Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

erkek bebek isimleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Bebek İsimleri
Forum Tanımlaması: (Bebeğine isim bulmakta zorlanan ebevenyler için)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=23362
Tarih: 31 Oca 2025 Saat 22:01

Konu: erkek bebek isimleri
Mesajı Yazan: mine
Konu: erkek bebek isimleri
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2010 Saat 16:57
arkadaşlar merhaba isim topiği var forumda biliyorum ama erkek bebek için çok fazla isim yok hemde çok sayfa var kız ve erkek isimleri ayrı olursa daha kolay buluruz
size listemdeki isimleri yazayım fikir olsun erkek bebek bekleyen annelere

eymen
tahir
baha
melih
kayra
mirza
azad
bera
bertuğ
çınar
burak
ecir
enfal
eftal
ensar
ertuğrul
jerfi
karin
ömür
ufuk
polat
poyraz
reha
rüzgar
reva
sina
tuğrab
revah
vaha
damra
arden

arden kız ismi diye geçiyor ama erkeğe koyanlarda var ve ben bayılıyorum eşimi ikna edersem arden, umut ve ya mirza düşünüyorum
daha çok var ama oturamıyorum sonra tekrar yazarım

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Cevaplar:
Mesajı Yazan: humeyram
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2010 Saat 17:12
kısısel fıkrım bu..suan ıcın guncel ısımlerin yerini zamanla baska ısımler alınca cok garip isimler gibi duruyolar.eger sızın ızın cok ozel anlamı yoksa sadece moda dıye bı ısım koymayınız..ben oglum olsaydı..emir saltuk koyacaktım..kızım oldu:)esımın adı selcuk 'selcuklular zamanında ona baglı saltukogullarının kurucusu emir saltuk..buyuk yasamıs onemlı sahsıyetlerın ısımlerını koymayı dusunmezmısın..

Mesajı Yazan: Lavinia
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 03:48
suha ismini begeniyorum ben. Smile

moda isim koyma konusunda da humeyram'a katiliyorum. mesela listedeki jerfi ismi bana cok garip geldi. guzel bir anlami var mi ki? arden'in turkce anlami var mi bilmiyorum ama yurt disinda kizlara konuluyor, keltik ismi sanirim. ben feminen buldum acikcasi ama tercih meselesi tabii.

bir de internetteki isim kaynaklari her zaman guvenilir olmayabiliyor. dogru duzgun bir kitap almak lazim bence.

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: hülya
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 09:04
Bende arkadaşlara katılıyorum herkesin aynı isimlere yönelmesi ister istemez ilerde toplumun aynı isimden oluşan insanlara dönüştürecek. İlle yeni ve moda isim vereceğiz diye çocuklarımıza gerçekten kulağa hoşgelmeyen anlamsız isimler verilebiliyor. Ben kendi adıma okula gittiğimde benim ismimden çok kişi olması beni sinir ederdi. Düşünün ki moda isimlerden çocuklarımıza koyuyoruz arkadaşları veya öğretmenleri devamlı olarak ya soyadlarını kullanacak seslenirken çocukları karıştırmamak için yada bir sıfat ekleyecek izimlerinin başına bu nedenle isim koyarken kız erkek farketmez iyi düşünmemiz gerektiği kanatindeyim

Erkek ismi olarakta arkadaşım benim en sevdiğim isimler Alper, Umut (Benimde istediğim isimdi bende senin gibi eşime beğendiremedim bu ismi) , Utkan, Utku, Türker isimlerini umarım beğenirsin... sağlıkla gelsin evladın inşallah

Mesajı Yazan: taneylul
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 09:47

Bencede moda isim olsun diye kulağa hoş gelmeyen isimler verilmemeli çocuklara.. Sakın yanlış anlamayın sizin için söylemiyorum elbet, genel olarak yazıyorum.. Üstelik çocukta ismini kolay söyleyebilmeli..  Bende yukarıda arkadaşın yazdığı gibi Jerfi ismine takıldım.. Bir anlamı varmı merak ettim.. Tuğrap'ta söylenmesi zor bir isim bana göre.. 

Her şey bir yana inşallah sorunsuz şekilde günlerinizi tamamlar ve evladınızı kucağınıza alırsınız..

Tuna, Kerem, Deniz benim beğendiğim isimler..

Mesajı Yazan: esma24
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 10:26
minnoşum mustafayı yazmamışsın seni tanıdığım günden beri oğlum olsun mustafa koyacam ismini derdinde başka bişey demezdin hiç  eskimeyecek  en anlamlı isim bence hümeyrama katılıyorum böyle eski alimlerin büyüklerin isimlerini koymak onlardan feyz almasınada yarayabilir
ama arkadaşlar listedeki isimlerin çoğuda moda olsun diye seçilmemişti çoğunun kökeni arapça diye tercih ettiler anlamları güzel diye
jerfiyi bende sormuştumda hatırlamıyorum şimdi farsça bi isimdi o kadar hatırlıyorum gelince kendisi yazar elbet
benim oyumda umuttan yana kerata çok çektiriyor şimdiden adı gibi umut olsun inşaallah aileye

-------------
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım

Mesajı Yazan: esma24
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 10:28
bu arada oğlumun adı bahadır ben çok beğenerek koydum babasıda ömer ekledi sonuna bahadır ömer oğluşumun ismi erkek bekleyen hamişler düşünebilir

-------------
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 11:17
ömer ismi cok guzel bı ısım-ömer asaf olabilir..erdem-mete-ahmet ismi cok guzel naif bı ısım cok severım..yunus emre-mehmet akif-kayra ismi de güzel..alperen-fatih mehmet-

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 11:33

Jerfi benim listemde de vardı derinlik anlamına gelmektedir bence çok hoş bir isim.... Eleştirmeden ve takılmadan önce bir araştırsanız daha iyi olur karşınızdaki kişinin çocuğu bu isme sahip olabilir....

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesajı Yazan: zef
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 12:20
ben hakan ısmıne bayılıyorum resmen bıtıyorum oglum olursa  tabıı ınatcı kocamı ıkna edebılırsem (cok zor)hakan koyarım Clown

-------------
canımın canı herseyim benim

Mesajı Yazan: KUZEY&MİRA
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 14:43
Bir kaç gün önce duyduğum ve beni etkileyen bir isim DİYAR.Biz eşimle anlaştık çocuklarımıza iki isim koyacağız birini o birini ben.Kimsenin isteği içinde kalmasın diye.O yüzden oğlumun adını ben DEVRİM o KUZEY koydu.Nasıl ama

-------------
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 16:46
Sevgili Gamze, sen yanlis anladin sanirim. Kimse elestirmedi Jerfi ismini, sadece hakli olarak degisik geldi, cok yaygin bilinen bir isi degil ve ilk mesaji yazan arkadasa sorduk guzel bir anlami var mi diye. Ustelik bence isim begenip begenmemek de tamamen kisisel bir sey. Mesela ilk mesaji yazan arkadas Suha guzel bir isim degil demis ama ben cok begeniyorum. Tutup da kimsenin alinacagi bir sey degil bu bence. Sonucta sadece isim, kimin cocugu olursa olsun bir ismi kendi cocugumuza yakistirip yakistirmama ve bunu acikca soyleme hakkina sahip oldugumuzu dusunuyorum. 

ama tabii yine de kimse kirilmasin onu begendik bunu begenmedik deyince. cocuklari cekistirmiyoruz burda, isim begeniyoruz Thumbs Up

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 18:39
Çocuğunun ismini foruma sorma gereği duyan arkadaşımız, eleştiriye de açık olsa gerek Embarrassed benden önceki yorum yazanlar gibi, seviyeli ve saygı çerçevesinde fikir belirtilirse sorun olmaz gibime geliyor Smile
Binadaki bir arkadaşın kız bebeği olacaktı, ismini Liva Arnisa düşündüklerini söyledi ve benim fikrimi sordu. Tabi o anda ansiklopedi karıştıracak halim yok LOL ben de "o nasıl isim? olmadı Elizabet Taylor koysaydın"  dedim LOL güldük.. Yani illa arap ismi diye hepsi de konmaz diye düşünüyorum, ne güzel Türk isimleri de var. Arkadaşlara katılıyorum ben de... Belki de çok güzel bir manası vardır ama Jerfi ismine takılmadım desem yalan olur. Fransızca kelimeleri çağrıştırdı bende Embarrassed
İnşallah vatana millete ailesine hayırlı evlat olur, doğacak bebiş... Clown

Mesajı Yazan: betulece
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 19:20
iyi düşünmek lazım; şimdi moda da değil bence değişik olsun diye mi bilmiyorum tuhaf isimler duyuyorum ... bence türkçemize uygun kulağa hoş gelmeli anlamı güzel olmalı...
türk dil kurumu isimlersözlüğünden de yardım alabilirsiniz...
bir de şu var ilerde çocuklar arasında  arkadaşları arasında alay konusu olabiliyor ... bence buda çok önemli çocuk için....

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 19:36
değiişik isim konusunda bende çoğunluk gibi düşünüyorum . ve listedeki çoğu isimide açıkcası bi oğlum olsa koymazdım .. illa arapça merakı nedir anlamadım yada illa değişik isim merakı ..
kevser o arkadaşının koyacağı ismi kaç kere okudum aklımda bile tutamaadım ..

ben kızım olsa zeynep derdim hep oldu çok şükür Pigoğlum olursada  ömer koymak isterim ..

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 20:03
dinimize uygunluk bakımından arapca tercıh edılıyo olabılır..dımızce uygun olan ve onerılen ıslam buyuklerının ve ehlıbeytın yasamıs kısılerın ısımlerını koymak..

Mesajı Yazan: Gamze
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 20:06
Orjinalini yazan: Lavinia Lavinia Yazdı:

Sevgili Gamze, sen yanlis anladin sanirim. Kimse elestirmedi Jerfi ismini, sadece hakli olarak degisik geldi, cok yaygin bilinen bir isi degil ve ilk mesaji yazan arkadasa sorduk guzel bir anlami var mi diye. Ustelik bence isim begenip begenmemek de tamamen kisisel bir sey. Mesela ilk mesaji yazan arkadas Suha guzel bir isim degil demis ama ben cok begeniyorum. Tutup da kimsenin alinacagi bir sey degil bu bence. Sonucta sadece isim, kimin cocugu olursa olsun bir ismi kendi cocugumuza yakistirip yakistirmama ve bunu acikca soyleme hakkina sahip oldugumuzu dusunuyorum. 

ama tabii yine de kimse kirilmasin onu begendik bunu begenmedik deyince. cocuklari cekistirmiyoruz burda, isim begeniyoruz Thumbs Up

Sevgili Büşra, herkes beğendiği veya beğenmediği ismi söyleme veya çocuğuna yakıştırıp yakıştırmama hakkına sahiptir ama bunu yaparken yazdığımız usluba da dikkat etmemiz gerekir. "garip" veya "takıldım" demektense beğenmedim yada değişik geldi demenizi tercih ederdim ne de olsa burada yüzyüze değiliz alınabiliriz diye düşündüm ve bende düşündüğümü yazdım...

Kevser canım fransızca değil farsça kökenli... bende türkçe olmadığı için vazgeçtim zaten...

Dünür dünür ne dediğinin farkında mısın sen oğluna koyacağın isme dikkat Dora sonra kıskanır karışmamLOLLOLLOLLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/" rel="nofollow">

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2010 Saat 21:18
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Çocuğunun ismini foruma sorma gereği duyan arkadaşımız, eleştiriye de açık olsa gerek Embarrassed benden önceki yorum yazanlar gibi, seviyeli ve saygı çerçevesinde fikir belirtilirse sorun olmaz gibime geliyor Smile
Binadaki bir arkadaşın kız bebeği olacaktı, ismini Liva Arnisa düşündüklerini söyledi ve benim fikrimi sordu. Tabi o anda ansiklopedi karıştıracak halim yok LOL ben de "o nasıl isim? olmadı Elizabet Taylor koysaydın"  dedim LOL güldük.. Yani illa arap ismi diye hepsi de konmaz diye düşünüyorum, ne güzel Türk isimleri de var. Arkadaşlara katılıyorum ben de... Belki de çok güzel bir manası vardır ama Jerfi ismine takılmadım desem yalan olur. Fransızca kelimeleri çağrıştırdı bende Embarrassed
İnşallah vatana millete ailesine hayırlı evlat olur, doğacak bebiş... Clown

Elizabeth Taylor 

-------------

Mesajı Yazan: taneylul
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2010 Saat 08:52

"Takıldım" kelimesini ben kullanmıştım sanırım.. Öncelikle şunu söylemek isterimki kimseyi eliştirmek için yazmadım.. Buraya bir konuda fikir sormak yardım almak için bir başlık açılıyorsa, herkes kendi fikrini yazabilmeli.. Tabiki kırmadan, kırılmadan yapmalı bunu..

Eleştri almak istemeyen kişi zaten böyle genel bir foruma başlık açmaz diye düşünüyorum.. Ki tekrar yazma ihtiyacı hissediyorum eleştirmek için yazmadım ben.. Sadece Jerfi çok farklı geldi, sanki yabancı bir isim gibi algıladım ve o yüzden takıldım diye yazdım, Tuğrap'ın da söylenişi zor diye düşündüm..

Her neyse önemli olan kişinin kendisinin beğenmesi, içine sinmesi.. Umarım arkadaşta sağlıcakla kavuşur bebeğine ve içine sinen bir isimle seslenir evladına..

Mesajı Yazan: superisi
Mesaj Tarihi: 15 Nis 2010 Saat 23:27
Arkadaşlar çocuklarımıza koyacağımız isimlerin anlamı çok önemli. Çocukların isimleri kaderlerini belirlermiş. Onun için gerçekten çok iyi düşünmeliyiz. Benim oğlum 7 aylık ismi ilker Eymen. iLKER  adından da anlaşılacağı gibi  İLK - ER manasında EYMEN kutlu,uğurlu ,şanslı. Gerçektende o bizim uğur böceğimiz oldu.

-------------
ZÜLAL(Bookworm)

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 00:49
Biz de dun ogrendik bebegimizin cinsiyetini. Embarrassed Annemin isim onerilerini buraya da yazayim dedim: 

erva
esad
nasuh
emre
sinan
suha
yekta
emin
murat
yavuz
selim
murad

-------------

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 01:56
Benim oğlumun adıda Seha...Daha doğrusu Muhammed Seha..
Seha farsça kökenli birkelime..Anlamı cömert demek,şuan TDK listesindede var aynı anlamda..daha açığı Allah yolunda malını harcayan cömert kişi..Eli açık insan..Ve kesinlikle oğlum çok cömert ve eli açık,bunu bi tek ben demiyorum herkes diyor,elinde kalan son çikolata parçasını bile tanımadığı yabancı birine hemen verir.Gurur duyuyorum oğlumun adı ileSmile
Hem anlamı itibari ile,hemde kısa, açık, anlaşılır bi isim olması ile..çok duyulmamış olması ve az bulunması başka bi artı bana göre...
Muhammed zaten oğlumuz olsa ismi ne olursa olsun ön isim olarak kullanıcaktık..ama fazla kullanamıyorum ,büyüklerimiz bazen bu şekilde sesleniyor,ama en önemlisi oğluma adını sorunca asla Seha demiyor..Muhammed Seha Bozkır diyor hemenBig smileAma biz hep Seha 'yı kullanıyoruz.Okulda  da Seha kullanılıyor yerine göre bazen Muhammed dide söylüyorlar.dediğim gibi Muhammed hangi ismi koysak olucaktı başında bu bizim için olmazsa olmazdı.
eskiden hep oğlum olsa buğra koyucam ismini derdim,o kadar beyeniyordumki asla başka isim düşünmemiştim,ama sonra anlamını öğrendiğimde çok üzülmüştümTongueLOLneyseki daha güzelini bulduğuma inanıyorum..Ebeveynlik görevlerimizin en başında çocuğumuza açık anlaşılır net ve anlamı olan bir isim koymak hayatını etkiliyor çünkü.

Ben bu yeni isimlerden Kayra ve Mirza'yı çok beğeniyorum,kulağımada çok güzel geliyor ,anlamıda çok hoş.

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 06:47
Hilal, Seha benim de cok hosuma gitti. Listeme ekliyorum KizBebek Cok da guzel bir anlami varmis.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 14:25

Biz de dun ogrendik bebegimizin cinsiyetini. Embarrassed Annemin isim onerilerini buraya da yazayim dedim: 
erva
esad
nasuh
emre
sinan
suha
yekta
emin
murat
yavuz
selim
murad

Sağlıkla al bebeğini kucağına.Seçtiğiniz isimlerin hepsi çok güzel ama nedense en çok ERVA ismini beğendim.

-------------

Mesaj Tarihi: 16 Nis 2010 Saat 17:04
Orjinalini yazan: DEVRİMKUZEY DEVRİMKUZEY Yazdı:

Sağlıkla al bebeğini kucağına.Seçtiğiniz isimlerin hepsi çok güzel ama nedense en çok ERVA ismini beğendim.

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Embarrassed  hala isim tekliflerine acigim. 

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Nis 2010 Saat 13:16

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin. Embarrassed  hala isim tekliflerine acigim. 

O zaman bende sana en beğendiğim erkek isimlerini yazayım.Tabiki beğenerek koyduğum oğlumun adı
Devrim Kuzey
Miraç
ılgaz
İzge
Çınar
Deniz
Poyraz
Aklıma şu an bukadarı geliyor

-------------

Mesajı Yazan: bertobat
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2010 Saat 18:26
berat.......bertan...........barış.....................deniz.....................toprak..................kenan

-------------
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!

Mesajı Yazan: bertobat
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2010 Saat 18:31

Bir kaç gün önce duyduğum ve beni etkileyen bir isim DİYAR.Biz eşimle anlaştık çocuklarımıza iki isim koyacağız birini o birini ben.Kimsenin isteği içinde kalmasın diye.O yüzden oğlumun adını ben DEVRİM o KUZEY koydu.Nasıl ama

valla çocuğunun adına bayılıyorum.Star.bende devrim yada özgür koyacaktım.eşim bende hamza isterim ozaman deyince ikimizde dediğim dedik yapamadık.....şimdi adları berat bertan

-------------
kinCi diiLim Ama Unutmam!..
şevkat qöSteriRim Ama ŞıMarTmaM.. !
Ciddiye aLıRıM ama KAPILMAM!..
DALGA GEÇERİM AMA KIRMAM..!
Huzur Veririm Ama Söz vermem!!

Mesaj Tarihi: 18 Nis 2010 Saat 21:41
Çok teşekkür ederiz teyzesi .Seninde yavrularının isimleri çok güzel.İlahi çok güldüm eşinle çatışmanıza.Valla biz baştan öyle anlaştık.Kuzeye yakın zamanda kardeş düşünüyoruz.Kız olursa eşim Deniz ben Asya koyacağım.Erkek olursada eşim yine Deniz ben daha bulamadım.Hayırlısı bakalım

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Nis 2010 Saat 10:44
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim jerfiye takılmışsınız anlamı derin deniz demek farsça bir isim
tuğrab arapça bir isim anlamı topraktan gelen demek ve söylenişi garip ya da zor değil
listemi gösterdiğim komşularımın hepsi jerfiyi çok beğendiler herkesin beğenisi farklı olabiliyor
zaten yazımda da bu isimler güzel mi demedim bebek bekleyen annelere fikir olsun diye listemdeki isimleri paylaştım hepsinin anlamı çok güzel bence, arapça diyede tercih etmedim arapça olunca dini olacak diye bir kural yok sonuçta dinimiz sadece araplara ait değil
moda olsun diye de seçmedim ki moda diye isim koyacak olsam kızımın adı betül olmazdı
ben düşündüm ki herkes buraya bulduğu isimleri yazar hamile annelere fikir olur herhalde yanlış anlattım kendimi
ben çocukluğumdan beri mustafa ve bedirhan isimlerini çok beğenirim kesin bu iki isimden birini koyacaktım ama akrabalar benden önce davrandılar
ömür
egemen
semih
emir
emre
bu isimlerde güzel bence

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: sengul
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2010 Saat 17:56
benim kızım olsaydı  adını zeynep koyacaktım.. hem babannemin adı hemde sevdiğim bir isim.
oğlumun adı Murat  eşim koydu  babasının adı  benimde hayır diyemeyeceğim bir isimdi. ben eski ve anlamlı isimleri severim. 
Arda
mert
yiğit
Ahmet
Sinan
efe
Bartu
Altuğ
mete
kubilay
atlas
göksu
ALİ
Kerem
kağan
berk
ata....gibi

-------------
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 19:10
berşan (ümmet)
miran (beyler)
alen (açık meydanda olan) bosnada filan çok yaygınmış bu isim
huzeyfe (peygamberimizin sır katibinin adı)
son bulduğum isimler ben düşünmüyorum ama güzel isimler
osmanlıca sözlükden buldum değişik isim arayanlara

bizde son durum ahmed, tuna, mirza ve ya devran sürekli karar değiştiriyoruz bakalım hayırlısıyla bir gelse başka birşey istemiyorum

-------------

Mesajı Yazan: SELİN2
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2010 Saat 23:38
berşan ismı guzelmışş
devran tuna da guzel uyumlu oldu

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2010 Saat 09:19
iki isim pek düşünmemiştim ama devran tuna güzel oldu gerçekten listeme ekleyim

-------------

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2010 Saat 13:49
Ege efe Meriç  Ada Arda Tuğra Ata Atakan Türker

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2010 Saat 00:08
kayra ismi çok hoşuma gitmeye başladı benimSmile

Mesajı Yazan: Arelim
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2010 Saat 21:08
Biz de eşimle Arel'i çok beğendik. Temiz güvenilir, dürüst kimse anlamına geliyor.

-------------
Canım oğlum sabırsızlıkla gelmeni bekliyorum

Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2010 Saat 15:05
Vallahi ben de bayıldım seçtiğin isme anlamıda çok güzel..Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah...

-------------

Mesajı Yazan: Arelim
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2010 Saat 12:26
Amin cnm teşekkür ederim.

-------------
Canım oğlum sabırsızlıkla gelmeni bekliyorum

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2010 Saat 15:51
dün akşam gittiğimiz arkadaşlarımzın başka misafirleride vardı oğlunun adı "deva" ilk kez duydum.
DEVA anlamıda isminde belli zatenBig smile

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 12:49
devayı kavak yellerinde duymuştum aslının ablasının kızının ismiydi çok hoşuma gitmişti
arel ismine bende bayılıyorum ama eşim hayatta koymaz

-------------

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 17:05

arel hiçi duymadım bugüne kadar, neden eşin istemez ki mineBig smile

-------------

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 17:14
sanırım biraz sıradışı olduğundandır çünkü benim eşimde istemez sanırım.daha klasik isimleri sever.

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 17:15
ama çok güzel bir isim adıyla yaşasın

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2010 Saat 18:50
evet modern isimleri pek sevemiyor eşim bide eğer türkçe ve ya osmanlıca sözlükte anlamı yoksa eliyor bulduğum isimleri arelide bulamadık sözlüklerde internette çok gördüm ama sözlüklerde yok anlamı
ince eliyor sık dokuyor daha bi isme karar veremedik sonunda alelacele içimize sinmeyen bir isim olacak büyük ihtimal

-------------

Mesajı Yazan: candron
Mesaj Tarihi: 10 Ağu 2012 Saat 22:59
Çocuguma bebek ismi araştırırken............................................................sitesini buldum hala kararsız kalanlar siteyi ziyaret edebilir.Ben dini bir isim düşünüyorum, hasan yada muhammed olabilir. 
link vermek yasak...

-------------
http://bebekisimlerimiz.blogspot.com/

Mesajı Yazan: meltemce
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2012 Saat 18:14
poyraz ismini çok seviyorum ben de :)

Mesajı Yazan: rahmita
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2013 Saat 08:47
Çok güzel bir isim!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat