Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çocukların kreşe gitmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2531
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 12:20

Konu: çocukların kreşe gitmesi
Mesajı Yazan: belinay
Konu: çocukların kreşe gitmesi
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2007 Saat 17:44
   Merhaba
 Oglum 22 kasım 2003 dogumlu ve kreşe başlamasını istiyoruz.Malesef daha önce denemelerimiz oldu başarılı olamadık kimse beni kreşe gönderemez diye isyanlarda çok fazla aglıyor bu konu açıldıgında,nasıl davranmamız gerektiğini bilemiyorum ısrarla göndermelimiyiz yoksa bu konuyu bir süreliğine daha kapatıp üstüne gitmeyip kendinin istemesinimi beklemeliyiz.
 Çalışan bir anne degilim kreş için hiç bir zorunlulugumuz yok fakat onada eglence olsun bir şeyler ögrensin istiyorum.Ne kadar ilgileniyorumda desem yeterli olmadıgını düşünüyorum.
  Yardımcı olursanız sevinirim....
  Mutlu günler...Smile

-------------
ÖZLEM

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2007 Saat 22:21
4.yaştan itibaren çocuğun sosyalleşebilmesi için kreşe gitmesini öneriyıurz. ancak bu yaşlarda çocuklar annelerinden ayrılacakları korkusunu bazen yoğun olarak yaşayabiliyor ve kreşe gitmek istemiyorlaar. başlangıç olarak haftanın belli günleri belli saatler oyun gruplarına gidebilir orada bekleyerek çocuğunuzu onu terk etmeyeceğinize inandırabilirsiniz. oynamaktan zevk aldıkça ve sizin tarafındann terk edilemeyeceğine tam olarak inandığında o da kreşe gitmek isteyecektir

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat