Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Baş dönmesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=62772
Tarih: 10 Haz 2025 Saat 09:23

Konu: Baş dönmesi
Mesajı Yazan: Yasminal
Konu: Baş dönmesi
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2019 Saat 12:08
İyi günler Kadir Hocam
Umarım iyisinizdir .Kızım 7 yaşında ilkokula gidiyor .Bütün gün gününü okulda geçiriyor iki aydır ara ara öğle yemeği saatinde kendisi baş dönmesi diyor ( ama sorduğumda etraf dönüyormu yerler kayıyor mu diye hayır diyor ) sanırım bir yorgunluk geliyor biraz dinlenince geçiyormuş . Yurtdışında yaşıyoruz iki haftalık tatilimiz için türkiye ye gittik orda güzel beslendi dinlendi hiç böyle bir şikayeti olmadı .hafta sonlarıda böyle şikayeti olmuyor.Sizin tavsiyenizle Türkiye ye gidince SırrıBektaş a muayeneye gidiyoruz .Sırrı bey gayet sağlıklı görünüyor dedi tansyonuna baktı 9-6 buldu biraz düşük ama sizinde öylemi dedi ben annesi olarak 38 yaşında hala 9/6 tansyonla yaşıyorum .Sorum şu olucak neden okul zamanı böyle oluyor yorgunluk mu yeterli beslenmemesi mi? Ciddi bir rahatsızlık mıdır çok endişeleniyprum .Size danışmak istedim.9 aylıktan itibaren sizinle büyütüyorum .

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2019 Saat 19:42
Yurt disinda, hangi ulke desiniz??  Mexico City veya Isvicre  gibi yuksek irtifa da iseniz, kandaki Hemoglobin seviyesi 
NISBI olarak dusuk gelebilir. 

Mesajı Yazan: Yasminal
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2019 Saat 20:39
Tunusta yaşıyoruz hocam . Bugün hiç olmamış mesala olduğunda da sadece okulda öğle yemeği saati geldiğinde oluyormuş .Hafta sonları da hiç öyle bir şikayeti olmadı .

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2019 Saat 00:46
Tunus; deniz seviyesindedir, baska bir sebebi olmali… Belki okul yemegini sevmiyor ve yemedigi zaman
 olabilir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat