Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kan tahlilleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84898
Tarih: 28 Mar 2025 Saat 01:50

Konu: Kan tahlilleri
Mesajı Yazan: Funder
Konu: Kan tahlilleri
Mesaj Tarihi: 20 Mar 2025 Saat 21:38
İyi günler hocam,benim kızım 13 aylık oldu,15 gün evvel yüksek ateşten hastaneye gittik Dr.bize bebeğiniz kabakulak olmuş dedi sonra enfeksiyon kapmış, tükürük bezleri şişmiş dedi.kan tahlilinde de nötrofil düşük çıktı antibiyotik verdi,3 şişe serum verildi sonra hafta da bir gelerek kan vereceksiniz dedi,nötrofil düşüklüğü için tedaviye başlamamızı önerdi bebegimizin bütün aşıları tam olarak yapıldı zaten,.Bu durum karşısında ne yapmamız gerekir acaba. Panik halindeyiz. Cevap yazarsanız çok seviniriz. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2025 Saat 00:55
Sizi baya iyi "TOKATLAMISLAR"!!! 

1- Bu yas icin; WBC:17 ustu olursa antibiyotik gerekebilir.
2- Butun atesli hastaliklarda, WBC:17'nin alti, virus enfeksiyonunu isaret eder.
3- Butun viral hastaliklarda; WBC normalin de altina iner, Notrofil sayisi DUSER ve Lenfosit sayisi yukselir.
4- Bunu dunya'da bir tek, Turkiye'nin cocuk doktorlari bilmezler! 
5- Agizdan beslenebilen bir cocuga , ASLA serum verilmez. Bu tamamen dolandiriciliktir! 

Butun soylenenleri unutun, tamami YALAN. Yaptiginiz masraflarin da ustune bir bardak su icin, dogrusu
iyi tokatlamislar!
Hicbir ilac vermeyin, hicbir sey yapmayin. Hemen o "Batakhane" hastaneden KACIN! 
Gelismis bir ulkede veya 2000 yili oncesi Turkiye'sinde olsaniz, sikayet edin derdim ama kimi kime sikayet
 edeceksiniz? Bu duzeni kuran Saglik bakanligi. 

"tesekkur ve 1 senelik tecrube" yazisini Sabit Forum sayfasindan bulup okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat