Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Testiste ki Sorun

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41434
Tarih: 20 Mar 2025 Saat 21:02

Konu: Testiste ki Sorun
Mesajı Yazan: ilknur78
Konu: Testiste ki Sorun
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2013 Saat 09:30
Merhaba Kadir Hocam
Oğlum şu anda 36 aylık. doğduğunda ve sonraki kontollerinde testislerinin indiği söylenmişti ve bir sorun yoktu. Ama bir yıl önce ateşli olduğu bir gecenin sabahında fark ettim ki eskisi gibi görünmüyorlar. bunu doktora gösterdiğimde elle muayene ederek testisleri bulduğunu bazen inip bazen çıkabileceğini sorun olmadığını söyledi. Ama bu konu benim kafama takılmaya başladı tekrar.
oğlumun resimlerini  yorumlayabilir misiniz lütfen? 1. resimde 7 aylık, 2. resimde dün akşam çekildi sıcak banyo öncesi, 3. ve 4. resimler banyo sırasında, 5. resim banyo sonrasında. Elle baktırmadı yanlızca fotoğraflayabildim. Ben sizin sayenizde çocuğu ilaç içirmeden bu günlere getirdim ama şimdi ameliyatlık bir durum olacak diye çok korkuyorum. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2013 Saat 18:32
Her iki testis ele gelmis... Bunu siz bile biraz sicak su icinde kaldiginda, torbanin sarkmasi ile; elle, hatta gozle bile her iki testisin asagida oldugunu gorebilirsiniz. Sizde ameliyat filan gerekmez...Cinsel organlar, her iki cinste de, daima "parmak izi" gibi farklidir. BIRBIRININ AYNISI 2 CINSEL ORGAN (Her iki cinste da ) goremezsiniz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat