Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hamilelikte baş ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9443
Tarih: 18 Haz 2025 Saat 06:09

Konu: hamilelikte baş ağrısı
Mesajı Yazan: hüseyin can
Konu: hamilelikte baş ağrısı
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:12
ya kızlar bir kaç gündür bi baş ağrısı var sormayın gitsin geçmek bilmiyor.bu sabahda sağ gözüme vurmaya başladı ağrı acaba hamilelikte normal mi?hüseyin canda hiç böyle şikayetim olmamıştı.ölücem neredeyse baş ağrısındanCryCryCrybeynim çıkacak sanki o kadar kötü

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:16
gecmis olsun havalardan da olabilir

-------------

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:18
ebru bende de çok baş ağrısı hele bugün çatlıyo Cry

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:38
7,5 aydir hic gecti mi diye sor hele. Bende de var o sorun. Galiba hamilelikten ama bende hamilelik disi da var. Hamile olunca daha da aziyor herhalde. Havalarin da etkisi var. BUrasi cok sicak mesela. Gun boyu sersem gibi geziyorsun evde ya da disarda. Ben butun gun evdeyim.

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:42
ayy saolun kızlar ama çok kötüyüm.ama nasıl ağrıyo anlatamam kulağımada vuruyor offf delircem yaaaCryCryCry

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:43
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

7,5 aydir hic gecti mi diye sor hele. Bende de var o sorun. Galiba hamilelikten ama bende hamilelik disi da var. Hamile olunca daha da aziyor herhalde. Havalarin da etkisi var. BUrasi cok sicak mesela. Gun boyu sersem gibi geziyorsun evde ya da disarda. Ben butun gun evdeyim.
ay aynen valla sersem sersem geziniyom inleye inleye içimden bişey yapmak gelmiyo.ilaç alamamda napıcam bilmiyomCryCry

-------------

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:50

Ilık duş iyi gelir benceSmile

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:00
Dus gunduzleri benim icin zor oluyor cunku evde hickimse yok. Kizimla ilgilenecek kimse de olmadigindan, neye elleyecek, ya zararli birseye dokunursa, vs diye gunduzleri giremiyorum ama aksamlari dus iyi geliyor.

Ebrucum bende ilac alamiyorum ama dr bi agri kesici verdi, sanci ve agrin olursa ic diye. Bayadir icmiyorum dayanmadigim zamanlarda kullaniyorum. Sicakta agri yapiyor. Dr ye gittiginde soyle bence, belki hafif bir Minoset filan verir.

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:06
teşekkür ederim elif ve duygu.bende aynı şekilde akşam ılık bi duş alayım.yalnızım elif gibi.oğlan durur mu durmaz mı muhtemelen durmaz.eşim gelince yaparım artık.sağolun tavsiyeleriniz için.pazartesi günü dr uma danışayım bari olmuycak böle

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:08

Yarim saatligine birakabilecegin bi akraba filan varsa elinin altina, ona birakta yap, dayanamiyorsan. BAzen gercekten dayanilmaz oluyor. Benim gozume iniyor agri basimdan cogunlukla. Gozumu de acamiyorum.

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:17
valla şu an için başım ve gözüm ağrıyor zamanla kulağımada vuruyor.hiç akrabam yok burda yeni tayinci geldik izmirin ilçesine ailem merkezde malesef

-------------

Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:24
öncelikle geçmiş olsun canım.
bende aynı sorunları yaşıyorum. hele bazen öyle bir başım ağrıyor ki
sanki kafamın içi yanıyormuş gibi geliyor. böyle durumlarda ise başımı ıslatıyorum soğuk suyla. yada ıslak bi eşabı başıma koyuyorum biraz olsun faydası oluyor.
dün doktora gittim ve ağrı kesici yazdırım.
bazen diş ağrımda oluyor.özelliklede geceleri
çoğu gece sabaha kadar uyumadığım günler oluyor..

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:36
of kızlar ya hepimiz dertliyiz yani bu konuda benim migrenim var doktora sormayı unuttum 8 eylüle de çok var Confused izinde kendisi Confused offf olmadı cebini arayıp sorayım bali olmicak böle valla işteyim bide duş nerde alcam Confused yüzümü yıkadım geçer belki diye midem bulandı hemen Confused ayy ne dertliymiş beeeeConfusedLOL

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:58
Allah'a şükür baş ağrım yok inşallah ilerleyen aylardada ağrımaz

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:02
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

of kızlar ya hepimiz dertliyiz yani bu konuda benim migrenim var doktora sormayı unuttum 8 eylüle de çok var Confused izinde kendisi Confused offf olmadı cebini arayıp sorayım bali olmicak böle valla işteyim bide duş nerde alcam Confused yüzümü yıkadım geçer belki diye midem bulandı hemen Confused ayy ne dertliymiş beeeeConfusedLOL

eee gulum zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.

suan basimda viziklayan bi kizim var, dur kizim yapma kizim, canimi acitiyorsun kizim diye diye bitap dustum.DeadDeadkucagima cikmaya calisiyor, haliyle karnima denk geliyor bende cikarmiyorum onun icin vizikliyor

ayrica bir de kaburgama biliyormus gibi baski yapip canimi cok kotu acitan yakan bir de oglum Dead

diyecegim su ki, bende bunlarin zahmetine katlanip rahmetlerini bekliyorum. sende oylesin yani, zahmetini cekecen 9 ay, sonra da kucagina gelecek o guzel rahmet ins

Mesajı Yazan: şeniz
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:31
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

valla şu an için başım ve gözüm ağrıyor zamanla kulağımada vuruyor.hiç akrabam yok burda yeni tayinci geldik izmirin ilçesine ailem merkezde malesef
bende 4-5 aylık olana kadar çok çektim başağrısından arada bir ilaç kullandım.birde hiç enerjim yoktu.gebelikte başağrısı felaket birşey.2.ayda başlamıştı.yattığım zaman daha kötü oluyodum.Hepinizi Allah kurtarsın.Sizi çok iyi anlıyorum.ben yeşilyurttayım.sen neredesin?yardıma ihtiyacın olursa çekinme.bana ulaş.kendine iyi bakClown

-------------
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:37
şenizcim saol canım.benim ilk gebeliğimde olmamıştı ama buda daha çok yeni 3 gündür geçmiyo malesef.

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 20:11
geçmiş olsun ebuşum,bence duş en iyisi,benim hamilelğim  kışa gelmesine rağmen alıyodum iyi geliyodu

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 10:42
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

eee gulum zahmetsiz rahmet olmuyor maalesef.

suan basimda viziklayan bi kizim var, dur kizim yapma kizim, canimi acitiyorsun kizim diye diye bitap dustum.DeadDeadkucagima cikmaya calisiyor, haliyle karnima denk geliyor bende cikarmiyorum onun icin vizikliyor

ayrica bir de kaburgama biliyormus gibi baski yapip canimi cok kotu acitan yakan bir de oglum Dead

diyecegim su ki, bende bunlarin zahmetine katlanip rahmetlerini bekliyorum. sende oylesin yani, zahmetini cekecen 9 ay, sonra da kucagina gelecek o guzel rahmet ins

off canım valla hepimiz bu konuda dertliyiz desene Confused ama sonu güzel olacak inş...

-------------

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 13:07

ya kızlar bir kaç gündür bi baş ağrısı var sormayın gitsin geçmek bilmiyor.bu sabahda sağ gözüme vurmaya başladı ağrı acaba hamilelikte normal mi?hüseyin canda hiç böyle şikayetim olmamıştı.ölücem neredeyse baş ağrısındanCryCryCrybeynim çıkacak sanki o kadar kötü
Yeni hamişin şikayetleri mi başlamış amanda aman kıyamamStar.Baş ağrısı bendede olmuştu.Felaket bi durum,bilirim öyleki başımı duvarlara vurmak isterdim...E hamileliktede belirli ağrı kesiciler kullanıldığından geçmezdi.Bide sıcaklarda tetikliyor başağrısını.Sık sık yüzüne ve boynuna su ile temas ettir.Uzan bi rahat yere ve dinlenmeye çalış tamam mı arkadaşım.Oğluşunu öpüyorum

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 14:46
benimde allaha şükür başağrım olmadı olmazda üstelik bendede migren var...benim tek sıkıntım allerjim ve şu sıcaklar hele antalya sıcağı....gecesi de gündüzüde ayrı bir dert....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:23
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

geçmiş olsun ebuşum,bence duş en iyisi,benim hamilelğim  kışa gelmesine rağmen alıyodum iyi geliyodu
saolasın canım benim.çok şükür baş ağrım geçti.akşamdan beri 2 tane minoset içtim bugün az bişey oldu sabah ama şimdili yok inş olmazda

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:26
Orjinalini yazan: aşkitom aşkitom Yazdı:

öncelikle geçmiş olsun canım.
bende aynı sorunları yaşıyorum. hele bazen öyle bir başım ağrıyor ki
sanki kafamın içi yanıyormuş gibi geliyor. böyle durumlarda ise başımı ıslatıyorum soğuk suyla. yada ıslak bi eşabı başıma koyuyorum biraz olsun faydası oluyor.
dün doktora gittim ve ağrı kesici yazdırım.
bazen diş ağrımda oluyor.özelliklede geceleri
çoğu gece sabaha kadar uyumadığım günler oluyor..
teşekkür ederim canım.bende dün akşam sardım kafamı artı şakaklarıma kolonyalı bez koydum iyi geldi şükür.gece ve sabah hamilelikte kullanılan ağrı kesici içtim geçti şükür

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:29
Orjinalini yazan: yessim yessim Yazdı:

Yeni hamişin şikayetleri i başlamış amanda aman kıyamam.Baş ağrısı bendede olmuştu.Felaket bi durum,bilirim öyleki başımı duvarlara vurmak isterdim...E hamileliktede belirli ağrı kesiciler kullanıldığından geçmezdi.Bide sıcaklarda tetikliyor başağrısını.Sık sık yüzüne ve boynuna su ile temas ettir.Uzan bi rahat yere ve dinlenmeye çalış tamam mı arkadaşım.Oğluşunu öpüyorum
aman sorma yeşim valla 3 gündür görsen halimi acırsın.iş güç yemek çocukjla ilgilenecek yanım bile yoktu kıvranmaktan yaa.çok fenaydım.şimdi iyiym allaha şükür.tavsiyelerin için saol canım benimWink

-------------

Mesajı Yazan: annişadayı
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2009 Saat 14:58

bende basagrısı oluyor kızlar..

doktorm bı ıkı ılac onerdı fakat ben ıcmedım bugune kadar ıcmemeye de calısıyorum..

sıze bır onerım var bunu uygulayın derım ....

oncelıkle ılık bır dus ve ardından yumusak bır yastık alın bır koltuguna oturun yastıgı basınızın arkasına dayayın basınızı yavasca yastıga dayayın ve elınıze bır bardak su alın 5 10 dakıkada bır bırer yudum su ıcın ...yaklasık 1 saat oylece durun basınızı fazla  cevırmeyın saga sola...

bana cok ıyı gelıyor yoksa cıldıracaktım gecen gun ..

Rabbım yardımcımız olsun..amin..

-------------

mucizem,,rabbime emanetsin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat