Emine nin Zeytinyağlı Sarması(syf 10 yeni:)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Dolmalar - Sarmalar
Forum Tanımlaması: Dolmalar - Sarmalar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=31954
Tarih: 04 Şub 2025 Saat 04:57
Konu: Emine nin Zeytinyağlı Sarması(syf 10 yeni:)
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Konu: Emine nin Zeytinyağlı Sarması(syf 10 yeni:)
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 17:30
Bu masa uzun süre belleklerden silinmesin diye ekleyim dedim Zeytinyağlı Yaprak Sarma:
Yarım kg yaprak Yarım kg pirinç 3 orta boy soğan 1 paket iç fıstık 1 paket kuş üzümü yarım demet maydanoz,dereotu,nane 2 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığı şeker 3 adet limon,tuz,zeytinyağı
Yapılışı;Yapraklar salamura olduğundan önceden tek tek yıkayıp kaynamış suda ıslattım.. Pirinçler iyice yıkayıp diğer malzemeleri hazırlayana kadar soğuk suda ıslattım.. Kuş üzümünü ayıklayıp onuda suda bıraktım.. Soğanı doğrayıp zeytinyağıyla beraber tencere alıp kavurdum.. Maydanoz,dereotu ve naneyi kıydım.. İç fıstığı kavrulmakta olan soğanın içine attım.. Pirinci iyice süsdükten sonra onuda tencereye alıp kavurdum,ardından 1 küçük çay bardağı su ekleyip ağzını kapattım.. Suyunu çeken pilavın altını söndürüp içine bütün malzemeyi karıştırdım,1 limon suyunu iç için,bir tanesini pişirme suyuna sıktım,bi tanesinide süslemede kullandım ama resimde görüldüğü üzere dilimleyemedim:))..Önceleri sarmaların üztünede dilimleyip ekleridm pişerken ama sıkıp suyuyla pişirmek daha iyi sonuç veriyor.. Sarmayı sardıktan sonra tencereye dizerken altına yaprak sererizya tutmasın diye,ben çöplerinide alta koyarım,bu sefer sarmaları dizdikten sonra üstünede yaprak serdim,salamura yaprak kuruyor diye.. Dipcik not:Ben yemekleri göz kararı yaparım,bu tarif tamamen hayal ürünüdür
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 18:12
Bak şimdi hayal ürünüdür demiş şimdi biz yapsak evde Zehra da yediklerimiz gibi olmayacak mı yani
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 18:16
Valla düşünüp düşünüp yazdım,eğer yarım kg pirinç,yarım kg yaprak için çok gelirse küfretmeyin diye ekledim o notu
|
Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 18:41
Emine, ellerine kollarına sağlık canım, tadı enfesti
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 18:57
vissss vissssssssssay emine nasil becerikli hatunsun vesselam masallah yazdirdim bunudaaaaaaaa
-------------
|
Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 19:47
evet çok güseldi tekrar ellerine saglık emineşimdi duyguda dolmayı ekleyiverse tam süper olcak
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 19:55
Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 20:38
ellerine saglik ben dolma istiyorummmmm :)) sarmada guzelde onu yapmasini biliym dermi$im kuru dolmam var onu pi$irmek istiyorum pleaseeee
------------- ">
http://lilypie.com">
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 22:20
fatoş Yazdı:
Emine, ellerine kollarına sağlık canım, tadı enfesti | Afiyet olsun hamişime,beğenmenize sevindim canım
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 22:21
yasemin Yazdı:
vissss vissssssssssay emine nasil becerikli hatunsun vesselam masallah yazdirdim bunudaaaaaaaa | Yuh Yasmoş bundanda kendine pay çıkardın vesselam
|
Mesajı Yazan: ifakat
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 22:24
nem nem nemmm süperixti yaw
------------- Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 22:24
nurcan Yazdı:
evet çok güseldi tekrar ellerine saglık emineşimdi duyguda dolmayı ekleyiverse tam süper olcak
| Tekrar afiyet olsun Nurcan cım,Ben bu tarifi bütün dolmalarda kullanıyom,sadece tarçını az kullanıyom..Mesela iç pilavdan artsaydı hamsili pilav yapacaktım
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 22:25
Yaa Duygu bana kuru dolmalık verecekti,onuda notlarına eklesene Yasmoş
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 22:27
MaRaL Yazdı:
ellerine saglik ben dolma istiyorummmmm :)) sarmada guzelde onu yapmasini biliym dermi$im kuru dolmam var onu pi$irmek istiyorum pleaseeee
| İşin zorunu ben sectim,kolayda değil hani,helede yaprakla güreş tutuyosun genelde salamuralar iyi çıkmıyo..Gecen marketten kavanoz içinde aldım bak o güzeldi..Bu iç pilavla hamsili pilav bilem yapıyom benbaşka yerlerde yiyorum sarma sırf pirinç oluyo içinde kupkuru,ama böyle güzel oluyo kokulu ve mayhoş..
|
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2011 Saat 23:03
emine ben de yazdırayım bu tarifi yasemin yazıcısına yazdırıyo ben de eşime yazdırıcam, daha canlı kanlı olsun diye şaka bi tarafa senin bu iç pilavını mutlaka deneyecem, ilk sarma yapışımda ellerine sağlık
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 08:35
emine Yazdı:
MaRaL Yazdı:
| İşin zorunu ben sectim,kolayda değil hani,helede yaprakla güreş tutuyosun genelde salamuralar iyi çıkmıyo..Gecen marketten kavanoz içinde aldım bak o güzeldi..Bu iç pilavla hamsili pilav bilem yapıyom benbaşka yerlerde yiyorum sarma sırf pirinç oluyo içinde kupkuru,ama böyle güzel oluyo kokulu ve mayhoş.. | ZOR TABII sarma, tekrardan ellerine saglik kusura bakma kendimi yanli$ ifade ettiysem , bende buna benzr yapiyorum ondan dolma dedim dolmayi becremiyorum içi ta$ gibi oluyo kuru
------------- ">
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 09:53
Kevser Yazdı:
emine ben de yazdırayım bu tarifi yasemin yazıcısına yazdırıyo ben de eşime yazdırıcam, daha canlı kanlı olsun diye şaka bi tarafa senin bu iç pilavını mutlaka deneyecem, ilk sarma yapışımda ellerine sağlık
| kayserili sabah sabah beni uyandirdina koptum
-------------
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 09:55
emine Yazdı:
Yaa Duygu bana kuru dolmalık verecekti,onuda notlarına eklesene Yasmoş | allahim ne duygu imis kiskanmaya basladim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 09:56
emine Yazdı:
yasemin Yazdı:
vissss vissssssssssay emine nasil becerikli hatunsun vesselam masallah yazdirdim bunudaaaaaaaa | Yuh Yasmoş bundanda kendine pay çıkardın vesselam | zevk aliyoma
-------------
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:15
Kevser Yazdı:
| Yazdır yazdır,Yasmin kodoman hatun tabi yazıcıda yazdıracak,biz manuel takılalımDene valla,dün yazarken canım çekti bende hamsili pilav yapcam ilk hamsi alışımda
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:20
MaRaL Yazdı:
emine Yazdı:
MaRaL Yazdı:
| İşin zorunu ben sectim,kolayda değil hani,helede yaprakla güreş tutuyosun genelde salamuralar iyi çıkmıyo..Gecen marketten kavanoz içinde aldım bak o güzeldi..Bu iç pilavla hamsili pilav bilem yapıyom benbaşka yerlerde yiyorum sarma sırf pirinç oluyo içinde kupkuru,ama böyle güzel oluyo kokulu ve mayhoş.. | ZOR TABII sarma, tekrardan ellerine saglik kusura bakma kendimi yanli$ ifade ettiysem , bende buna benzr yapiyorum ondan dolma dedim dolmayi becremiyorum içi ta$ gibi oluyo kuru
| Yok canım ben yanlış anlamadım,sende seviyorda üşeniyormuşsun gibi yazmışsında bende hakket zor iş demek istedim
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:21
bu pilavı yapıp etrafına hamsi mi diziyorsun, tv de görmüştüm yaparsan MUTLAKA tarif ve foto isterim ona göre
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:21
yasemin Yazdı:
emine Yazdı:
yasemin Yazdı:
vissss vissssssssssay emine nasil becerikli hatunsun vesselam masallah yazdirdim bunudaaaaaaaa | Yuh Yasmoş bundanda kendine pay çıkardın vesselam | zevk aliyoma | İyi eğlenceler o zaman
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:24
Kevser Yazdı:
bu pilavı yapıp etrafına hamsi mi diziyorsun, tv de görmüştüm yaparsan MUTLAKA tarif ve foto isterim ona göre
| Ayıklanmış hamsiyi yuvarlak yağlı tepsiye diziyom,tepsiden hamsiyer dışarı sarkacak biçimde,sonra pilavıda tepsiye yayıyom,yanlardan sarkan hamsilerle birlikte pilavın üstünüde hamsiyle kapatıyom,fırınlıyom,al pek güzel oluyo
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:25
emine Yazdı:
Kevser Yazdı:
| Ayıklanmış hamsiyi yuvarlak yağlı tepsiye diziyom,tepsiden hamsiyer dışarı sarkacak biçimde,sonra pilavıda tepsiye yayıyom,yanlardan sarkan hamsilerle birlikte pilavın üstünüde hamsiyle kapatıyom,fırınlıyom,al pek güzel oluyo | benim canım pek çekiyo bu ara, hayırdır inşallah olsa da yesek şimdi
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 13:37
Başlıcam canına,hakket çok fazla şey çekmeye başladı senin canın,sopada çekiyomubenimde canım çok şey çekiyo ama pis boğazdan çekiyo,seninde öylediraçım ben zaten yaa kalkıyom bişiyler yiyim,yiyecek bişiyde bulamıyom şu evde
|
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2011 Saat 14:17
gidip envai çeşit mamayı ben yemedim, canımın çektiğiyle kaldım insan 1-2 sini bari göstermez evet benimkisi de pis boğazdan çok şükürrr
|
Mesajı Yazan: bilgeakgun
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2011 Saat 12:10
Emineeee ben burayı kaçırmışım,ne iyi yapmışsın eklemişsin tadı çok güzeldi gerçekten ama tarifle ilgili bişeyler sormam gerek,yarım demet maydonoz ve dere otu yazınca çok geliyor gözüme ama yiyince çok durmadı bu bir paket dediğin kuş üzümü ve fındık nasıl bi paketteler her türlü boyda paketleri var çünkü ,de bakalım bize bacım
------------- http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: bilgeakgun
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2011 Saat 12:11
Bu arada Duygu ne zaman ekleyecek patlıcan dolmasını acep?
|
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2011 Saat 01:46
Kevser kıs ben hala unutamdım o sofrayı ay
Bilge kaç gramlıktı hatırlamıyorum ama hiç farketmez,zaten istesende fıstığı fazla alamazsın çok pahalı,bana İzmirden eşantiyon gelmişti onunla yaptım bacım,olan bütün fıstığı koydum..Ben göz kararı yapıyorum yaa,kafana göre koy işte ne o öyle gram milim hesapmı yapcanpasta poğaça olsa neyse,yeşillik koymasanda olur ama ben seviyom asla sarma yapmam içinde maydanoz dereotu olmadan
|
Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 21 Eki 2011 Saat 14:59
bilgeakgun Yazdı:
Bu arada Duygu ne zaman ekleyecek patlıcan dolmasını acep? |
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 19:54
emosss senin sarmayıı yapıyom suan sarıyorum içinin tadına baktım cok güsell olmuss seninki gibiama ben göz kararı koydum malzemeleri o ölcüler bana cok gelirr diye pişince nasıl olcak bilmiyorm
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 20:10
Bende yapacağını yazdığını düşünerek baktım,başka bişiy yazsaydın kütükle vuracaktımböyle kafanaYazdımya bende ölçüleri tahminle yazdım,bende hiç ölçmem koyarken..Fıstığı mesela çok koydum bol buldumBana İzmirden gelmişti içinde 2-3 paketlik vardı zaten devirdim arkadaş,feda olsun dedimBazıları dirir seviyor pirinci ama ben çok pişmiş seviyom sarmada iyice pişirdim,hatta unuttum ocakta Ahmet söndürdü
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:12
Ben bugün pişirmeyi düşünmüyorum yarın pişiririm belki benim eşim saolsun pek sevmniyo sarma yanıma yicek arkadas buldugum gün pişiricem dursun buzlukda
|
Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:20
Nurcan ben kac gündür sarma aseriyorum canimilk ucaga atlayip gelsem bana sarma pisirirmisin
------------- Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:28
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:30
hayyyyyy hayyy buyursun gelsınnn sarkısı varyaa benden sana gelsın tabıı kı kocaa tencere ben nasıl yyıyım hepsını o yüzden pisirmıom ztn
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:34
nurcan Yazdı:
| ox xogutls nr guzel yenir bu ayoleline saglik canim benim harika görunuyor
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:38
saol canim ALlah razi olsun da koca tencere dedigin bu tenceremiben bu istahla o tencereyi tek basima yerim yasemin sakin gelmeye kalkisma ikimize yetmez ellerine saglik canim, afiyetle yiyin insallah
------------- Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:47
siz gelin ben size böyle kaç tencere sararım
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 22:49
Allah razi olsun canim, valla saka maka bugünlerde cok canim cekiyor, yapan olsada yesem diye bekliyorum üsengeclikten Kara lahanadan olanini cok seviyorum bahcede varsa toplayiyim da sarayim bari, kimseden hayir yok
|
yasemin Yazdı:
nurcan Yazdı:
| ox xogutls nr guzel yenir bu ayoleline saglik canim benim harika görunuyor
| yasmişimin dili tutuldu sarmayı görünce ox : oy olcak sanırım xogutls : yogurtla olcak sanırım nr : ne olcak sanırımm nece kız bu giresunca değil bu
|
ay ben karanlikda harfleri göremiyomnurcan anlamistir ne yazdigimikiz beyza kizim o bana yeter seni bilemimhic dusunme bile
Beyza Yazdı:
saol canim ALlah razi olsun da koca tencere dedigin bu tenceremiben bu istahla o tencereyi tek basima yerim yasemin sakin gelmeye kalkisma ikimize yetmez ellerine saglik canim, afiyetle yiyin insallah
|
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 23:00
yasemin Yazdı:
ay ben karanlikda harfleri göremiyomnurcan anlamistir ne yazdigimikiz beyza kizim o bana yeter seni bilemimhic dusunme bile
Beyza Yazdı:
|
|
cekil aradan yasemin
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 23:06
beyza önce kim yazmis bak
-------------
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 23:10
yasmiş bu olayın arkasını bırakmaz beyza
|
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2011 Saat 23:12
yasemin senden 14 dakika önce ben yazmisim, önceki sayfaya iyi bak, ama yasliliktan göremiyorsun sanirim.Gözlük yollayiyim mi yavrum
|
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2011 Saat 00:58
Vış aneeeeyy.çok canım çekti
|
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2011 Saat 09:58
nurcan Yazdı:
yasmiş bu olayın arkasını bırakmaz beyza | ya uyku agir basdi birakdim di sayfayi onaaaaaaaaaa
-------------
|
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2011 Saat 09:59
Beyza Yazdı:
yasemin senden 14 dakika önce ben yazmisim, önceki sayfaya iyi bak, ama yasliliktan göremiyorsun sanirim.Gözlük yollayiyim mi yavrum
| gözluk ku kendine tak önce ben yazdim diyosam benim deigim kelimenin ustune yazilmaz dahamugeye gider hakkimi arayim bak
-------------
|
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2011 Saat 23:22
Kızlar yaa ben tarife şeker eklemeyi unutmuşunm bugün yemek yaparken aklıma geldi
|
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 00:55
ben az once sardim:).denk,incecik uzun deil elbette :D.yapmasam ruyamda gorurum ben anca,o yuzden egri bugru yiyoz
------------- ">
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 01:35
ben burayı daha yeni gördüm elina sağlık eminecim yiyenler çok beğenmiş ben görüntü olarak çok beğendim bide yesem tam olurdu ama yok işte sarma yaptığım zaman bu tarifi yapıcam inşallah :)))))
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 01:37
MaRaL Yazdı:
ben az once sardim:).denk,incecik uzun deil elbette :D.yapmasam ruyamda gorurum ben anca,o yuzden egri bugru yiyoz |
eline sağlık serencim yapmışsın ya olsun eğri büğrü olsun önemli olan tadı:)))
-------------
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 09:58
saol aysegul,canim istedi yaptim valla iki tabak çikr bi saat ugra$tim :)) neyse oglene pi$ecek in$allah tadida guzeldir
------------- ">
|
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 11:12
MaRaL Yazdı:
ben az once sardim:).denk,incecik uzun deil elbette :D.yapmasam ruyamda gorurum ben anca,o yuzden egri bugru yiyoz | ellerine saglık canımm afiyetle yiyin
|
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 11:22
Oooo eline sağlık Seren,aman boşver yaa olsada yampurik olsa,zaten ben içi dolu dolu seviyom,ne o incecik kupkuru oturup sırf yaprak yiyosun..İçine bi çimtik iç koyup sıkı sıkı sarmayı marifet biliyolar
|
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 13:03
bende içi çok olani seviyom hatta benimkine dolmada diyebiliriz
------------- ">
|
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 16:33
emine Yazdı:
Oooo eline sağlık Seren,aman boşver yaa olsada yampurik olsa,zaten ben içi dolu dolu seviyom,ne o incecik kupkuru oturup sırf yaprak yiyosun..İçine bi çimtik iç koyup sıkı sıkı sarmayı marifet biliyolar | ben de senin gibi düşünüyorum emine içi dolu olmayınca sevmiyorum
|
Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2011 Saat 18:17
O zaman neden illa kalem gibi olacak bu dolma bende içi dolu seviyorum
|
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2011 Saat 10:55
Gülsen Yazdı:
O zaman neden illa kalem gibi olacak bu dolma bende içi dolu seviyorum | içine fazla malzeme gitmesin diye çıkarılmış bi adet bence kalem gibi olazsa, beceriksiz olursun diyerek insanı can evinden vurmaya çalışmışlar
|
Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2011 Saat 10:57
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2011 Saat 13:54
Yeme beni Pınar,kalem gibi sarmak marifet değil diyom bendeiçine bi gıdım iç koyarak kalemin alasını sararsın bide hava atmış
|
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2011 Saat 14:18
amannnnnnnn bizde dolma kalem sararızz niye takıyosunuzz kafanıza bu kadar kalemmi değilmi ona baksınlar
|
Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2011 Saat 17:15
de get az koymakla iş bitiyor olsa kalem gibi sarmayı marifet saymazlardı
|
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2011 Saat 03:21
İçi az koyupta löp löp saranıda görmedim ama na'beerr
|
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2011 Saat 13:00
ellerine sağlık çok güzel görünüyo
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2011 Saat 13:17
bende yaptım pazar günü bi tencere gelecek misafirlerim resimleyemedn bitti tarçınla kuş üzümünü eminenin sayesinde denedim gerçekten çoık yakıştıı . ellerine sağlık gülümm
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 16:58
yapmaya basladim diye sey ettim
-------------
|
Mesajı Yazan: nilufer
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:03
yasemin Yazdı:
|
------------- http://lilypie.com"> http://lilypie.com">
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:04
ayyy o parmaklar o görmemiş yüzük
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:27
hilal Yazdı:
ayyy o parmaklar o görmemiş yüzük | en cok sa guleism geldi dur azucuk
-------------
|
hilal Yazdı:
ayyy o parmaklar o görmemiş yüzük | benım güzelimmmmmmmmmmmm parmaklarımmmmmmmmm ne varrrrrr kıskanmaaaaaaaa
|
nilufer Yazdı:
yasemin Yazdı:
|
| niliferrrrrrrr
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:28
yasemin Yazdı:
nilufer Yazdı:
yasemin Yazdı:
|
| niliferrrrrrrr
| efeniimmm yasemin çok beğendın hayran kalldın dimi
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:29
pismisi yokmu
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:30
nilufer Yazdı:
hilal Yazdı:
ayyy o parmaklar o görmemiş yüzük | benım güzelimmmmmmmmmmmm parmaklarımmmmmmmmm ne varrrrrr kıskanmaaaaaaaa
| o beni sandi hahahahahahahhaaa
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:32
yasemin Yazdı:
pismisi yokmu | diet topiğinde var yenii pişti
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:34
bugunde canim cekdi bunu yaptimmmmmmmm bundan sonra yaptigim yemeklerin ustune adimi yazcamellerime saglikkkkkkkkkkkkkkkkkk
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:35
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:44
baka bir dahakine yaparsan koy temmi
-------------
|
Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:46
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:48
ay nilüfer o senmisiny dur yerlerdeyimben biliyom bu tembel sarma saramazay öldüm hakikaten senmisinama elleriniz yüzükleriniz çok benziyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaayrıca fotolarda bi tek ben ve yasmşin ellerimizi gösteririik yaaaa
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:50
ne yazim yuzsuz hala yaziyorrrrrrrrr
-------------
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:51
yasemin bende dedimki hayırdır bu nasıl olurda sarma sarar yasemin ben bişey demeden hiloş düşmüş tuzağına nilüş kız paket yapta gönder bu hamiş arkadaşına sevap için kız
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
iyide fotoları niye sen ekledin ay dur biri beni kendime getirsin
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:53
nurten ve hilal
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:54
ya biri şu olayı açıklasın bak kalkamıyom burdan
|
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15706&title=pizzayasemin-yapti-sayfa-2 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15706&title=pizzayasemin-yapti-sayfa-2
bakimsiz bak http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15706&title=pizzayasemin-yapti-sayfa-2 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15706&title=pizzayasemin-yapti-sayfa-2
-------------
|
ben düşmeye düşerdim belkide geçen gün gülsenin pizzadan sonra hafif huylanıyom yaseminin ben yaptım demeside
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:55
kıs annnadım sen gene hırsızlığa başladınıs zorla seni rehabilite etmiştik vazgeçirmişk bu hastalığından yasin kendine gel
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:57
vahh yazık kötü bir durum bu kendi yapamıyorya böyle avutuyor zaher kendini
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 17:59
insan tembel oluncabundan sonra kim tarif koyarsa üstüne ismini kazdırsınnam hırsız vaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 18:00
hayır o değil biz msajlaşıyoz bi konu hakkında mesajlarıma cvp geç geliyi dedim zar sarma sari arada bakıyisaflığım üstümde bu ara
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 18:00
alahim sana geliyom nurten gulme bebek varrrrrrr
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 18:01
hilal Yazdı:
hayır o değil biz msajlaşıyoz bi konu hakkında mesajlarıma cvp geç geliyi dedim zar sarma sari arada bakıyisaflığım üstümde bu ara | ay gulmekden ayaklairm isindi
hadi nurten yemedi adam takip ederrrrrr
-------------
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 18:02
yemek topiğine bakmıyom benünküm yemek yapamıyom öyle hafif şeyler yapıyom e buraya bakınca içim gidide ondanay hırsız
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 18:02
kız bebek ben güldükçe hoşlanıyor tepinip duruyor sankim senin akraban gibi oldum göbüşüm zıplayıp duruyor
|
Mesaj Tarihi: 08 Şub 2012 Saat 18:03
ay nurtenhayır o değil nilüferden ses çıkmi ben onun akibetini merak edim
|
|