Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yay burcu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Astrolog Gamze Özşahin
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5408
Tarih: 01 Nis 2025 Saat 01:58


Konu: yay burcu
Mesajı Yazan: gülşen
Konu: yay burcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2008 Saat 17:06
Merhabalar Gamze hanımcım ;
yiğenim 11 aralık 1985 bursa dogumlu saati sanırım 22.00 23.00 arası doğdu yükselen burcu ve ay burcuyla ilgili açıklama yapar mısınız ayrıca geleceğe yönelik özel hayatıyla ilgili yorumda  bulunursanız cok sevinirim.
şimdiden teşekkürler sevgiler...



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Gamze Özşahin
Mesaj Tarihi: 01 May 2008 Saat 14:11
Orjinalini yazan: gülşen gülşen Yazdı:

Merhabalar Gamze hanımcım ;
yiğenim 11 aralık 1985 bursa dogumlu saati sanırım 22.00 23.00 arası doğdu yükselen burcu ve ay burcuyla ilgili açıklama yapar mısınız ayrıca geleceğe yönelik özel hayatıyla ilgili yorumda  bulunursanız cok sevinirim.
şimdiden teşekkürler sevgiler...
 
Merhaba,
 
Yeğeniniz bir Yay burcu insanı. Neşeli, canlı, merak eden, öğrenmeye hevesli, enerjik ve maceracı ruhlu, özgürlüğüne düşkün... Yay burcu için ilk söylenecek şey yaşam yolculuğunda deneyimler yaşamaya eğilimidir. Kendi dğrusunu ve hayat görüşünü ancak bu şekilde bulabilecektir. Ön yargılı olmak, kendi görüşlerinde direnmek, her konuda abartılı davranmaya yatkınlık, aşırı iyimserlik ve dobralığı patavatsızlık ölçüsüne götürmek olumsuz sayılabilecek özelliklerinden. Seyahat etmek, yeni yerler görmek çok hoşuna gidecektir. Yurt dışına gidebilir, oralarda yaşayabilme potansiyeli var. Ay burcu Boğa ve Yay'ın yönetiminde olan alanda konumlandığı için içgüdüsel olarak uzaklara gitme isteğine sahip olabilir. Kendi özelliklerine sahip çıkarak, kendi parasını kazanarak hayatını kazanıp  sahip olduğu herşey için şükran duyması çok önemli. Maddi ve manevi güvence ihtiyacı büyük. Hayatın zevk ve keyif veren yönleriyle ilgili. Bunları abartabilir. Morali bozulduğunda duygusal açlığını fiziksel açlıkla karıştırıp yemek yemeye düşebilir. Kilo almaya eğilimi olabilir bu bakımdan. Tatlıya düşkün olması mümkün.  Başkalarının onun için ne düşündüğü, onu nasıl değerlendiğine çok önem veriyor olabilir. Etkilere açık olabilir bu yönüyle.  Güzel sanatlara, resme, müziğe yatkın gözüküyor.
 
Yükselen burcu ise Başak. Herşeyi mükemmel yapmaya çalışan bir tarafı olduğunu ve eleştiride en acımasız olduğu kişinin bizzat kendisi olabileceğine işaret ediyor. O nedenle kimsenin kendisini eleştirmesinden hiç hoşlanmayabilir. Özgüvenini güçlendirmesine yardım etmek gerekebilir. Ne kadar mükemmel olursa olsun kendisini yeterli görmeyebilir.
 
Oldukça yoğun enerjilerle dolu olan haritasını uygun bir fırsatta bir astroloğa yorumlatmanızı öneririm.
 
Mutluluklar ve sevgiler hepinize...
 
 



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat