Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ben niye böyleyim:(((

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yetişkinlerin Psikolojik Sorunları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23967
Tarih: 28 Nis 2025 Saat 19:31

Konu: ben niye böyleyim:(((
Mesajı Yazan: humeyram
Konu: ben niye böyleyim:(((
Mesaj Tarihi: 21 May 2010 Saat 20:31
özlem hanım benim kızım var bırı 6 yasında bırı 6 aylık.ikisınde de hasta olduklarında hayatı kendime zindan ediyorum..bı hapşırsınlar azıcık oksursunler vücüdumu ateş basıyo boynum kasılıyo kalbim carpıyo..bı yandan kendimi tesellı edıyorum olur her çocuk aynı diye.sonra bı bakıyorum karamsar düşünceler dolu kafam..niye hasta oldu ya bısey olursa.ya kalıcı hastalık olursa ben napıcam.çok korudugum ıçınde çok hasta oluyolar korumasam daha çok oluyolar..

olabılecek en kötü!sey aklıma gelıyo hep..dile getırmek ıstemıyorum.ve hep korku..eve kapanıyorum.yere koymuyorum rüzgar deymesin dısarı cıkma..yanlış yapıyorum biliyorum..kurtulamıyorum ben napıcam?????

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 25 May 2010 Saat 16:57
bu durum sizde biraz abartılı ve hastalıklı bir hal almış. en kısa zamanda bir psikiyatriste başvurmanız hem sizin hem de çocuklarınızın ruh sağlığı açısından çok yerinde olur

-------------
özlem

Mesajı Yazan: humeyram
Mesaj Tarihi: 26 May 2010 Saat 11:05
ilaç kullanmak ıstemıyorum ama.ılacsız bı netice alabılırmıyım.yönlendirirseniz sevinirim..

Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2010 Saat 15:17
önce bir uzaman görünün ilaçlı veya ilaçsız ama yardım almanız hepiniz için önemli ve gerekli

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat