Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Doğumdan sonra neler hissettiniz?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9820
Tarih: 14 Ağu 2025 Saat 17:57

Konu: Doğumdan sonra neler hissettiniz?
Mesajı Yazan: _alev_
Konu: Doğumdan sonra neler hissettiniz?
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 11:24
Doğumdan sonra neler hissettiniz ve neler yaptınız kızlarSmile??? Valla daha anne olamadım ama anne olanlardan dinlemek isterim..Çünkü;o duyguları tatmak ve burdan okumak bile çok heyecan verici bir şeyy. . . . WinkBig%20smile

-------------
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 11:32
Kuş gibi hafiflediğimi, sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettim kendimi. Tüm acılarım biranda yok oldu ve anneliğin dayanılmaz güzelliğini yaşadım şükürler olsun Nuke
Darısı başına...Wink

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 11:35
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Kuş gibi hafiflediğimi, sanki dünyaya yeniden gelmiş gibi hissettim kendimi. Tüm acılarım biranda yok oldu ve anneliğin dayanılmaz güzelliğini yaşadım şükürler olsun Nuke
Darısı başına...Wink

İnşallaaah canımNukeApprove

-------------

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 11:54
dünyanın en güzel varlığını kucağımda tutuyordum ne hissedebilirm ki çok mutluydum,miniğim gelmişti şükür,anne olmanın heycanını duydum,darısı tüm anne adaylarına

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 12:08
çok güzeldi uyandığım da başım da annem ve bir komşumuz vardı eşimde geziyodu etrafta bebeğimi sordum bana getirdiler bir gülücük attı öyle güzeldi ki sanki biz yıllardır birlikteydik hiç yabancılık çekmedimSmile

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 12:41
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

dünyanın en güzel varlığını kucağımda tutuyordum ne hissedebilirm ki çok mutluydum,miniğim gelmişti şükür,anne olmanın heycanını duydum,darısı tüm anne adaylarına
İnşallaaah canım...!!!! :=)Wink

-------------

Mesajı Yazan: sporcuanne
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 13:18
kendimi sanki yeniden doğmuş gibi hissettim o an, bütün o şiddetli sancılar, ağrılar minik kuzumun içimden çıkmasıyla yok olmuş müthiş bir rahatlık ve huzur gelmişti aylardır karnımda konuştuğum yavrumun artık gözlerine bakıp konuşabiliyordum işte allahın bir mucizesi diyordum ve sürekli ardamla konuşuyordum o da sanki anlıyormuş gibi bana bakıyordu allahım ne kadar da güzel ne kadar da tatlı diyordum minik bir melekti sanki kucağımdakiStarve o na allahıma şükrettim bebeğimi bana kucağıma sağlıkla verdiği için.....
   darısı tüm anne ve anne olmak isteyenlerin başına.....

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 13:34
aylır ayılmaz bebeğimi sordum tabi ayılmadan öncede sürekli sayıklamışım. bebeğim kakasını yaptığı için onu müdahele odasına götürmüşler. sezaryen olduğu için hiç bişey hatırlamıyordum. ama yoğun bakımdan çıkraken bebeğimi yanıma verdiklerinde inanamadım. bembeyaz kartopu gibiydi. bi kokladım sanki dünyanın en güsel parfümüydü heryerim ağrıyordu 5 dk önce, ama kucağıma gelince dünyayı unuttum hemen emzirmek istedim ağrıma basınca ağlamak geldi ve sattalerce ağlamıştım şükürler olsun onu yaradana. darısı tüm anne adaylarının başına

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 14:01
hamileliğimin son üç ayı çok kötü geçtiği için bir an evvel bebeğimi kucağıma almak istiyordum.doğum epidural  anestezi olduğu için doğar doğmaz bebeğimi gördüm.onu gördüğümde o kadar çok mutluydum ki son üç ay yaşadıklarımın hepsini unutmuştum.onu görmek ,onu öpmek kelimelerle anlatılmaz bir duygu
darısı tüm anne adaylarının başına

-------------
[

Mesaj Tarihi: 02 Eyl 2008 Saat 19:45
inşallahWinkNuke

-------------

Mesajı Yazan: meral_87
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2008 Saat 23:26
Rabbim o duyguyu bütün kadınlara yaşatsın.bence en güzeli yaşamak çektiğin herşey biranda siliniyor.hayatın tamamıyla değişiyor tam anlamıyla aile oluyorsun.Smile

Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2008 Saat 10:50
öyla anlatılmaz bir duygu ki bu.... 9 ay karnında taşıdığın bbeği bir anda yanına veriyorlar.... inşallah rabbim tüm isteyenlere bu müthiş duyguyu tattırır..

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2008 Saat 11:19
Orjinalini yazan: meral_87 meral_87 Yazdı:

Rabbim o duyguyu bütün kadınlara yaşatsın.bence en güzeli yaşamak çektiğin herşey biranda siliniyor.hayatın tamamıyla değişiyor tam anlamıyla aile oluyorsun.Smile
EmbarrassedBig%20smileBig%20smile

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2008 Saat 11:21
Orjinalini yazan: yeliz yeliz Yazdı:

öyla anlatılmaz bir duygu ki bu.... 9 ay karnında taşıdığın bbeği bir anda yanına veriyorlar.... inşallah rabbim tüm isteyenlere bu müthiş duyguyu tattırır..

İnş. canım :) Wink

-------------

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2008 Saat 11:35
ne yalan söyleyeyim ilk başta müthiiş bir acı hissettimConfusedLOLLOL

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2008 Saat 13:22
Orjinalini yazan: hande hande Yazdı:

Annemde öyle diyor..İlk başta acı hissedeceksin,hemde adet ağrılarının 2 katı diyorConfusedCrySmile

-------------

Mesajı Yazan: milhan2002
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2008 Saat 23:18
hamileliğimde hep korkardım ya bebeği kabullenemezsen diye ayıldığımda bebeğimi göğsüme koydular ve ben hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.o minicik masum şey nasıl olur da kabullenilmezSleepyşimdi hayatımın tek anlamı minik elifim

-------------

Mesajı Yazan: hande
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2008 Saat 09:19
Orjinalini yazan: _alev_ _alev_ Yazdı:

Annemde öyle diyor..İlk başta acı hissedeceksin,hemde adet ağrılarının 2 katı diyorConfusedCrySmile

doğru demiş, çok ta pollyanna olmamak lazım.bazı gerçekler var.sezeryanınd a, normal doğumun da acı yanları tabiiki var.ama ilk uyandığında hissettiğin şey tabiiki acı..ama ertesi güne kalkıp yürüyebiliyorsun bileSmilehele birde gazını çıkarttıysan ohhh deyme keyfineLOLLOL

-------------
http://bonbon-butik.blogspot.com/ - BEBEK ŞEKERİ VE BUTİK KURABİYE İSTEYEN TIKLASIN LÜTFEN :)

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2008 Saat 09:51
irme özel mesaj kutun dolmuş TongueTongue

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2008 Saat 10:19
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

irme özel mesaj kutun dolmuş TongueTongue

çok pardonEmbarrassedhemen temizleniyor LOL

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2008 Saat 12:53

Orjinalini yazan: _alev_ _alev_ Yazdı:

doğru demiş, çok ta pollyanna olmamak lazım.bazı gerçekler var.sezeryanınd a, normal doğumun da acı yanları tabiiki var.ama ilk uyandığında hissettiğin şey tabiiki acı..ama ertesi güne kalkıp yürüyebiliyorsun bileSmilehele birde gazını çıkarttıysan ohhh deyme keyfineLOLLOL
Benim annemde sezeryanla yapmış beni çok iyi biliyor bunlarıCryConfusedÖlmüş ağrıdan kadıncaazSmileConfusedBig%20smile

-------------

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 00:29
BENDE MECBUREN SEZERYAN OLDUM AĞLAYARAK GİRDİM AMA HEMEN AYILDIM ODAMA AYIK ÇIKTIM TEK SORDUĞUM BEBEĞİM NASILDI ONUN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER AMA GÖRMEK İÇİN DELİRİYODUM BEN AYIK OLDUĞUM İÇİN HEMEN ARAYIP GETİRMELERİNİ SÖYLEDİLER 10 DAKİKA SONRA BALIM OĞLUM KOLLARIMDA İDİ SADECE ONA BAKTIM AĞLADIM BU BENİM BEBEĞİMMİ DİYORDUM BU RÜYA DEĞİL DEĞİLMİ DİYORDUM EŞİME VE GÖĞSÜME KOYDULAR HEMEN EMMEYE BAŞLADI RABBİM HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN.ACIYA GELİNCE BEN SEZERYANDEN HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİM YANİ ÇOK RAHAT HAREKET EDİYORDUM SABAHINDA KENDİM KALKIP ALIP EMZİRDİM YANİ BU MELEKLER HERŞEYİ UNUTTURUYO İNSANAALLAH SANADA KOLAYLIKLA YAŞATSIN BU DUYGULARIEmbarrassedSmile

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 11:49
Orjinalini yazan: nursef nursef Yazdı:

BENDE MECBUREN SEZERYAN OLDUM AĞLAYARAK GİRDİM AMA HEMEN AYILDIM ODAMA AYIK ÇIKTIM TEK SORDUĞUM BEBEĞİM NASILDI ONUN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİLER AMA GÖRMEK İÇİN DELİRİYODUM BEN AYIK OLDUĞUM İÇİN HEMEN ARAYIP GETİRMELERİNİ SÖYLEDİLER 10 DAKİKA SONRA BALIM OĞLUM KOLLARIMDA İDİ SADECE ONA BAKTIM AĞLADIM BU BENİM BEBEĞİMMİ DİYORDUM BU RÜYA DEĞİL DEĞİLMİ DİYORDUM EŞİME VE GÖĞSÜME KOYDULAR HEMEN EMMEYE BAŞLADI RABBİM HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN.ACIYA GELİNCE BEN SEZERYANDEN HİÇ BİR ŞEY HİSSETMEDİM YANİ ÇOK RAHAT HAREKET EDİYORDUM SABAHINDA KENDİM KALKIP ALIP EMZİRDİM YANİ BU MELEKLER HERŞEYİ UNUTTURUYO İNSANAALLAH SANADA KOLAYLIKLA YAŞATSIN BU DUYGULARIEmbarrassedSmile

LOLLOLLOLLOLLOLİnşallah canım hayırlısıyla bir doğsunda başka bir şey istemiyorum. . .Wink

-------------

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 14:38

Ben doğumdan sonra ayılmadan sürekli bebeğim iyimi diye sayıklamışım...  Ne yalan söyleyeyim doğuma giderkende sezeryandan sonrada hiiç ağrım sızım olmadı benim... Ağrı olmayıncada o cesaretle ayağa kalkmam çok uzun sürmedi... Yalnız çok hassas bir dönemdi ben ege ağladıkça ilk bir kaç gün sürekli ağladım...

Hatta ilk kakasını yaparken ıkınıyo canı acımıştır diye yarım saat ağladığımı hatırlıyorum EmbarrassedEmbarrassed

Anne olmak müthiş bir duygu Big%20smile

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 14:40
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

Ben doğumdan sonra ayılmadan sürekli bebeğim iyimi diye sayıklamışım...  Ne yalan söyleyeyim doğuma giderkende sezeryandan sonrada hiiç ağrım sızım olmadı benim... Ağrı olmayıncada o cesaretle ayağa kalkmam çok uzun sürmedi...
Big%20smileNe mutlu bakalım bende neler olacak Wink

-------------

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 14:42
İnşallah sende ağrısız sızısız bir avazda kurtulursun canım Star

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 14:43
inşallah Big%20smileWink sağol canımWink

-------------

Mesajı Yazan: HaYaL
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 15:51
kendime geldiğimde daha yoğun bakımdayken kuzumu getirdiler yanıma, yumuk gözlerini açıp boncuk gözleriyle bana bakınca hayatımın ne kadar anlam kazandığını düşüdüm. oanda hissedilen duyguları anlatmak pek mümkün değil aslında. daha önce hiç yaşanmamış derecede büyük bir mutluluk...

-------------
http://yusufbarankoksal.blogspot.com/ - http://yusufbarankoksal.blogspot.com/

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 16:17
O kadar bitkin ve yorgun olmama ragmen bebegi tutabilirmisin dediginde hasta bakici , evet demistim. nasil dedigime ben bile hayret ediyorum cunku cok titriyordum, hem usumustum hem yorgundum. parmagini oynat deseler onu bile yapamaz haldeydim. 

sadece onu seyretmistim odaya gidene kadar. dogumdan sonra da cok sukur diye rahatlamistim.
felaket guzel bir mutluluk, bu bebegimde de ayni seyler olacagina eminim. insaallah bu sefer en cok istedigim iki insan da yanimda olacak o zaman daha cok olur mutlulugum.

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 17:40
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

kendime geldiğimde daha yoğun bakımdayken kuzumu getirdiler yanıma, yumuk gözlerini açıp boncuk gözleriyle bana bakınca hayatımın ne kadar anlam kazandığını düşüdüm. oanda hissedilen duyguları anlatmak pek mümkün değil aslında. daha önce hiç yaşanmamış derecede büyük bir mutluluk...

Big%20smileÇok güzel anlatmışsın canım şiir gibi. . . WinkEmbarrassed

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Eyl 2008 Saat 17:40
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

O kadar bitkin ve yorgun olmama ragmen bebegi tutabilirmisin dediginde hasta bakici , evet demistim. nasil dedigime ben bile hayret ediyorum cunku cok titriyordum, hem usumustum hem yorgundum. parmagini oynat deseler onu bile yapamaz haldeydim. 

sadece onu seyretmistim odaya gidene kadar. dogumdan sonra da cok sukur diye rahatlamistim.
felaket guzel bir mutluluk, bu bebegimde de ayni seyler olacagina eminim. insaallah bu sefer en cok istedigim iki insan da yanimda olacak o zaman daha cok olur mutlulugum.

Allah o direnci vermiş ya sana :) WinkSmileBig%20smile

-------------

Mesajı Yazan: AtaDenizim
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2008 Saat 17:00
sezeryanla doğum yaptığım için baygındım. ayıldığımda tam olarak net değildi görüntüler annem yanımdaydı. oğlumu sordum dedim göremiyorum nerede hemen verdiler yanıma o kadar dirençsizdi ki ona baktığım anda tüm duygularım altüst oldu ağlamaya başladım. şuan bile o an gibi hissediyorum bunu. oğlumu öyle yanımda sağlıklı bi şekilde görmek beni çok mutlu etti. biliyosun alevcim aslında sana neler anlatsak da duygulanırsın mutlu olursun. ama o anı bekle bak neler hissettiğimizi sende anlayacaksn. nasıl bir duygu olduğunu kelimelere sığmayacak kadar değişik bişi canım bunu sağlıklı bi şekilde yaşarsın inşallah... anne olmak çok güzel....

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2008 Saat 20:06
Orjinalini yazan: AtaDenizim AtaDenizim Yazdı:

sezeryanla doğum yaptığım için baygındım. ayıldığımda tam olarak net değildi görüntüler annem yanımdaydı. oğlumu sordum dedim göremiyorum nerede hemen verdiler yanıma o kadar dirençsizdi ki ona baktığım anda tüm duygularım altüst oldu ağlamaya başladım. şuan bile o an gibi hissediyorum bunu. oğlumu öyle yanımda sağlıklı bi şekilde görmek beni çok mutlu etti. biliyosun alevcim aslında sana neler anlatsak da duygulanırsın mutlu olursun. ama o anı bekle bak neler hissettiğimizi sende anlayacaksn. nasıl bir duygu olduğunu kelimelere sığmayacak kadar değişik bişi canım bunu sağlıklı bi şekilde yaşarsın inşallah... anne olmak çok güzel....

CryCryCryheyecandan çok kötü oldum k bakma canımConfusedCry

-------------

Mesajı Yazan: BERFIN_1811
Mesaj Tarihi: 02 Eki 2008 Saat 20:46

ben kendimi süpermen gibi güçlü ve mükemmel hissetmiştim hiç bi işimi zamanında tamamlayamayan ben kızımı doğurabilmiştim Big%20smile günlerce bu moddan çıkamadım herkesin bana mucize gerçekleştirmişim gibi davranmasını bekliyordum eşim zaten o duygular içindeydi geriside anlamsızca bakıyordu sadece ama kızımı kucağıma aldığım anı sorarsan paha biçilmez saniyelerdi asla kıyaslanamaz değeri ölçülemez zamanlardı çok şükür rabbime kızımı bize nasip etti sağlıklı güzel hayırlı evlat olur inşallah herkesin bebeği annelik bambaşka bişeymiş olmayınca gerçekten ne deseniz boş ama anne olunca hayat yeni başlıyor umarım senin ve tüm bebek bekleyenlerin sorunsuz ve mutlu doğum hikayelrir olur bizede anlatırsınız allah kurtarsın herkesi yavrusunu kucağına sağlıklı almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

-------------
url=http://lilypie.com][/url]

Mesajı Yazan: dilekim
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 20:28
O SANCILAR BİLE BANA TATLI GELDİ İNANIN BİR AN EVVEL KAVUŞMAK İSTEDİM KIZIMA..KAVUŞTUĞUM ANDA İSE BEBEĞİMLE BİRLİKTE SANKİ BENDE GÖZLERİMİ DÜNYAYA YENİDEN AÇMIŞTIM HEMŞİRELERİN KIZIMI KUCAGIMA VERDİKLERİ ANI DÜŞÜNEMİYORUM NASIL TUTARIM BEN BUNU DEDİM KENDİ KENDİME İLK KENDİ KIZIMI KUCAGIMA ALMIŞTIM İLKİ KIZIMLA YAŞADIM:D MÜTHİŞ Bİ DUYGU ALLAHIM HERKEZE NASİP EYLESİN HAMİLELERİN YARDIMCISI OLSUN

-------------
tuanam canım kızım benim

Mesajı Yazan: dilekim
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2008 Saat 20:32
Orjinalini yazan: BERFIN_1811 BERFIN_1811 Yazdı:

ben kendimi süpermen gibi güçlü ve mükemmel hissetmiştim hiç bi işimi zamanında tamamlayamayan ben kızımı doğurabilmiştim Big%20smile günlerce bu moddan çıkamadım herkesin bana mucize gerçekleştirmişim gibi davranmasını bekliyordum eşim zaten o duygular içindeydi geriside anlamsızca bakıyordu sadece ama kızımı kucağıma aldığım anı sorarsan paha biçilmez saniyelerdi asla kıyaslanamaz değeri ölçülemez zamanlardı çok şükür rabbime kızımı bize nasip etti sağlıklı güzel hayırlı evlat olur inşallah herkesin bebeği annelik bambaşka bişeymiş olmayınca gerçekten ne deseniz boş ama anne olunca hayat yeni başlıyor umarım senin ve tüm bebek bekleyenlerin sorunsuz ve mutlu doğum hikayelrir olur bizede anlatırsınız allah kurtarsın herkesi yavrusunu kucağına sağlıklı almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn

EVET CANIM YA BENDE SENİN HİSSETTİKLERİNİ HİSSETTİM WALLA KENDİ KENDİMLE GURUR DUYUYORDUM SANKİ TÜM HERKEZ BANA GURURLU GÖZLERLE BAKIYORMUŞ GİBİ HİSSEDİYODUM ANNELİK AP AYRI BİR DUYGUYMUŞ!!ALLAHIM HERKEZE TADDIRSIN BU DUYGUYU AMİNNNNNNNNNNNNNNNN:))

-------------
tuanam canım kızım benim

Mesajı Yazan: AYŞEGÜL-
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2008 Saat 16:36
Can benim içi bir mücizeydi....Benden mi çıktı bu dite 10 defa sordum...Zaten bana benziyordu...

Can eşimin kucağındaydı...Aptal aptal  bakıyordu.LOL...Eltime "yenge bebekte bişey mi var neden öyle bakıyor "dedim...Yok kız dedi bişey yok...seninki daha inanamadı erkek olduğuna dedi...Cinsiyetini öğrendiğimizde Can 'nın eşim hayır o kız demişti ve hep kız bekliyordu...Erkek olunca şoktan çıkamadı zavallı....

Ağzından çıkan tek kelime "bu benim mi "olmuş...Doktorumda "herhalde mehmet ali sokaktaki sütçüden değil ya"demiş....Çok gülmüştük...Şimdi can'na anlatır anlatır güler....LOLLOLLOL

-------------
OĞULLARIM NERDE BEN ORDA.....

Mesajı Yazan: özlem
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2009 Saat 23:43
hayatımdaki en güzel anlar...en büyük mücize,en büyük sevgi..herhalde tarif edilmesi en zor duyguSmileanestezi etkisiyle ilk anlarında tam bilincim yernde olmasada kendime geldiğim andaki yaşadığım mutluluk tarif edilemezSmiledefalarca şükrettim Allah'ıma(halada şükretmekteyim) bebeğimi sağlıkla kucağıma alabildim..bu duyguyu yaşayabildim..Rabbim isteyen herkesi bu mutluluktan yoksun bırakmasın,herkesi evlat sahibi yapsın inşallahSmileCANIM BEBEĞİM İYİKİ VARBig%20smile

Mesajı Yazan: bartus-n
Mesaj Tarihi: 17 Oca 2009 Saat 22:56
sezeryanla doğum yaptım... kendime geldiğimde hiç halim yoktu, bebeğimi kucağıma almaya korktum düşürürüm diye... biraz daha kendime gelince oğlumu kucağıma verdiler. onun o güzel yüzüne bakınca bu dünyaya geliş nedenimi anladım. daha önce yaşadığım hiç bir mutluluk o an yaşadığımla kıyaslanamaz. onu tanıyordum, defalarca rüyamda görmüştüm o güzel yüzünü, tombik yanaklarını... onu kokladım, dünyadaki en güzel koku dedim!!!
oğluma bakıp bakıp şükrettim. ve 4 aydır ona her baktığımda bu mucize için Allaha şükrediyorum.
umarım her anne adayı 9 ayın sonunda bebeğine kavuşma mutluğunu yaşar. Ve  tüm anneler sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alır İnşallah....

Mesajı Yazan: sengulnal
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2009 Saat 21:08
ilk bebeğime hamile kaldığımı öğrendiğim an düşünmeye başlamıştım ben nasıl onu kucağıma alabilirim okadar küçük bir şeye nasıl annelik yapabilirim diye ta doğumuma kadar hiç çıkmıyordu aklımdan ama onu ilk gördüğüm an çok ağlamış ve hiç kucağımdan indirmemiştim ve o an annelik ne imiş anlamıştım iyikide onlar var hayatımdaSmile

-------------
http://www.mytickerz.com/"> http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: elvira2626
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2009 Saat 16:56
ilk bebeğimi düşük yaptım bana tutunamadı güzel yavrum.
ikinci bebeği karar verdik ve buda düşerse diye hep içimde bir korku
vardı. gel zaman git zaman düşükten iki sene sonra hamile kalabildim
biraz zor oldu tedavi falan filan derken. en sonunda hamiştim çok mutluydum
anlatılması zor bir duyguydu hem yanlızlığı paylaşacak hemde evlat sahibi olacağım.
ailemin yanımda olmaması ve yaşadığım şehirde eşimden başka kimsenin olmaması
korkutuyordu beni fakat bu korkuyu atlattım ben güçlü bir anne olucam dedim.
ve o gün yaklaştı bebeğimi kucağıma aldım sezeryanla. sanki beni kesip biçmediler
ilk gün hastanede ayağa kalktım herkez kızdı bana yatsana sen ameliyatlısın diye.
ben anneydim bebeğimin bana ihtiyacı vardı genel annestezi bile istemedim hemen
bebeğimi emzirmek için. eve çıktığımdada öyle hem bebeğime baktım hem evimin işine
belkide bana yardımcı kimsenin olmadığını bildiğim için sıvadım kolları.
anne olmak çok güzelmiş evladımın her bana baktığı an içim eriyor.6 sene boşu
boşuna beklemişim diyorum. allahım uzun ömürler versin yavruma yavrularımıza. 

Mesajı Yazan: Asil
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2009 Saat 10:55

neler hissettiğimi anlatamayacağım, çünkü anlatılacak bir duygu değil, ben normal doğum yaptım ve o süreç tek kelimeyle harikaydı, ne kadar güzel bir deneyim olduğunu dedim ya anlatamam, sadece yaşamalısın Embarrassed sadece şunu söyleyebilirim bir kadının yaşamında daha mutlu bir anı olamaz, mutluluğun en tepe noktası o an , ve doğumdan sonra kadınların çok özel olduğunu bir kez daha anlayarak inandımStar tüm annelere ve anne adaylarına ApproveApproveApprove

Mesajı Yazan: edam
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2009 Saat 13:50
yavrumu başucumda gözümü açınca görür görmez, yüreğim hopladı sanki, anlatılamaz bişey bu hiss, karnımda tepinen yavrum başucumda yanımdaydı.. süperdi yaaa, melek gibiydi... hala duygulanıyorum o anı hatırlayınca...ANNE OLMAK DÜNYADA YAŞANABİLECEK EN HARİKA DUYGU KESİNLİKLE.. 

-------------
........CANIM YAVRULARIM......

Mesajı Yazan: duru
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2009 Saat 12:20
Bu an her anne için hayatının en özel ve en güzel anıdır heralde,ben 2 çocuğumu da normal doğumla dünyaya getirdim,onların dünyaya gelme çabalarını,sancıları,kordonun kesilişi,dünyaya gelir gelmez o kulakları yırtan ağlaması,giydirilişi,yanıma verilişi hepsinin her ayrıntısı aklımda ve gözümden gitmiyor bazen o doğum anlarını hatırlar duygulanırım.
kesinlikle her kadının yaşaması gereken bir tecrübe,mükemmel bir şey

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat