clown
 
Süper olur,gelmezmiyim?Hatta birgün tibelya ile merkeze gelirsek,buluşmayı sende yaparızLOLLOL  şaka bir yana ÇOOOK TEŞEKKÜRLER...Ama isterim tanışmayı.Clown


Mesajı Yazan: tibelya
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2008 Saat 21:21
 sunacım pilavın güzel gözüküyor  bende deneyeceğim Clown


Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2008 Saat 22:03
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Suna sen bize gel ben sana neler yaparım.Clown
 
Süper olur,gelmezmiyim?Hatta birgün tibelya ile merkeze gelirsek,buluşmayı sende yaparızLOLLOL  şaka bir yana ÇOOOK TEŞEKKÜRLER...Ama isterim tanışmayı.Clown
tabiki yaparız buluşşmayı bizde. b Hayal in bebeği biraz büyüsün havalarda biraz ısınsın mutlaka görüşelim.Clown

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.



Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2008 Saat 22:42
Orjinalini yazan: tibelya tibelya Yazdı:

 sunacım pilavın güzel gözüküyor  bende deneyeceğim Clown
 
Teşekkürler canım arkadaşım...senin kadar yetenekli değilim ama bunu güzel yaparımWink sendende tarif bekliyorumApproveApprove


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2008 Saat 22:47
Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

Suna sen bize gel ben sana neler yaparım.Clown
 
Süper olur,gelmezmiyim?Hatta birgün tibelya ile merkeze gelirsek,buluşmayı sende yaparızLOLLOL  şaka bir yana ÇOOOK TEŞEKKÜRLER...Ama isterim tanışmayı.Clown
tabiki yaparız buluşşmayı bizde. b Hayal in bebeği biraz büyüsün havalarda biraz ısınsın mutlaka görüşelim.Clown
 
Tamam daha iyi olurClown


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 01:44

     canım,tarifini denedim,çok güzel oldu,tekrar teşekkür ederim.benimde boşnak arkadaşlarım var,5-6 sene önce,iftara davet etmişlerdi ve büryan yapmışlardı,çok hoşuma gitmişti,anlattılar nasıl yapıldığını ama hiç denememiştim,yalnız,onlarınki kırmızı etle yapılıyor.komşumada verdim,o da çok beğendi,kavruk kavruk ne güzel bir lezzeti var dedi.teşekkürler canım.Clown


Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 07:00
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:



     canım,tarifini denedim,çok güzel oldu,tekrar teşekkür ederim.benimde boşnak arkadaşlarım var,5-6 sene önce,iftara davet etmişlerdi ve büryan yapmışlardı,çok hoşuma gitmişti,anlattılar nasıl yapıldığını ama hiç denememiştim,yalnız,onlarınki kırmızı etle yapılıyor.komşumada verdim,o da çok beğendi,kavruk kavruk ne güzel bir lezzeti var dedi.teşekkürler canım.Clown
bu ne guzellik böyle


-------------



Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 12:23
ClapClapClapClapreyhancımClapClapClapClap


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 15:13
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

     canım,tarifini denedim,çok güzel oldu,tekrar teşekkür ederim.benimde boşnak arkadaşlarım var,5-6 sene önce,iftara davet etmişlerdi ve büryan yapmışlardı,çok hoşuma gitmişti,anlattılar nasıl yapıldığını ama hiç denememiştim,yalnız,onlarınki kırmızı etle yapılıyor.komşumada verdim,o da çok beğendi,kavruk kavruk ne güzel bir lezzeti var dedi.teşekkürler canım.Clown
 
 
SÜPEEEEEEEEEEER OLMUŞ.MÜTHİŞ YARATICISINIZ,ELİNİZE SAĞLIKClown


Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2008 Saat 15:41
reyyancım eline sağlık çok güzel süslemişsiz harikasınClap

-------------
http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 00:14
 
   ay estağfirullah arkadaşlar,beni utandırdınızEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed sunacım,asıl senin eline sağlık,sayende güzel bir yemek öğrendik canım.ben yemekleri yapmaktan çok,süslemeyi seviyorum...Clown


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 19:53
Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

 
   ay estağfirullah arkadaşlar,beni utandırdınızEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed sunacım,asıl senin eline sağlık,sayende güzel bir yemek öğrendik canım.ben yemekleri yapmaktan çok,süslemeyi seviyorum...Clown
 
Rica ederim...Bende sevdiğim bir yemeği paylaşmak istedim sadece.Ayrıca süslemek bir sanattırClapClap    yeni tariflerini bekliyorum ustamClown


Mesajı Yazan: melisamm
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 00:28
ya ellerinize sağlıkClap
hem çok kolay hem de çok lezzetli bir tarife benziyor mutlaka deneyeceğim.
Reyyan ablacım sanatkar ruhunu katmışsın yine tarife bayıldım yaClown


-------------
http://www.dumex.com.sg">


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 02:58
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Orjinalini yazan: reyyan reyyan Yazdı:

 
   ay estağfirullah arkadaşlar,beni utandırdınızEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed sunacım,asıl senin eline sağlık,sayende güzel bir yemek öğrendik canım.ben yemekleri yapmaktan çok,süslemeyi seviyorum...Clown
 
Rica ederim...Bende sevdiğim bir yemeği paylaşmak istedim sadece.Ayrıca süslemek bir sanattırClapClap    yeni tariflerini bekliyorum ustamClown
 
     aman est.sunacım yaaa,ne ustasıEmbarrassedEmbarrassed deme öyle,walla utandım bak yine.canım,inş.yeni tarifler yazacağım önümüzdeki günlerde.ama arkadaşlar genellikle fotolu istedikleri için,her zaman yazamıyorumConfusedClown


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 02:59
Orjinalini yazan: melisamm melisamm Yazdı:

ya ellerinize sağlıkClap
hem çok kolay hem de çok lezzetli bir tarife benziyor mutlaka deneyeceğim.
Reyyan ablacım sanatkar ruhunu katmışsın yine tarife bayıldım yaClown
 
   evet,mutlaka dene servetcim,çok güzel bir lezzeti var.yok canım yaaa,yapınca hoşuma gitti,süsleyesim geldiLOLClown


Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 16:00
Ellerine sağlık canım,ben soğan kullanmadan yapıyorum,böylede denerim..


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 07 May 2008 Saat 01:30
bende  yapıyorum bu pılavdan tavuk suyuna harıka oluyorWink  ama fırında degıl denıyecegım

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 00:50
yarın yapacam hatta ınsallah unutmam fotoyu bende koyarımLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 12:47
kızlar ben yapıyodum ama fırında degıl yapan arkadaslar fırına koyunca  ustune bır kapak fılan ortuyomusunuz acıl cevap verırsenız sevınırım bugun yapacagımda

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 13:13
denızkızı tesekkurler canım  demek ustu acık oluyor   ClownClownClown

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 22:59
işte buda benım göcmen pilavım cok lezzetlı oldu arkadaslar koçişte bayıldı ama dıyette oldugu için tadı damagında kaldı.

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 23:00
ben sogan kullanmadım ayrı tencerede yag ıle pirincı kavurdum ben soganı her zamankı gıbı tavuk pişerken içine koydum kokusunu alsın dıye
 
tarıfı veren arkadasın ellerıne saglıkClown


-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 08 May 2008 Saat 23:25
Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

ben sogan kullanmadım ayrı tencerede yag ıle pirincı kavurdum ben soganı her zamankı gıbı tavuk pişerken içine koydum kokusunu alsın dıye
 
tarıfı veren arkadasın ellerıne saglıkClown
 
Beğendiğine sevindim canım.Ellerine sağlık çok güzel görünüyorTongue


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 09 May 2008 Saat 17:13
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

ben sogan kullanmadım ayrı tencerede yag ıle pirincı kavurdum ben soganı her zamankı gıbı tavuk pişerken içine koydum kokusunu alsın dıye
 
tarıfı veren arkadasın ellerıne saglıkClown
 
Beğendiğine sevindim canım.Ellerine sağlık çok güzel görünüyorTongue
 
begenmemek elde degıl zaten normalde cok severdık tavukla pilavı bu daha degısık oldu hem pilav pişti hem tavuklar kızardı ıyı oldu yanı


-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: sevalce
Mesaj Tarihi: 13 May 2008 Saat 09:55
WinkSunacım ellerine sağlık canım biz de göçmeniz sen benden önce davranmışsın,teşekkürler.SmileSmileSmile

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 14 May 2008 Saat 13:40
Orjinalini yazan: sevalce sevalce Yazdı:

WinkSunacım ellerine sağlık canım biz de göçmeniz sen benden önce davranmışsın,teşekkürler.SmileSmileSmile
 
Rica ederim canımTongueçok güzel yemekleriniz var.Sütlü çorba,sütlü börek onun nasıl yapıldığını unuttum ama öğreneceğim benim maykomdanWinkBirçok yemeklerde süt kullanılıyo ve 60 yaşındaki insan bile çok dinçThumbs%20Upsendende bilmediğim o güzel yemek tariflerini bekliyorumApprove


Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 14 May 2008 Saat 15:11
zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 15 May 2008 Saat 15:53
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
 
 
tamam canım mutlaka dogrudur soganları içindemı kalsın pekı almayayımmı


-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 15 May 2008 Saat 19:05
Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
 
 
tamam canım mutlaka dogrudur soganları içindemı kalsın pekı almayayımmı
 
almıyorsun canım zaten kayboluyor yarım soğanı çok ince doğra yada rendeleyebilirsin de,soğandan hoşlanmıyorsan az bişey zaten maksat aromasını almanWinkfarkını görmen için dedimSmile


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 15 May 2008 Saat 23:51
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

Orjinalini yazan: zelos zelos Yazdı:

Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

zeloşcum ellerine sağlık harika görünüyor ClapClapsana tavsiyem bir daha ki sefere çok az soğan doğrayıp kavur ve sonra prinçle kavurup yap ve aradaki farkı gör derim, kavrulmuş soğan aroması pilava harika bir tat veriyor Thumbs%20Upbüryanın özelliği de bu zaten Smile
 
 
tamam canım mutlaka dogrudur soganları içindemı kalsın pekı almayayımmı
 
almıyorsun canım zaten kayboluyor yarım soğanı çok ince doğra yada rendeleyebilirsin de,soğandan hoşlanmıyorsan az bişey zaten maksat aromasını almanWinkfarkını görmen için dedimSmile
 
tamam canım bır sonrakını mutlaka soganlı yapacagım  kuru soganı severız sorun degıl ben normalde salcalı yaptıklarımın içine mutlaka sogan koyarım ama  duz pilavda denememıstım tesekkurler sekerımWink


-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 23 Tem 2008 Saat 21:49
canım benim arnavutlarda buna mişöriz deniyo benim annem arnavut biz çok severiz arkadaşlar harika oluyo tavsiye ederim canlarımLOLLOL


Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2008 Saat 13:34
Orjinalini yazan: Yazdı:

canım benim arnavutlarda buna mişöriz deniyo benim annem arnavut biz çok severiz arkadaşlar harika oluyo tavsiye ederim canlarımLOLLOL
 
ewet bende bir arnavut olarak yazacaktım arkadaş benden önce davranmış bunu biz çok sık yaparız biz içine salça yada biraz toz kırmızı biber koyarız


-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)


Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 16:59
benım cok severek yaptıgım yemekler arasına gırdı onu bunu bılmem  severek yıyoruz cokta lezzetlı oluyo

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2009 Saat 23:55
ellerine saglik

-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: Lilav
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 18:04
kizlar yorumlarin hepsini okuyamadim ama kapak limi atiyonuz firina?
bilgilendirirseniz sevinirim dikkatimi cekti mutlaka denicemThumbs Up


-------------
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???


Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 19:49
biz de yaparız ama hafif salça da koyarız içine
pişmesi ise tamamen fırın içinde gerçekleşiyor


-------------
http://www.glitterfy.com/">


Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 22:46
merak ettim bende yapicam :)

tarif için te$ekkurler


-------------
">
http://lilypie.com">


Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 20 Tem 2010 Saat 23:57
suyunu tencereye koydugumuz olçekle aynimi koyyoz frina???

-------------
">
http://lilypie.com">


Mesajı Yazan: Lilav
Mesaj Tarihi: 22 Tem 2010 Saat 13:21
ben suyunu bire iki koycam maklubeyide öyle yaparim bugün yapcam fotoda koyarim vaktim olursa.

-------------
Cagimizin altin kalbini ariyoruz,Nerde cagimizin alti kalbi???



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat