Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oglum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Yeme Sorunları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19363
Tarih: 09 Mar 2025 Saat 01:07

Konu: oglum
Mesajı Yazan: baran
Konu: oglum
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 00:14
iyi çalışmalar hocam benim oglum 4 yaşında. oglum genelde uyumlu ve sakin bir çocuk fakat hergün kahvaltıda ve yatarken sorun yaşıyoruz.kahvaltı yapmayı hi,ç sevmiyor ve zorla  yiyiyor bende bunalmış durumdayım ve kahvaltı bizim için işkence haline geldi.birde akşam yatagına yatırdıgım zaman uykusu oldugu halde uyumuyor ve sürekli benden birşeyler istiyor süreklü konuşuyor en sonunda kızıyorum öyle uyuyor.şürekli böyle ben bunaldım artık sürekli oglumu uyarmaktan ve kızmaktan bu arada oglum odasında kendi uyuyor.ne yapmam gerekir.birde sürekli beni çok sevdigini söyluyor.genelliklede benim kızacagım birşey yaptgp zaman.çok teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2009 Saat 18:08
yemek konusunda onu zorladıkça o da sizi zorlayacaktır. sabaha uyandığınız anda ne olacak bu sabah kHVLTISINI EDECEK mi tarzı endişenizi bile olduğu gibi alır ve huzursuzlanmaya başlar. en kötüsünü düşününü, o gün kahvaltı etmese ne olur, gelişmesi mi gecikir açlıktan dolay hastalanır mı. kahvaltı sırasında siz rahat olur, etmezse fazla ısraracı ve endişleli olmazsanız bir süre sonra AÇ KALMAMAmak için yemeye başlayacaktır. uyukuyu uzatmak bir tür yaşam sürasini uzatmak gibi çocuklar için. hem sizinle vakit geçiriyor hem dee keşfetmeye çalıştığı dünyayı dha fazla görüyorr. onu yataatğında bırakıp uzaklaşın. uykusu gelince ve onu dinleyenbulamayıncabir süre sonra uyuyacaktır

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat