Yetişkin hızlı solunum
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63152
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 06:11
Konu: Yetişkin hızlı solunum
Mesajı Yazan: etdkeskin
Konu: Yetişkin hızlı solunum
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2019 Saat 18:53
Hocam iyi bayramlar eşim 39 yaşında 1 haftadır balgamlı öksürüğü vardı kendi kendine geçmesini beklerken malesef daha kötü oldu hırıltısı olmaya başladı ve boğaz ağrısı başladı öksürürken balgamda çok az kırmızı kan vardı boğazımdan diyor gögüs ağrı yok ama boğaz alt kısımda tıkanık gibi diyor rahat nefes aldırmıyor diyor ateş sabah 37.7 idi yükselmedi solunum sayısı dakikada 45 halsizlik var öksürük arka arkaya tıkanırcasına geliyor. Acile gittik hiç bir şey yapmadi agumentin 1000mg verdi ve nac600 balgam sökücü ne yapacağımızı bilemedim hocam ne yapmalıyım.
------------- oglummm...
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2019 Saat 18:58
Hocam derin nefes alınca kriz şeklinde öksürük başlıyor. Nefes verişte sıkıntı yok.
------------- oglummm...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2019 Saat 09:43
Ates + Agızda pıs koku + Dılde pas tabaksı YOKSA, Antıbıyotık gerekmez..
|
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2019 Saat 09:00
Hocam cevabiniz için teşekkür ederim eşim hala inanilmaz derecede çok öksürüyor kriz şeklinde öksürük ilk defa bu şekilde bir öksürükle karşilastik coğunlukla kuru gibi arka arkaya sanki nefessiz kalacakmis gibi cok nadir balgam cikiyor ve rengi koyu sari ile sütlü kahve rengi gibi acildeki doktor 2 gun once decort yapti ama göğüs uzmanina dedi nasil gecer biraz korktuk hocam
------------- oglummm...
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2019 Saat 09:29
Decort, 48 saat etkidir.. Etki edecek olsa idi ederdi...Decort'un kullanım yeri boyle durumlar değildir.. Sıcak su buharı uygulayın, baş ucuna; 2 damla ColdMix damlatın.
|
|