hala bizimle uyuyor...
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=27494
Tarih: 25 Şub 2025 Saat 22:07
Konu: hala bizimle uyuyor...
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: hala bizimle uyuyor...
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2010 Saat 17:35
merhabalr kızım 5,5 yaşında...3,5 yaşına kadar odasında tekbaşın uyudu..o aralar çok rahatsızlanmıştı yanımızda yatırmıştık:((o gün bugündür yanızmıda uyuyor..hatta bız uyumadan uyumuyor..hep berbaer yatağa gidiyoruz..ben çalışıyorum kızm 2,5 yaşından beri kreşde..bu yıl yarım gün evde bakıcısı var yarımgün okula gıdıyor..artık sabahları geç uyanıyor gece yarısına kadar oturyor bız uyumada uumuyor hep berbaer yatağa gıdıyoruxz yatakta oyun oynuyor gece yarısı olmadan uyumuyor..ne zaman yatağaına geçicen dediğmde 7 yaşımda diyor???çok mu zararlı olur bu şekılde devam etmek??
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2010 Saat 23:45
Aynı davranış benim bir arkadaşımın oğlunda da var ama çocuk 8 yaşını bitirdi :(( Size sormamı istedi Özlem Hanım, nasıl alıştıracaklarını bilemiyorlarmış. 3,5 yaşındaki kız kardeşi kendi odasında yatıyor ama bu, 8 yaşında olmasına rağmen bıktırmış anne babasını bir yol gösterir misiniz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
|
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2011 Saat 10:56
evet artık yatağında uyuması gereke. ara sıra sizin yatağınıza elbette gelebilir ama yattığı, uyuduğu yer yatağı olmalı. başlangıçta çok huysuzlanabilir, uzun süre ağlayabilir, ancak szilerin kararlı olduğunuzu anlayınca durumu kabullenecektir
------------- özlem
|
|